Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
alti, tie tekutiny som nemyslela...A s tou žiletko- to som myslela vážne...ale spánok ma premohol, lahla som, a za sekundu som bola mrtvá..Alti, nechcem Ťa "trápiť", nechcem, aby si sem kvôli mne prestala chodiť. To sem nebude chodiť radšej ja..
Tak urcite je fajn a raz aj tie pekne sny pridu, neboj. Ale myslim, ze tie bylinky budu lacnejsie. Radsej si prikup tu flasticku mediku.
Ano, treti den bez tekutin, to je fakt horor. Sem-tam Ti rupali nervicky, ale mala si aj pekne hodiny. No, vcera vecer si ma "dostala" s tou ziletkou. Vies Mishi, nie je to pre mna jednoduche. Totiz su situacie, ktore beriem fakt velmi vazne - ked ide o zivot. A tu som bezmocna, nemam co robit, neviem, ako vazne su tie slova o smrti...fakt ma to nici a vtedy si aj poviem, ze radsej sem uz nepridem. Ale to si len tak poviem :o)
Alti, zapisujem! ..a ja mám čajík na spanie, je ho trošku v sáčiku a stál 90Sk!!! Volá sa: "pekné sny"...Ale vôbec mi nepomáha..
Aha, dievca pocuvalo :o). Ovocne su vyborne, aj na noc. Cierny a zeleny v ziadnom pripade, su povzbudive. A kup si v lekarni sypanu medovku lekarsku, trezalku, valerianu lekarsku, chmel obycajny, matu. Vsetky upokojuju, uvolnuju napatie, pomahaju zaspat. Mozes si ich varit na striedacku. Na chut bylinkovych cajov si zvyknes a fakt pomahaju. A mozes si ich osladit troskou mediku a budes spinkat ako miminko. Takze si tie bylinky hned napis a v pondelok si aspon nieco z nich kup.
Alti, ale tretí deň je to zasa horor:-( Cítiš to, však?:-(
Co Ti nejde? Vies, nemam chut ist v tychto temach par tyzdnov, mesiacov dozadu a najst si slova od Mishy. Dnes tu sedi celkom ina Misha. Viem, ze este to zdaleka nie je OK, ale pokrok si urobila a velky.
Alti, mám tu višňový čaj...máme doma len ovocné..Prečo? Dáš si?:-)
Presne toto su krociky, ktore musis sama robit, zo zaciatku proti svojej hlave, postupne pochopis, ze tie krociky Ti prospievaju a stanu sa samozrejmostou. Ozaj, aky mas caj?
Alti, ja chcem, ale nejde mi to aj tak..