Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

lenuska

chod k tej psychologicke..keby som mala ja taku moznost tak tam tiez idem...a ja by som chcela byvat sama...ja s nasimi nemam moc dobry vztah...

misha

lenuška, aj mne tak bolo:-( Od piatku strašne veľa jedla, žiadne preháňadlá, zvracanie- lebo naši boli stále doma:-( Dnes tie raňajky- mamka išla na pol hodiny z domu, a ja som to už dávala zo seba preč..Cítila som sa ako v tranze..len sa zabuchli dvere a ja...:-(...Neviem si to ani predstaviť, keby som bývala sama:-( Dnes som si kúpila preháňadlá, a tiež neviem, či budem schopná ísť ráno ku psychologičke:-(..ale snáď to do rána prestane potom účinkovať...

lenuska

zvladam ju...len sa necitim moc dobre medzi tymi ludmi...citim sa tam strasne sama... a nechce sa mi ucit..ja neviem cim to je..ale ja aj ked sa v poslednom case absolutne nic nenaucim a vyvolaju ma tak len nejakym zazrakom dostanem dobru znamku..ale aj tak ma to netesi...citim sa strasne sama a smutno...:(

misha

lenuška, ak sa to týka jedla, tak to veľmi dobre poznám! Tie výčitky atď. A naozaj vtedy nič nepomôže! Nič! Vtedy si želám len to, čo ty teraz..nebyť tu:-( Keď mi je ale smutno z niečoho iného, tak to vyplnenie dňa nejakými činnosťami pomáha..Len na jedlo nie:-(
Leni, prečo chceš odísť zo školy? Chceš prestúpiť na inú školu? Nezvládaš ju kvôli jedlu? Alebo prečo?

lenuska

cely den sa iba prejedam....ani prehanadla nemozem pouzit..ved zajtra by som nemohla ist do skoly....a ani vracat sa mi neda...nasi su domaaa...:( :( :(

lenuska

ano ja viem..vyplnit kazdu minutu dna...skusala som to..ale momentalne som na tom tak...nic ma nebavi..z nicoho nemam radost...a chcem odist zo skoly...viem ze je to zle..ved teraz maturujem..ale ja uz dalej nevladzem...:( :( :( kaslem na vsetkooo JA CHCEM ZOMRIET...preco nemozem byt mrtva...bolo by to omnoho jednoduchsie....

misha

lenuška, a ani ja nechcem už tie depky..Poznám ich veľmi dobre, každý deň sa nimi trápim..Kedy Ti začne byť zle? Len tak, alebo kvôli jedlu, alebo kedy? Ja si myslím, že ak to nie je kvôli jedlu, že sa dá s nimi lepšie pracovať. Ako tu písala Alti, treba sa poriadne zamestnať, vyplniť si každú minútu dňa...