Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
ale mishka tebe to nehrozi ze to ovocie na nieco narazi , lebo ty tam nic nemas :( /viem ze som zla, ale snazim sa pomoct/
Mishka,
to ti mam fakt kazdy den pisat, ze mna zdravu osobu by taky pitny, vlastne absolutne nepitny rezim, ako mas stale Ty, dostal tiez do problemov? Nevadi, ze necitis smad, musis si postavit pohar s vodou, alebo si uvar cajik a pochlipkavaj, pochlipkavaj. A hlavne ked si si dala tie svinstva, treba veeeela pit. Ozaj, niektore z tych bylin na nervy si uz skusila? A mas banan? Daj si ho aj teraz. Pochopila som dobre, ze si dnes len na jogurte?
lebo sa rychlo stravi, prebehne cez crievka a ked narazi na niaky ten chlebik moze zacat kvasit/ pobolievat brucho, naduvat...
zuju, nebolo to úmyselné, prísahám!!! To je z tých preháňadiel, som úplne hotová, a myslela som poobede, že zomrem od bolesti žalúdka, fakt nešlo jesť..Zajtra začínam!!!
zuju a co tak dva banany ;), to do desiatej vydrzis :), doobeda sa ovocim nesetri, len ho netreba vela miesat
igriska, to je skvelé, že si zdravučká...A prečo je lepšie ovocie na lačno?