Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

kiky

misha: všetko naj..nech máš aspoň taký pekný deň ako včera...

alternativa:prišiel ti odo mňa mail?Je tuším ešte z nedele ale mne vtedy strašne blbol počítač tak neviem či sa to odoslalo..

Dnes mám výčitky z jedla..a veľké dúfam že to prejde..

alti

Ahoj Mishka,
uzi si prijemne dnesny den, nedaj si ho nicim pokazit, ved mas narodky. Prajem Ti len to najlepsie a na 1.mieste je zdravie. Lebo od dobreho zdravia sa odvija vsetko ostatne - pohoda, priatelstvo, laska, uspech. Takze vela slniecka a usmevov.

misha

Alti, to mi určite pomohol ten včerajší batoh energie od Teba:-)
Zajtra mám tie narodky, a zasa budú určite rôzne sladkosti:-( Ach yo:-( Ale rozhodla som sa, že ich potom podarujem a urobím aspoň niekomu radosť..ja si ich nemôžem nechať, zle by to dopadlo..a nechcem sa zasa kvôli nim trápiť....
Hej, máš pravdu, radšej, nech sa na to príde, ak tam niečo je..Ale aj tak si myslím, že je to trošku zbytočné, lebo ma bolieva žalúdok, obličky, hlava, k tomu tá únava, búšenie srdca atď..a to sa pri vyšetrení neukáže...teda..to si myslím ja...

alti

Mishka, prajem Ti pekny vecer. Ja ho uz mam, vdaka Tebe. Presne taky je zivot, ma v sebe vela krasnych malickosti a Ty si ich dnes pocitila. Nevzdaj sa toho, lebo tych malinkych radosti bude stale viac. A z vysetrenia si nerob hlavu. Je lepsie, ak je nejaky problem, nech sa nan pride. A Ty vies, v com ten problem prameni. A ten pramen zvany PPP URCITE nechaj vysusit. Velmi sa tesim, vyborne.

misha

tvoj život, ďakujem....Sice nemôžem povedať, že by som nemyslela na zvracanie, chudnutie, hladovky atď, ale myslím, že je to lepšie..Nechcem sa predsa už vrátiť späť, keď som tých pár metrov už išla...Kamoška mi dnes povedala, že som od minula schudla, ale neschudla som, ja mám iný pocit..Sice som sa skoro 2týž. nevážila, ale ja by som to spoznala hneď...
Zajtra idem na odbery, dosť sa bojím, lebo som mala ísť len na odber krvi, a nakoniec idem aj na odber moču- bolia ma obličky, ale to som nikomu ešte nepovedala..
Zajtra si urobím tiež pekný deň:-)

tvoj zivot!!!

Mishi, ani nevies ako dobre sa cita ked sem pises aka si happy a ze si mala pekny den...
a takto by to malo byt kazdy den.
Zostan v kontakte s kamaratkou a hladaj aj viec, prospieva ti to...
vela stastia a usmevu... ;-)

misha

Ahojte dievčatá..
Chcem vám len napísať, že som sa dnes mala pekne. Raňajkovala som, obedovala a po obede som išla na prechádzku, tiež som si potom sadla na lavičku a čítala knihu, potom som išla s kamarátkou na kafé (zoznámili sme sa asi pred 3týž. cez net:-), má 31r, a je skvelá:-) Stále mi "tlčie" do hlavy, že chlapom sa také chudé nepáčia, podporuje ma v uzdravení, sem-tam sa "naserie", ale má trpezlivosť:-)), a ešte som išla k babke (pre žiadanku na zajtrajší odber krvi a moču:-( Domov som prišla o 18:50, navečerala som sa, a cítim sa fajn. A veľmi sa túžim uzdraviť, vyhrať nad totou pliagou. Nehovorím, že som dnes výčitky nemala, ale predýchala som to..
Olly,
dúfam, že aj ja sem raz napíšem svoj príbeh a budem sa tešiť zo svojho uzdravenia:-)
Kiky,
máš pravdu:-) Koľko je na svete šíhlych žien- a majú menzes, nie sú tučné! :-)
Pôjdem sa odprchovať, a tak do 23h by som si chcela ísť lahnúť, neponocovať..
Tak vám prajem peknú nocku:-)

kiky

olly:napísala si to krásne a pravdivo..:)

misha: to že si mala krámy znamená že telo sa pomaličky začínalo uzdravovať..veď to nemôže byť prejav tučnoty, všetky ženy majú svoje dni a sú všetky tučné??Nie, len zdravé..ja by som bola rada keby som ich mala aj bez liekov..

olly

Ahojte dievcata. Chcela by som touto formou podporit vas vsetky, ktore bojujete proti tej hnusnej PPP. Mne nicila zivot 4 roky a dohnala ma az ku alkoholu. Teraz som uz 6 rokov bez PPP a zdrava. Zaciatky boli hrozne tazke, nielen preto, ze sa moje telo zaoblovalo a mala som pocit, ze naberam na vahe priam raketovou rychlostou, ale hlavne preto, ze ked som sa vzdala ritualu prejedania a zvracania, zrazu akoby sa mi v hlave vyjasnilo a zacala som si uvedomovat vsetky tie veci, kt som sa snazila potlacat. Pani moji, toho teda bolo!!! Musela som si najst iny "coping mechanism", sposob ako zvladat zataz, stres...Nebolo to lahke, ale snazila som sa sustredit na kazdy jednotlivy den. Neriesila som, ci to vydrzim aj o tyzden - vzdy len ten jeden den. Zo zaciatku som za 10 mesiacov pribrala cez 20kil. Musim priznat, ze som z toho bola nestastna, ale pochopila som a prijala ako fakt, ze som svojmu telu nesmierne ublizovala a ono sa len "isti" a dava pomalicky do normalu. A viete co? Ked som to takto aj vnutorne naozaj PRIJALA, nielen si to hovorila, nastal ten proces uzdravenia. Tazko sa to opisuje, ale verte mi, je to uzasny pocit. Mimochodom, moja vaha sa po tomto pohla dole a ustalila na pre moju vysku idealnej vahe. A to som jedla tak ako predtym(kym som naberala tych 20 kil). Z toho pre mna len vyplyva, ze nase tela su UZASNE. Ked im dodavame vsetky potrebne ziviny, trochu viac sa hybeme a starame sa aj o svoju dusicku cely system sa dostane do rovnovahy a ten pocit ZDRAVIA JE NADHERNY!!! Dievcata, drzte sa!!!

misha

Ahoj Tini.
Písala som Ti mail, ale prišiel mi výpis, že je zlá adresa:-(..Ak chceš, tak mi napíš na Misenka85@atlas.sk..Rada sa s Tebou porozprávam..PPP ma trápia skoro 9r, myslím, že si budeme mať o čom popísať...
Alti,
zajtra idem na odber krvi:-(