Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Mishka,
bez ohladu na to, ci krce povolili alebo nie, zavolaj Tvojej babicke, ved je lekarka. A do telefonu jej povedz, ake mas dnes problemy. Takto zostat nemozes, krce sa mozu zopakovat. A nie su bez priciny. A urcite v tych dnesnych krcoch nema prsty chemia v podobe prehanadiel?Musis povedat pravdu babicke, urcite. Ona bude vediet, ako Ti pomoct. Pa
jasne jasne...budem na teba mysliet nech ti to cim skor prejde..zatial pa
lenuška, prídem neskôr, prepáč....musím si ísť lahnúť kvôli tým bolestiam:-(
A neboj, do večera sa možno ešte trošku poučíš...zatiaľ pá.
no ja som si dala proti chripke a nachladnutiu lebo som volaka nijaka...necitim sa dobre moc...a ten mi spravil dobre aj na brusko a zaludok....a predchvilou som mala cierny ale ten mi zaludok este viac rozdrazdil...a nedelu travim..no mala by som sa ucit zajtra mame hrozne tazky den v skole..ale nie je mi moc dobre..:( :( :( tak to zase dopadne... snad si potom tie znamky opravim...a co ty?? ako travis ty nedelu?
lenuška, a aký si robievaš čaj? Keby mi takto nebolo, tak by som išla von, je tam pekne...Snáď to do večera prejde a budem sa ísť môcť aspoň prejsť...Ako tráviš nedeľu?
ahoj...mne je tak isto..ja som sa rozhodla ze dnes bude bez prehanadiel...dala som si obed...a ide ma porazit..velmi ma boli zaludok a aj brucho..ale nejak to vydrzim..skus si spravit volaky cajik... ten by ti mohol pomoct....
A na obed sme mali bramborové knedlíky, kapustu a mäso. A dopadlo to ako vždy, urobila som si iné..
lenuška, som..ahoj...Neviem, čo sa deje s mojím telom. Raňajkovala som activia a o 14h som mala krajíc chlebu so syrom- zapiekla som si to, a jednu tvarohovú buchtičku. Strašne ma bolí žalúdok, strašné kŕče...a k tomu som príšerne unavená, ale nemôžem si lahnúť, lebo mamka zas bude kecať, čo mi je atď:-(
A ty ako?
ahoj mishi...si este tu? co sa deje?