Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Prepacte, dievcata, Anka a Lenuska, ze vstupom sem som Vam zrejme narusila Vas rozhovor. Myslela som, ze bol cas prejst z bedakania k aktivite. Ak sa tak predsa len rozhodnete, drzim Vam palce :o)

Alternativa

Skus sa nesustredovat na jedlo, ale napr. vyhladavaj prijemne momenty a z nich sa tes. nechapem, preco pocitate, kolkokrat ste sa vyvracali. Ved ked sa napr. dieta uci chodit, tiez mu nepocitame, kolko razy padlo na hubicnku. A Vy sa ucite chodit, opat.

kiky

dnes som sa vrátila z výletu,bolo mi fajn až na ich večerné alkoholové "orgie" keďže ja som uplne proti tomu..asi si mysleli že som blbá..ale ja by som sa za seba strašne hanbila kebyže pijem..
Z jedlom to bolo strašné..stále som ostatných len kontrolovala ako blbá..ale aj napriek tomu som rada že som šla a neostala som doma...
Alternativa:ďakujem že si si na mňa spomenula..

Alternativa

Anka moja,
nezalozila by som temu "BOJ VYHRAS", keby sa nedal vyhrat, to mi ver. Bola som v blizkosti PPP a pomahala som zabojovat. Ale ten bojovnik bolo to krehke ziena, nie ja :o). Dnes je UPLNE zdrava, plna energie, vitality, ma zivotnu lasku a vela priatelov, je uspesna. A je stihla, hoci sa tym absolutne nezaobera. Papa normalne, relativne zdravo, drzi prirodzene pitny rezim, ma svoje stastne aj smutne chvilky. Ale vies, to ze chces, bude pocas tych dlhych tyzdnov a mesiacov premenlive ako pohyb na hojdacke. Ibaze tych padov bolo stale menej a menej. neviem, ci Ti to ako dokaz staci. Skusme riesit to, co riesit vieme, cize seba samu.

anka

Alti,ja nad jedlom nemyslim len ked nic nejem a pritom nieco stale robim,ked sa najem je koniec,od tej chvili nic ine len vycitky,ale chcela som sa ta nieco uprimne spytat a prosim uprimnu odpoved-keby som chcela NAOZAJ,tak by to bolo inak,alebo nie?

Alternativa

Skusme nepovysit jedlo na stred vesmiru, ved jedlo je len nasa zakladna potreba, absolutne prirodzena, nevyhnutna pre plnohodnotny zivot. Skuste ho tak aj prijat, nic viac, nic menej.

Alternativa

Dievcata,
v zivote treba velmi vela razy zabojovat - o lasku, o pracu, o stastie, atd. A ten najdolezitejsi boj je BOJ O ZDRAVIE. A vojacikovia uz cele storocia v bitkach nepoznali slovo "nedokazem to". Ak si take slovo hovorili, boj bol vopred prehraty. Nemam pravdu? Tak ako, zmenime trochu slovnik :o)?

lenuska

ja som to uz skusala...ale nevydrzala som to..lebo som sa nemohla na seba pozerat..strasne rychlo som priberala...ked som iba tak jedla a nezbavovala sa toho svinstva...nenavidim jedlo..nech neexistuje..:(