Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Jupii - neviem napisat vykricnik :o). Lahko sa hovori, viem, ale ja tu inu moznost nemam, len hovorit. Konat musis Ty. A ked chces, tak to pojde.
A práve som si sem priniesla čaj...hoci vôbec nemám chuť piť..
Alti, na to o tom vyliečení...Ale lahko sa Ti to hovorí...keď Ťa prepadne nutkanie žrať:-(
Mishi, velmi dobre Ta chapem a dnes mi je s Tebou fajn. Si zlata, snazis sa, hoci mas more problemov. Ale ma ich kazdy, len velkost a schopnost uniest ich mame kazdy inu.
Alti, ale chápeš aspoň trošku, ako som to myslela?
A zase sa usmievam, lebo neviem, na co si mi napisala, ze DOBRE :O)
Skoda, ze ma nevidis, lebo som sa prave polonahlas zasmiala, ze zasibat z ADP, to je dobry for :o).
Alti, dobre..
Do kelu, Mishka, vyhod z hlavicky tu obrovsku starost o vahu. A venuj vsetko snazeniu o vyliecenie, dobre?
Alti, ja som si ich sama nikdy nenasadila, ale SAMA som si ich vždy po krátkej dobe vysadila..hoci viem, že sa to nesmie bez doporučenia lekára..A ja by som ich najradšej neužívala, lebo sa aj bojím, že mi z nich "zašibe"..