Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Babenky, lahnúť si ešte nejdem, je moc skoro...Otvorila som si okno, a fakt tu dýcham...snáď to pomôže..Problém je, že som dnes zasa skoro nič nevypila, a mala som len jogurt:-(
Igriska,
už si ich snáď nikdy nedám:-(
Iriska,
ja som na tom bola rovnako cez ten víkend..to jedenie..a tiež som určite pribrala...kašlime na to...

igris

ja som bola na ultrazvuku brucha a musela som zadrziavat dych a veru mala som tiez na male :), ale potesil ma so vraj zdrava osoba :))))

igris

zuju, postupne si citam vase prispevky a natrafila som na tvoj jedalnicek. Skus vymenit to jablko na desiatu s ranajkami, ovocie je lepsie na lacno ;)

zuju

ked tu spominate predychavanie, spomenula som si na dnesny autogenny trening po dlhsom case, skoro som sa u terapeuta zadusila

igris

Alti :), predychavanie poznam doverne :), u mna to funguje v akejkovek podobe /na nevolnost, na zlost, na plac .../

igris

mishka , nasla som nieco pozitivne na tom ze ti je tak zle, mozno to znie morbidne pozitivne zo zleho , ale ja sama sa take ucim/ u druheho mi to ide lahsie ako u seba :)/ teraz k veci , skus si zapamatat ako ti je a nabuduce ak budes mat chut pojest to svinstvo , tak to aspon nespravis, blbe ale mozno to pomoze ;)

Alternativa

Ahoj Igriska,
tak dnes v tejto teme boli fakt take spravne rozhovory, vyborne. Su problemy, ale ucime sa ich vsetci tu predychavat - naozaj alebo obrazne. V kazdom pripade predychavanie funguje.
Mishka,
neboj, upokoj sa, skus zaspinkat.