Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Alti, idem si urobiť ešte jeden čajík, a idem pozrieť telku...Veľmi Ti ďakujem za pokecík, si milá...A v pondelok zbehnem do tej lekárne- pre nejaký ten čajík a Persen...(nie preháňadlá)...Prajem Ti dobrú nocku a zajtra peknú nedeľu...
P.S. V stredu mám ísť ku psychologičke, ale neviem, či nemám preložiť dátum, nemám jej povedať nič pozitívne, všetko je od poslednej terapie zlé:-(

misha

Alti, čo by si povedal na to, keby som zatiaľ skúsila teda ten PERSEN, čajíky, namiesto AD a psychiatra? A keď to ani trošku nepomôžu, tak by som išla k dr. Čo ty na to? A pohyb? Keď to nie je naozaj moc na kondičku, tak to ide.

Alternativa

A ked uz budes v lekarni, tak si kup PERSEN. Je to "ukludnovac", aj na spanok z byliniek. Je tam aj medovka, aj valeriana. Ked Ti bude tak zle, tak si daj tabletku a povedz si, ze tato tabletka zarucene zabera. A fakt zaberie. Ozaj, ako si s pohybom? Pozicaj si v kniznici knihu o joge a zacni si cvicit. Joga je uplne perfektna na nervicky.

misha

Alti, dobre, sme dohodnuté. Lenže mne je vtedy tak strašne zle, tak strašne..Všetko sa vo mne zoviera, slzy mi tečú ako vodopád, mám vtedy strach, úzkosť...Alti, a ja si vždy spomenie na Tvoje dýchanie! Praktikujem ho každý deň!!!

Alternativa

Takze, Mishka,urobime dohodu : ked to na Teba pride - vies, co myslim - tak si lahnes, zacnes zhlboka dychat a povies si: alti by bola smutna, ved s kym by si pokecala, keby som fakt nejaku blbost vyviedla. A budes dychat, dychat, mozno zaspinkas, a urcite sa upokojis. Vies, ze sa hovori, ze v zivote sa da vsetko predychat :o)A budeme sem chodit obidve. Dobre?

Alternativa

Med je velmi bohaty na vela prvkov a mineralov a k bylinkam je ako "usity". Napr. my doma cukor vobec nepouzivame, ja mam dokonca problem, ked si chce nejaka navsteva osladit napr. kavu alebo caj - cukor u nas byva zriedka. Ale flaska medu je stale.