Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
jetka, mne sa to stáva tiež..Je to preto, že hladuješ..a keď sa normálne za čas napapáš, tak si telo všetko zoberie, lebo vie, že mu dlhšiu dobu zasa nič nedáš..
misha nie u gynekologa som nebola...ved co mam tam prist, ze nemam kramy? ved je to zjavne, ze z toho, ze som schudla a mam malo kil. este mi da nejake tabletky na pribratie- kvoli tomu tam nejdem.inak mam o mesaic 18.
iriska, s tými širšími kosťami to je aj u mňa...ale u mňa celkovo...všade..nielen na tvári..A do prechádzky sa nútim skoro každý deň..Niekedy idem sice s radosťou, ale niekedy je to prehováranie..A keď mi je psych. zle, tak nepomôže ani prehováranie, nepomôže nič...
mam jednu otazku: je to normalne, ze za dva dni normalneho jedenia (no tak, ked jem ako som jedla v minulosti pokial som nemala ppp)priberiem dve kila a niekedy aj viac???
jednoducho,klapky na oci a heslo,ktorym sa riadim aj nasilu:Aby ta nezozralo zufalstvo,strat sa v cinnosti.Preto idem von aj ked sa mi nechce.to moj mozog sa mi snazi nahovorit,ze to nema cenu,ale to je subjektivny nazor nasich mysli a mozgov,ktore aj tak su poznacene hormonalnou nerovnovahou a nasimi mylnymi uvahami a usudkami.objektivny pohlad je iny,ten casto nevidime a nechceme mu verit.predsa sa nenechame oklamat sami sebou?a schudnut v tvari?vies,niekto moze,niekto nemoze.nie je to rovnake u kazdeho.ja schudnem aj v tvari,kamaratka nikdy.ja schudnem aj na prsiach,druha vsade len tie jej E-cka jej zostanu,hoci bude nosit velkost 36.ani podprdu si nemoze kupit,lebo na E je aj velky obvod hrudnika a ona potrebuje maly.a dalsej manzel zakazuje chudnut,bo vzdy schudne iba na prsiach a hovori jej,ze to ma ako lentilky pod kobercom.ty chces schudnut v tvari?ja ked schudnem,tak mi kazdy hovori,ze vyzeram zle,ako lepka kostnata-mam totizto sirsie licne a celustne kosti.
jetka, tiež sa bojím, že z tých tbl. priberiem. Ale počula som, že sa vyrábajú už také, z ktorých sa nepriberá, a z ktorých sa dá aj schudnúť..To som čítala na letáčiku..A čo s tým máš robiť? Bola si u gynekológa? Koľko máš rokov?
a tie chute presli po par dnoch pokial sa dobre pamatam.ale aj tak som ich neznasala, lebo som kvoli nim aj trochu pribrala...
iriska, to mi je ľúto:-( Tiež sa mi to sem-tam stane, ale vtedy ma to vie poriadne vytočiť...keď napíšem dlhýýýý mail a vypadne to:-(
jetka, hmm:-(....A aj u mňa to tak je, že len keď schudnem celkovo...
misha co s tym mam robit?uz som aj trochu pribrala, ale stale nic... neviem, ci nemam zacat brat antikoncepciu na upravu cyklu, ale bojim sa, ze z nich priberiem :(
misha tvar je velmi specificka si myslim...ja som napriklad schudla v tvari len vtedy ked som schudla aj na celej postave. ale poznam baby, ktore su uplne chude, ale tvare maju neprimerane "tlste" vzhladom k ich posstave