Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

iriska, tie preháňadlá nevyhodím, to nedokážem..naozaj nie..A kúpila som si ich aj preto, aby som sa odvodnila, lebo sa cítim taká "naliata"..teda začína to...:-( A som blbá, že som im neodolala dnes, keď som sa neprejedala..celý víkend bol zlý, mala som si ich kúpiť vtedy, možno by som ani nepribrala:-(

iris

misha,tak to moze byt.ja som vcera dostala a to ti poviem,aj jem viac aj som nafuknuta.ale ked viem,ze je to kvoli menzesu,tak sa to snazim neriesit a nebrat tak tragicky.ved to je u mna a vacsiny zien pravidelne rovnake a po 2 dnoch to prejde.fakt si nic nerob z toho,neporiesis a len sa zhorsi depka.ja kaslem na to-tak doslova.keby si,misha dokazala tie prehanadla nepouzit a strelit ich von do kontajnera,tak to bude sila.lebo ty mas vela sily v sebe.ty najzranenejsi v zivote su zvacsa najsilnejsi.to som citala a fakt neviem preco je to tak,ale citim to z tvojho boja.tie myslienky-zle myslienky to nie je skutocnost,to je len oklanany nas mozog,zblbnuty hormonami a inymi skratmi,ktore sme si sposobili alebo vyvolali.skutocnost nie je taka zla,ako ju mi posudzujeme.aj na to som prisla.len si to musim vrit do tej mojej hlavy makovej.

misha

Babenky, a tak ma napadlo...ale asi je to hlúpa otázka..ale neexistujú na to nejaké lieky- od gynekológa? (keď bývam pred menzesom taká "naliata", mám chute, a tie zmeny nálad?)

misha

iriska, ja nemôžem motivovať nikoho..A čo si myslíš o tom, čo som písala, že či môže byť čakajúci menzes príčinou prejedania?..A ako si sa dnes mala?

iris

mishi,tak je to..nemas chut ale musis.ty si sikulka.normalka ma stale motivujes.clovek nevie sam seba posudit objektivne,tak si zober moju pochvalu k srdcu a pomoze ti to.

misha

Bože, mám tu ten čajík, a nemôžem ho ani vypiť, vôbec mi to nejde..Nemám chuť, ale musím, dnes som vypila zatiaľ 4deci vody:-(