Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Lenuska,
myslim, ze si dospelacka a ved este nie je tma, tak chytro skos do nejakych topanok a sup, sup von, na prechadzku. Ak nemas psika, chod kludne sama. Ale nesed. Byt prave teraz von ma pre Teba 2 dovody: budes sa rozumne hybat, cize pohnes travenie a budes medzi ludmi, len medzi ludmi-aj ked ich nepoznas-prides na ine myslienky. Takze chod okamzite off-ako Vy hovorite :o) a NA VZDUCH, PREVETRAT sa. ved je tak krasne a asi na celom Slovensku.

lenuska

dakujem.... trosku to pomaha na ukludnenie..ale tie vycitky..ze som zase zlyhala :( :( tie tu stale su....mne sa chce plakaat :(

lenuska

ahojte...:( :( :( prosim pomoc...je tu niekto? dva dni som nic nejedla a teraz som sa totalne prejedla...mala som zachvat....prosim budte tu niekto..zatial som este nepouzila ziadne prehanadla ani som nezvracala..ale mam strasne nutkanie to spravit..ako to zastavit???? :(

Alternativa

VSETKY dievcata, ktore strasi veta: "Dnes mám výčitky z jedla..a veľké" skusme najst nejaku pomocku, aby ste toto z hlaviciek vyhnali. Skuste sa na tento Vas pocit pozriet takto: Mam aj vycitky, ze dycham? Alebo ze pijem vodu /hoci mnohe nedostatocne/? Alebo ze spim / ozaj, Kiky, ako si so spankom?/? To su zakladne nevyhnutnosti, ktore potrebujeme pre svoje fungovanie. Ani jedna z tych vymenovanych "cinnosti" nie je nasim luxusom. ZIADNU nemozeme vynechat, lebo skoncime...A Vy predsa prave zacinate, no nie? Skuste si toto moje zrovnanie nechat prejst hlavickou a skusajte tu vycitku hned zahnat napr. aj myslienkou, ze JEDLO je uplna samozrejmost, netreba ho riesit, bat sa ho, mat vycitky. Skusajte dievcatka, aj Ty Kiky :o)

anka

ahojte,je mi velmi zle:-(co mam robit?boli ma hlava a som hrozne unavena a musim sa na zajtra ucit,ale jedla som,takze to z toho nebude:-(alebo mozno bude...ja neviem