Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

alti

Zujka alebo ako Ti mam Tvoj nick najkrajsie povedat :o), ved som napisala, ze skoro. Ale vies, niekedy by som ani s 20-tkami nemenila - ked vidim tie ich umele, nezive tvaricky, mdle pohlady bez zaujmu. Myslim, ze ja som taka nikdy nebola, hoci si casto hovorim: mat tych mojich 20 a dnesne skusenosti /pravdaze aj rozum/, to by sa zilo. preto sa Vam snazim aspon nieco z mojho pristupu k zivotu tu povedat. Niekedy je mi luto, ze mam pocit, ze ma nechcete pocuvat. Nehovorim, ze musite tak zit, ako ja mam predstavu, ved kazdy sme ini, ale aspon pocuvat.

alti

A vies moja, ze mnohi chodia radi von sami. Napr. aj ja. A uz mam skoro 100 rokov a zatial sa mi nikto nesmial :o). A mala som rada prechadzky len-tak bez ciela a aj sama, aj ako pubiska. Poradila som Ti, lenuska, ako v tejto situacii sa mi zdalo najrozumnejsie. Rozhodnes sa sama. Ako vo vsetkom, kazdy rozhodujeme za seba :o). Tak ZABOJUJ.

zuju

bat sa ludi to je sprievodna diagnoza ppp ckariek, ale ako sama pises oni mi neublizia. Je len na tebe. Stvrty bod desatora uzdravujucich ppp je "To co si o mne myslia druhi je ich problem" Skus si nevsimat tych ludi, nemate niekde prirodu. Stromy ti nepovedia svoj nazor

lenuska

alternativa awoj..ja by som aj sla..ale neviem preco... ale je mi lepsie samej so svojimi problemami ked som zavreta...bojim sa ludi..viem ze mi neublizia..no sama nechapem tento svoj postoj...:( :( ale mas pravdu...lenze sama...kazdemu budem na smiech...bojim sa...:(

Alternativa

Ahoj Zuju, konecne sme sa tu stretli. Len som vbehla na chvilu, vecer Ti napisem. Leni, padaj, padaj od PC :o)