Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
neviem.som akasi nenajedena.z tej slaniny jem iba tu mesovu cast vyrezem.radsej idem varit caj,uz mam jednu salku v sebe,ale nepomohlo aj tak ma hlad premohol.inak jem o 6-7 naposledy,ale neviem co je to posledne 2 dni.aj som pribrala.hroza.
Zuju,
Tvoj dnesny zazitok s Tvojim velkym no bezbrannym ziacikom urcite viacerym vohnal slzicku do oci. Si uzasna a presne o tom to je: vediet brat znamena vediet aj davat. Alebo najprv dat a potom aj prirodzene dostaneme? Ktoze vie, ako je to s tymto poradim, ale to predsa vobec nie je dolezite.
iris a preco tu slaninu potom jes ?
no Alti si o minutku rychlejsia ;), keby jej to aj pomohlo :)
mishi,a citat nieco?ja sa momentalne prejedam.slaninku oravsku mam.to bude asi tymi dnami.aj zle mi bolo,hlava bolela a zaludok.a este aj ma bude po tejto slanine-mnam a zaroven fuj!
ahoj mishka :), ked ta napina, zacni v klude zhlboka dychat , zababus sa do tepla a vyvetraj si , fakt sa to da predychat , skus to
Mishi, klud. Chod od PC, lahni si a vies co zaberie, urcite zaberie - predsa to hlboke dychanie. Len zhlboka dychaj a skus mysliet na nieco pekne, napr. dnesne jesenne slniecko.
Práve som vyšla zo sprchy a je mi straše zle, na odpadnutie, zvracanie, hlava mi treští:-(...ach yo:-(...Bojím sa, že budem zvracať- hoci nemám čo..:-(
No, ja idem do sprchy, je mi strašná zima...Vonku je ale kosa..Ale bolo príjemne..
samantha, tak tu také prípady nie sú!!!
Kiky,ˇ
ďakujem, si milá. A ja už preháňadlá nechcem ani vidieť! A ako sa Ti dnes darilo?
Zuju,
to je strašné:-( Ale konečne som došla do takého štádia, kedy už netúžim po vytŕčajúcich kostiach, veď je to nechutné! Chcela by som byť len zdravo štíhla..Naozaj sa mi vychrtlosť už nepáči..