Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Ahojte dievčatá...Takže som sa až teraz najedla:-(, keď sme prišli domov , bola som sa ešte na hodinu a pol rýchlo prechádzať..Dala som si karfiol- a zasa som pri ňom plakala, mám pocit, že ma zasa ovláda ten anorektický hlas, aj porcie stále zmenšujem, ale nehladujem..Zajtra idem ku psychologičke, tak sa teším (ako vždy), musíme toto rozobrať, nechcem sa vrátiť späť..Chcela som len zabrániť tomu, aby som sa náhodou nezačala prejedať, a aby to neskončilo u zvracania..
U dietologičky to bolo úplne oničom!!! Absolutne nič mi neporadila, len povedala, že som kosť a koža a mám jesť všetko- aj mäso, že mne netreba robiť žiadny jedálníček atď. A ja som tam išla s tým, že mi poradí, aby som neskĺzla do bulímie, mala som také dni, bála som sa.Tušila som, že tam pôjdem zbytočne, neviem prečo, ale tušila som to!..no nič..Poradím si s tým sama- psychologička mi tiež pomôže...Ale mala som sa dnes celkom príjemne...
A ako vy???

Alternativa

Majka4,
pozri si temu, o com je...tu sa BOJUJE proti velmi nicivej poruche prijmu potravy = PPP /bulimia, anorexia/. Tu sa neradi, ako sa namocit do PPP, ale ako sa z nej dostat. Takze zvaz. Preco sa hnat dobrovolne do tak vaznej choroby?

Alternativa

Vrr,
si to Ty, ta nasa "stara" partacka, co si sem-tam zaironizovala? A patrila k nam? Inak dik za pozdrav, co si mi tu pred par dnami nechala, velmi ma potesil. Vzdy si bola mila ;o)

kiky

misha: skús nevynechávať obed,lebo potom na teba pojde počas celého dňa hlad..ja to viem z vlastnej skúsenosti..
držim palčeky

misha

vrr, ja som papala
ráno:activia
desiata: celozrnný rohlík, kapučíno
13:20 celozrnné piškóty (asi 10)
Boli sme od 11h doteraz v Čechách, mamka mi kúpila ešte k narodkám takú super vestu:-), tak sa z nej teším..
A za chvíľku idem 35km ku dietologičke, objednala som sa..
Rozmýšľam, že by som si dala teraz ešte musli tyčinku- obed nestíham, najem sa, keď prídem domov, ale neviem..
Yo, a vlastne, chcela som Ti k tým raňajkám povedať, že dr. Krch píše v knihe, že na raňajky by sa malo zjesť 3000kJ!!! Takže nemaj obavy!