Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
anka, obed dohodnem so psychologičkou. Tak to bude najlepšie...A ako papáš ty? Normálne, alebo sa omezuješ?:-(
to bude ok,ale bez tohto:-(,ale ty vobec nemas radost z toho,ze tak bude jest?
Anka, ráno si dám jogurt, na desiatu musli tyčinku, na obed- neviem, na olovrant ovocie, na večeru asi rohlík s niečim, a na 2.večeru ovocie. Neviem ho zostaviť, aby to bolo ok:-(
no hej,to mas pravdu,ze telo si to raz vyziada,tak som si urobila aj ja teraz kapucinko,myslim si,ze to je super napad s tym jedalnickom,a nebud smutna,ved si zasluzis byt stastna,tak preco by si nemala byt na seba dobra,ved je tolko ludi,co su k nam hnusni,tak preco by sme si to mali este zhorsovat,a su hnusni,lebo taki proste su,nie kvoli nam
Keď pôjdem spinkať, skusím si zostaviť jedálníček sama, ako tu raz písala Alternatívka, a ráno ho ukážem psychologičke, či by to mohlo byť..Možno ona niečo vylepší...skusím to sama, bez tej dietologičky..
anka, ja som včera mala musli tyčinku...a pijem každý deň kapučíno...Tiež mám chute na sladké, strašne, a tiež mám z neho strach..Ale so psychol. sme sa dohodli, že si ho proste doprajem, lebo potom si ho telo aj tak vypýta- skôr či neskôr, ale to už potom vo väčšom množstve..A každý deň mám cukríky...tak 35g.
kiky, tak si výletík pekne uži a skús papať aj tam...Budem na Teba myslieť..
A hej, teraz by mi ten jedálníček pomohol, lebo som sa zasa začala báť toho jedla (potrebovala by som to mať na papieri, kedy mám čo zjesť)- je to iné ako predtým. Vieš, predtým som nechcela skôr jesť, aby som nepribrala, ale teraz sa ho doslova bojím:-( Zasa tu plačem, , je mi smutno:-(...ale to prejde...
vrr, ako sa máš ty? Ako sa Ti darí?
ahoj mishi,neboj ty to zvladnes,a ta diabetologicka bola fakt divna,asi ta nepochopila alebo nechcela pochopit,ale to nevadi...ja som sa mala celkom fajn,len som si chcela dat nieco sladucke,ale to nemozem,este nie teraz,ty by si si dala,ale uprimne povedz,a ja nikdy za cca.4 roky som neyvracala,ani nic ine a ani nechcem,uy sa aj tak dost nenavidim,ale neviem ci to chapes...proste mam na to chut,ale nechcem to prehnat...
kokos alternativa nezomrela som tak nehovor v minulom case preboha
misha: tak to tá dietologička mala fakt totálne hrozný prístup..povedala kraviny..jasne že by jedálniček pomohol..
Inak presne aj ja sa bojím bulímie..ja keď začnem jesť tak neviem prestať kým tanier totálne nevyprázdnim..tak aj teraz mala som cestoviny zapečené s nivou a brokolicou(samozrejme mama použila plnotučnú smotanu) a mňa uplne boly brucho jak som sa najedla..sorry že to píšem ale potrebujem to dostať von aspoň takto
Ale inak sa mám fajn zajtra ideme so školu na 3 dni do Martina tak sa teším..aj keď to papanie tam bude problém..