Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Ajojte dievčatá.
Alti,
tú nemčinu som si zatiaľ len tak pozrela, ešte som sa neučila:-( Včera mi bolo nanič, celý deň som preplakala, a dnes som zasa nemala akosi čas:-(..A bola som v tej lekárni, zatiaľ som si kúpila čajík proti nervozite a stresu, ale zajtra sa pôjdem pozrieť ešte na ten Persen, dnes mi nevyšli už peniažky, kúpila som si ešte krém na tvár, a púder. Tak teraz ho akurát pijem. (A kúpila som si preháňadlá:-(, len na ne nič nepíš, viem, že som urobila chybu:-( ) Alti, k tej psychologičke ráno asi pôjdem, hoci sa strašne hanbím:-( Veď od štvrtka, od poslednej terapie mi bolo otrasne, samovražedné myšlienky, jedlo strašné..všetko bude zajtra negatívne:-( A som pribratá v tvári, aj kvôli tomu sa tam hanbím...
Iriska,
ja tak rozmýšľam, či to prejedanie nie je len pred menzesom. Začínam to tak pozorovať, že asi aj hej. Vždy týždeň pred ním začínam mať bulimické dni, potom to vždy prejde..
Kiky,
naozaj nejem málo, naozaj nie..A teraz od piatku to bolo strašné. Ja som snáď jedla 100x za deň:-( A pozorujem, že som pribrala v tvári:-( Dosť ma to trápi:-(..Kiky, moc Ti držím palečky! Aby si sa dokázala prijať taká, aká si..A ja som tiež od začiatku letných prázdnin pribrala! Je to vidieť!..
Dnes mi je trošku lepšie, len...raňajky som vyzvracala, obed som nemala, ale večeru som mala normálnu- ale skončilo to u preháňadiel..Ale nie kvôli výčitkám, ale kvôli tomu prejedaniu, ktoré bolo cez víkend:-( Akoby som sa chcela "prečistiť"..aby to všetko jedlo nebolo vo mne nahromadené, určite ho je vo mne kopec:-(
Dúfam, že vy sa máte a cítie lepšie...

kiky

misha:no ja neviem..mne nepripadá že by si jedla veľa, ver mi to je tou chorobu,my už nevieme čo je normálne a okrem toho náš žalúdok je totálne stiahnutý.

Od začiatku mojho liečenia som pribrala 5 kíl..držte mi prsty

iris

misha,ja to mam tak teraz tiez-zravost.nemam sice anorexiu ani iny problem,ale prejedat sa viem,a potom musim chudnut.uz mi aj pribrali zadok a stehna.asi vyskusam zeleninove dni.
ako si dnes?

alti

Ucinny sposob - ja lepsi nepoznam - ako "vyhnat" cokolvek z nasej mysle, je nahradit to v mysli niecim inym. Odporucam mat den plny programu, potom jedlo bude Vasou potrebou a nebudete mat cas sa v nom na mentalnej urovni "rypat", samu seba tyrat. Ale ten program si musi kazda uroit sama.
Mishka,
uz si si pozrela nejaku nemcinu cez net, co nam odporucil Pete? A zacinas sa ucit? Drzim ti palce, pa.

avinka

ahojte:) tak tie zachvaty zrania aj ja velmi dobre poznam.proste nevidim,nepocujem..len to jedlo... aj ked nie som hladna,a zaludok je plny,ale akoby ma nieco hnalo,aby som si este dala.kto vie ,ci to jedlo niekedy zvladnem.ale ja by som chcela byt aj zdrava ,aj chuda:P len ci to je mozne..drzte sa,ja som z toho jedla uz na nervy,aj ja si niekedy prajem,aby radsej nebolo.. drzme sa.papa

misha

kiky, som rada, že ma aspoň niekto chápe...A ja pribrať nemusím...Kiky, ja som nejedla vôbec pravidelne:-( Jedla som vkuse:-( Bruško mám jak balón:-( Každý večer pred spaním si poviem, že ráno začínam odznova, žiadne žranie...ale iba ráno otvorím oči a už to ide:-( A trvá to 3dni!:-( Je mi z toho tak strašne smutno:-( Nechcem ísť ani medzi ľudí:-(
Idem teraz off, prídem neskôr...

kiky

misha: ja ho mám dosť často..ja ti tak strašne rozumiem,bože pripadá mi ako by si bola moje dvojča či čo.. všetko čo píšeš..aj s tou psychologičkou že je štíhla a tak..ja si to tiež všímam..keď píšeš svoje pocity vidím sa v nich aj o tej osamelosti a tak..
KeĎ budeš smutná spomeň si že ja ťa mám rada..spolu tú pliagu zvládneme..
Ja som tiež veľa papala ale pravidelne,nemám z toho nejaký zlý pocit. Pozri ja si myslím že ak sa nedostanem na normálnu váhu depky budú stále, to pre telo nie je dobré..ak sa chceš skutočne vyliečiť musíš pribrať..inak to nepojde..ješ strašne máličko..len tebe sa zdá že moc..neješ ani teplú stravu ktorú veľmi telu treba..pokús sa vyhodiť tie sprosté myšlienky..ide to ver mi..ja som mala na večeru mäso s kašou a zeleninou a zjedla som celý tanier, nemám výčitky lebo viem že musím pribrať..skús to brať tak aj ty..

sorry za to poučovanie..

misha

Máte niekedy také nutkania, že vás to jedlo úplne ovláda, že jete, aj keď nie ste hladní, máte plné bruško?:-(