Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

anka

lenuska,dokazes-urcite,ja ti verim,len treba pravidelne papkat,nedas si ranajky,lebo sa bojis a potom to takto skonci,takze od teraz a znovu a drzim palceky

Alternativa

Ahoj Anka,
PPP prinasa niekolko zakladnych problemov, je to individualne. Vzdy je to nejakym sposobom narusena psychika ako prvotny bod. Potom nasleduju dalsie. Skusim Vam dnes pripravit par poznamok, ktore suvisia s psychiatrickou liecbou.

anka

ale s tym si ratala,ked si to robila,ved to nebolo prvykrat...leni,aj sa som to dnes prehnala,a mozno nie,tak ako ty,ale cely den som mala vycitky,fakt cely,ale aspon ma v noci nebude boliet brusko

lenuska

booze..toto je strasne...co mi tu robime...dufam ze to nespravi a isla sa fakt len osprchovat.... kiezby.... a mna este zacina boliet brucho..co som sa prepchala prehanadlami..v noci zas nebudem spat..:( :(

Alternativa

Mishka,
fakt nemozem tu komunikovat, ked vidim, ako nepocuvas a cielene sa nicis. O pitnom rezime sme sa uz tooolko narozpravali. Ak by som ja, zdrava osoba - teda relativne zdrava - 3 dni nepila, tak tiez zacnem mat problemy. Neblazni, co tym sledujes? Vezmi si napr. k PC mineralku, uvar si cajik a pochlipkavaj. To je fakt taky problem :o(?

lenuska

hej...ja som tiez donedavna o nich nevedela..povedala mi o nich jedna baba co ma tiez bulimiu...a potom som si ich nejak vyhladala na internete..je ich viac..ale presne nazvy si uz nepamätam...tak preto sa pytam....predchvilou som sa prejedla...a isla som to vyzvracat...nechchela som to urobit..ale stalo sa...tak preto rozmyslam nad takouto moznostou..keby aspon tie pomohli...:(