Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Choroba, tu som Ti našla tých odborníkov, snáď som Ti aspoň maličko pomohla. Sú z Trenčína, ako si chcela..

PSYCHOLÓG:

Pástorová Zuzana PhDr.:
Zlatovská 2210, 911 01
Telefón: 032/65 26 086

Vylámová Bernardína PhDr.:
Palackého 21, 911 01
Telefón: 032/74 40 971

PSYCHIATER:

Haštová Mária MUDr.:
Palackého 21, 911 01
Telefón: 032/74 40 972

Hlavatý Štefan MUDr.:
Palackého 21, 911 01
Telefón: 032/74 40 908

Kvasnička Ladislav MUDr.:
Palackého 21, 911 01
Telefón: 032/74 30 164

Šedivá Jarmila MUDr.:
Zlatovská 2210, 911 01
Telefón: 032/65 26 087

misha

choroba, myslíš to tak, že teraz si píšeme na českom...?:-)...ja sa Ti skusím po niečom pozrieť, chvíľku počkaj..

choroba

miska, ja si s tebou pisem tusim aj este niekde inde..:) hm, pozerala som to, ale..nic konkretne som nenasla. a ja potrebujem hlavne referencie od ludi.

misha

choroba, ahoj..pozerala si sa už cez net? Skús...Alebo sa pozri do Zlatých stránok, tam určite niekoho nájdeš..

misha

A ešte by som sa chcela vyjadriť k jednému e-mailu, ktorý mi dnes prišiel( viem, že to tu čítaš, meno písať nebudem)...Bola som ochotná pomôcť, poradiť, povzbudiť, treba aj spolu sa liečiť...ale keď mi niekto do mailu napíše, aby som mu poradila, aké tabletky na chudnutie sú najlepšie, o preháňadlách, o tom, aby som jej pomohla dostať sa do "zasranej" anorexie...tak takéto maily si neprajem! Ďakujem..A prepáč, že Ti naň neodpoviem...

misha

Ahojte dievčatá...
Všetkým vám veľmi ďakujem za blahoželania. Ste strašne milé.
Dnešok trávim ako bežný deň- to je tak vždy, keď mám narodky. Žiadna oslava, žiadna zábava v bare, vždy ten deň prežijem ako všetky ostatné...bez smiechu..Nejako mi je smutno, že aj naši to berú akoby nič vlastne nebolo...a ono vlastne ani nič nie je..Neviem, čo to do mňa vošlo..Ale taká nejaká balóniková oslava by bola strašne príjemná..Len mi povedali všetko naj, aj to si spomenuli doma až po obede- okrem babky, tá mi blahoželala už 2x..Ale nevadí..Čokolády a bonboniéry som dala na stôl, aby to všetko pojedli, a tak sa za chvíľu aj stane, nič tam neostane, ale to som vlastne aj chcela..aby sa to zjedlo, aby ma to neprovokovalo...Jediné, čo som si nechála, boli gumové cukríky Haribo- z tých výčitky nemám...
Ráno som bola na odberoch, všetko je na hranici, ale ok, až na to, že mi zabudli vyšetriť hepatálky, to najdôležitejšie, ale nevadí..Potom som sa bola na 2h rýchlo prechádzať, chvíľku som bola na kolečkových- dlho som ale nevydržala...A čítala som si knihu...Takže som sa moc nenudila, bolo celkom fajn. Aj som papala, aj keď jem stále len tie moje "bezpečné" jedlá..Stále sa bojím zjesť niečo iné..Zajtra som objednaná ku dietologičke, ale neviem, či mám ísť..
Lenuška,
a Tebe chcem povedať jedno! Nečuduj sa, že si sa prejedla! Ono je to tak vždy! VŽDY! Nesmieš hladovať, lebo telo sa Ti skôr alebo neskôr za to pomstí, vypýta si nakoniec kopu jedla a všetko, o čo si ho oberala pri hladovke...dostaneš "vlčí" hlad...Takže papaj pravidelne, žiadne hladovky!!!!!!

alti

To som sa tiez ako samouk postupne naucila, ze musim pocuvat ludi - co mi hovoria, co mi naznacia, ako sa usmeju, ale aj ked zaplacu. A len potom sa najde niekto, kto vypocuje mna, ked to budem potrebovat. Ale to sme uplne mimo temu. Alebo aj nie, ved je to o zivote, tak isto ako aj PPP.