Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

zuju, ja som jedla za všetkých tu...a dôvôd na bolenie brucha mám...zaslúžim si to..A psychicky je mi zasa zle, a zasa zlé myšlienky:-(...V útorok nemôžem ísť ani ku psychologičke, už nevystrčím ani nohu z bytu, ak neprestanem jesť:-(

zuju

nechapem, moc som toho nejela, a je mi strasne zle od zaludka, normalne manapina na zvracanie, niepsychicky, ze chcem byt chuda, ale fyzicke,brucho ma tak boli, mam ho plne...

misha

Kiky, ako dnes? Ako včera a predvčerom:-(( Neviem to zmeniť, to jedlo je silnejšie, ovláda ma:-(
Alti, moja psychol. PPP netrpí, ale na jedlo si pozor dáva, je štíhla:-(

kiky

misha:ako ti to dneska ide?
Mne na výlete bolo celkom fajn ale papanie šlo ťažko..teda jedla som ale stále som musela kontrolovať druhých to bolo strašné..a mala som aj výčitky po jedle..stále som si hovorila nech ale neblbnem..no a čo tak jem, že to robia aj ostatní a tak..

Alternativa

Tomu nerozumiem: Tvoja psychologicka trpi na PPP? Lebo nechapem, preco by si sa mala pred nou hanbit, ak si aj 2 deka pribrala. Nemyslim, ze Tvoja vaha ju bude zaujimat. urcite ju budu zaujimat Tvoje dni od poslednej terapie. A uz fakt pa :o).

misha

Alti, bola som u nej vo štvrtok, bojím sa, že som od vtedy pribrala, hanbím sa pred ňou, preto by som to najradšej aj odložila:-(...Ale veď do útorka uvidím..Tak si idem ešte prečítať mailík, pá pá..

Alternativa

Tak uz sa smejem nahlas, to je ono, Mishka. A ze ziadne pokroky...robis pekne pokroky. Jasne, ze urob, ved altiposta funguje oboma smermi. pa.

Alternativa

PSYCHOLOGICKU NEPREKLADAJ. Ved ona nie je zberac Tvojich pozitiv, ona riesi s Tebou prave tie negativa. Prave teraz ju potrebujes, aby si videla, ze zo vsetkeho sa da dostat. Napisala som Ti mail, dobru noc.