Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
ty sa nesnaž niekomu pomôcť pusate...ved ty nevieľ pomôcť ani sama sebe!ta tvoja anorexia ťa raz zabije ak s tym včas neskončiš...
ak nebudeš jesť tak nevyrasteš. aj ja som nenarastla lebo som nejedla...a s tym nadúvaním by si mala íst k doktorovi, to môže mať aj vážne príčiny tak to netreba podceňovať.
ahoj ...no a podla teba mi nehrozi anorexia?nemusim sa bat?
ja som z Košíc -Stare meso:)no tak ja by som jedla a vies kolko by som jedla lenze mne sa nafukuje brucho stale po jedle..a ked poviem mamke nech mi kupi celozrne alebo nech nevypraza ona poie ci mi sibe ze uz len mne by to kupila co jest by som mala..to mi povie...lenze ako vravim aj preto nejem ze sa mi to brucho nafukuje ale aj preto lebo sa bojim ze priberiem..aj ked si stale poviem nech mi boh odposti za to ze to vyhadzujem ale nedam si ako povedat:((dufam ze z toho vyrastiem...
hehe, ty si asi myslela(dneska ma nepocuvaju prsty)
oprava, ti si asi myslela...
anorexia je psychicka choroba, ty si sa asi myslela skor podvyzivu.
alenka anorexia nieje o vyske a vahe iked to je sprievodny jav ide o postoj k jedlu a odmietanie jedla (co u teba vidno) a dalej ide o vycitky z mala zjedeneho jedla (a banan je fakt ze malo) u teba to uz je vyrazne a este dost nebezpecny poemr vahy a vysky:(
daj si pozor na to lebo rodicia mozu coskoro plakat za dcerou:( vies to mi je najviac luto ze iked moji rodicia o mne nevedia ale ze ich ranujem tak ci tak a vyhadzovanie jedla a vsetko dokopy to si nezasluzia za to vsekto:(
a preto sa snazim mat urcity prijem kalorii ktore PRIJMEM! a to by si si mala aj ty urcit ved z ovocia a zeleniny nepriberies neboj a papaj zdrave veci a bude nielen ze zdava ale aj stastna:)
odkial si?
neni to moc, ved na 13 si dost vysoka. napr. ja mam 17rokov a meram 151cm. obvod pása závisí hlavne od výšky a nie od veku...
pusate ..aj tebe dakujem za odpoved...lenze ja mam obvid brucha asi 67 a ked zjem obed tak mam 68-69 ...to je vela?na to ze mam 13rokov?