Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
tak som sa dnes schutou vrhla na cipsy, predychala som to, hned za tym na chlieb(viete ako to chodi zvyk jedno cez druhe) a za tym este jablcko, nic viac som si nedala(viete co by bolo kebyze si dam viac). a citim sa plno. ale je to v poriadku. prekonam to. nie je to tak vela jedla ci je? ved je iba rano, rano travi hmm?:)
Alti, lebo už ma táto choroba sere! Doslova! Celé to jedlo mi už leze na nery. Na nič iné nemyslím, len naň.
Som dnes nejaká unavená, bez nálady, a ide na mňa úzkosť, cítim sa nepokojná..
Mishka,
Ty si dneska fakt dospela :o)))). No ved narodky znamenaju, ze sme o rok starsi a teda aj rozumnejsi, skusenejsi :o). Ked som citala Tvoje dnesne slova, mala som slzy v ociach - od radosti. Mas pravdu, nesmies sa dat vtiahnut naspat nikomu a nicim. Tak velmi sa tesim, jupiii
misha:jeeej ja mám z teba obrovskú radosť..také múdre slová si tu napísala:)len tak ďalej
alternativa:ten spánok je raz tak raz inak. predvčerom bol celkom fajn ale dnes zase skoro nič...nechápem..
ten mailik mi nedošiel..neviem čo sa mohlo stať.. ale už sa mi to stalo viackrát aj od iných že to neprišlo..atlas je asi chybný..
ja pozeram na prime chuvu v akci.pa
mishka :), teba vymenili ? :) nech ti to vydrzi
A ak to chceš na chudnutie, VYKAŠLI sa na to!!!!
Idem off, osprchovať sa, dať do pyžamka, pozrieť na chvíľku telku a spinkať...ráno zasa skoro vstávam:-(
Dobrú nocku dievčatá.
elenka- ak máš problém s vyprázdňovaním, choď za svojou lekárkou, tá Ti niečo poradí!...
prosim vas, aky druh prehanadiel pouzivate? v tabletkovej forme, alebo bilinky, dik
ZUJU: chcem sa Ti za všetko ospravedlniť, za tie moje klamstvá, za to, aká som bola na Teba protivná..za to, ako som ťa presviedčala, ako sa chcem uzdraviť, a pritom to nebola pravda..za to, ako si sa mi snažila pomôcť, a ja som si stále "mlela" aj tak len to svoje! Prepáč mi to prosím všetko...Mám Ťa rada!...Uvedomila som si to až teraz- viem, že je neskoro, ale pri písaní teraz s jednou babou mi došlo, ako som Ti musela liezť už na nervy..Ja sa chcem vyliečiť, a ona ma presviedča, že sa chce aj ona vyliečiť, hoci viem, že nechce, lebo za tým mi napíše, že každý deň zvracia, a že od zajtra bude týždeň piť len kávu atď...že schudne...už na to tiež nemám nervy- ale vidím v tom seba...A tiež ma to už nebaví opakovať to isté, radiť to isté...Som rada, že som sa pohla konečne z miesta...