Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
cize nemam anorexiu?
ahojka, to brucho máš len nafúknuté od nepravidelného jedenia a hladu,keby si jedla pravidelne v malých porciách a vela vlákniny to brucho splasne uvidíš,to neni také z tuku.asi máš problémy s trávením.
ja som uz psychicky chora:(mam 13rokov coskoro 14,meriam 158cm vazim 39kg..nedavno som vazila 42kg a to z toho ze som nejedla..stale sa nevidim chuda ako chcem....neviem preco,ale jedavam 3-4krat do dna...a ked si dam hoci en mlieko uz mam vicitky svedomia aj sa vazim vela..a myslim len na to...aj ked neviem preco mam obvod pasa 67cm a kazdy vravi ze mam chude nohy..a ze ramena dobre a telo uz take male...ale vazne ja brucho male nemam:(vyhadzujem jedlo..proste neviem co sa so mnou deje a chcela by som vediet ci to je anorexia?dakujem ahojte
neboooooooooj, z nízkotučných syrov isto nepriberieš. a kolko kalorii teraz denne prímaš? ja som kedysi iba 395KCal/deň a postupne som to zvýšila až na súčasných 500 a tých už mám asi pol roka a cítim sa ovela lepšie ako pri 395 a nepribrala som ani kg...dokonca som 1,5kg schudla.
hm ja neviem ja s toho nemam dobry pocit ..ale viem ze ked budem pokracovat v nejedeni nejako extra si nepomozem ..musim zmenit tus travu len sa bojim ze priberem ..a zas nebudem vobec jedavat a budem zit na zelenine, tych ,,polystirenoch"a nejakych inych malo kalorickych jedal ..ale dik za radu :)
ved sú aj nízkotučné a málokalorické syry napr. karička fitnes-137KCal/100g a 1 trojuholníček=17,5g=23.9KCal a to neni nejako vela, ja to jedávam s rajčinou a chuti mi to. a prečo neješ ryby, nechutie ti? ja ich jem tak raz za 2 týždne a tie light jogurty skoro každy deň a ešte jem aj polistirény=ryžové chlebíčky. a hmotnosť mi neide vobec hore skvor naopak...podla mäa si mvožeš dovoliť viac.
nie ryby nejedavam vobec ..a syri tie nie..lebo v mojom jedalnicku je syrˇrovna sa kaloria.. a nizkotucne jogurty sem tam ..len niekedy ..
myslim ze v tvojom štýle ti chýbajú bielkovinz...ješ aspoň ryby? a čo mliečne výrobky-nízkotučné jogurty a syry-z toho nepribereš a budeš sa cítiť lepšie,viem to z vlastnej skúsenosti.
asi som chora :(.. neviem , ide o to ze vsetci mi hovoria ako soms trasne schudla ze osm az skraedo chuda, ze sa mi zmensili prsia .a ze rit mam plosku a proste taku niaku, schudla som 10 kg... teraz mam 54kg a meriam 172 cm, ale moj problem je ze ja nevidim ze som schudla , je pravda ze su mi dobre galoty ktore som predtym neobliekla , ale tka neviem , vsetci to uz vidia ze som ,,schudla" dokonca aj ucitelka telocviku mi povedlaa ze jak som schudla, kamaradi, teta z kniznice mi to aj povedala ..ako to ze vsetci to vidia no ja nie ,.. zacalo sa to tak jednoducho .z mojich povodnych davok na ranajky obed a vecer som si dala polovicu moznoa j menej , obmedzila som sladke a nejem ho vonbec, pecivo to iste, meso nejedm ziadne ale to uz asi 3 roky .. a teraz jedine co jem je zelenina, suchare, a musli..ale aj musli uz nejdem bo som niekde citala ze to nie je vhodne..zo zaciatku som si myslela ze tak fajn schudnem trosku budem drzat dietu ..ale teraz to neberem ako dietu je to jednoducho sucas..tzv. moj zivotny stil..ale asi som chora ..bo schudnut 10 kg a vsetci to vidia , a nedovolit si nic zjest..nemyslim ze mam anorexiu ..ale myslim ze som neni uplne komplet...stale ta unava nic sa mi nedari ..som vycerpana zachmurena, je mi zima.. neviem ..co mam robit?? a horsie je aj to ze ma vsetci kontroluju ..hl. rodicia..a nechcem ich klamat tak ale .. neviem ci mi tu niekto rozumie ..ale cela som to sem napisat..myslim ze to je taky mali pokrok..aspon dufam :( dakujem
AKO SA DA URYCHLIT METABOLIZMUS??lebo ja JEM MALO ALE CHCEM VIAC ALE TAK ABY SOM NEPRIBRALA ...LEBO JA KED JEM 3KRAT DO DNA JE TO MALO..A KED SI VECER DAM NAPRIKLAD NEJAKY KEKSIK NEVIEM PRECO ALE VIDIM NA SEBE ZMENU..ALEBO KED JEM AJ 5KRAT DO DNA...NEVIETE AKO SI MOZEM TEN METABOLIZMUS URYCHLIT?DAKUJEM ZA RADU