Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
ok. ved doktor jej poradi. kedze este asi nebola vysetrit sa. tak nech proste, zelam ti evka, aby sa to vyriesilo a aby si mala poriadnu chut do jedla a pribrala:). vyliec sa:)
arwen, ak sa niekto so 41kg pyta, ci je prilis chudy, je podla mna chory.
ja mam ppp, a je pravdou, ze aj ked si ppp-ckarky myslia, ze su tucne, niekde vo vnutri vedia, ze je to prejav ich choroby, len si to neuvedomuju. evka28, by asi nekladla tuto otazku, keby si to sama priznala, je to fakt podvaha ohrozujucu zivot, mna by lekar pri takejto vahe hospitalizoval proti mojej voli.
ppp je aj o pohybe, ona je, ale pohybu ma az privela, ppp-ckarky vedia ako manipulovata tvarit sa, ze vsetko je ok. to je moj nazor.
no, odmieta jedlo? podla mna nie. keby mala anorexiu, takby sa nepytala ze ci je priliz chuda. uvedomuje si to. ved anoreticky sistale myslia,ze su este tucne. podla mna by len mala zlepsit jedalnicek, a je v pohode. je priliz chuda,to je jasne
ale to este nie je anorexia.
tak
Arwen a ty si si vsimla, ze ona ma o 13 kg ! menej ako ty? ... na zaklade coho usudzujes ze nema anorexiu? .. na zaklade toho, ze TEBE sa nedari pribrat, aj ked by si chcela? ... ved ma jedalnicek asi taky ako male dieta...
podla mna nemas anorexiu ani blizko k nej. ja vazim 54 a meriam 172 a chceeem pribraaaaaaaaaaat. nemozem ani za frasa pribrat proste. mam chude ruky, vidno mi rebra trocha, ked ma stretnu ludia, alebo navsteva pride, tak len pocujem"ty si schudla zasa". proste neznasam to. a chem stale jest. ako, ludia chcu mat taku postavu ako ja, zeny myslim, ale tak, tiez sa necitim prijemne, ked mi hucia stale do hlavy ze mam jest, ze budem chora a dristy. jediny ktory ma tesi je moj milovany chlapec. ten mi povie ze som krasna, nadherna, a ze mam troska schudnut zo zadku:D:D:D. ale tak, predsa nie som spokojna. no
vo vedlajsom prispevku pise co jedava za den takze nepatri medzi tych stastnych ludi s rychlym metabolizmom
na tvoju vysku mas strasne malu vahu, ale o tom anorexia nie je.. ak odmietas jedlo, aby si nepribrala, alebo zvracias tak mas anorexiu alebo bulimiu.. ak nie, tak skus skor ist ku doktorke, lebo mozes mat problem so stitnou zlazou a ak ani to nie, tak si stastny clovek ze mas od prirody uzasnu postavu ;)
Anorexia nie je o cislach,ale o tom,co mas v hlave.Ak ta jedlo prenasleduje,odmietas ho a nedokazes mysliet na nic ine,si posadnuta chudnutim,mas ppp.
Moja, si vychudnutá ako........aj ja som mala tolko ako ty a chodila som ku psychologičke a psychiatričke pre hlbokú mentálnu anorexiu. Nemala som menštruáciu, stale som bola v depresii a mala som problémi so spánkom. Potom prišli dalšie a to už aj ked som pribrala - bola som v nemocnici pre ochabnuté svalstvo na chrbte - s anorexie. Ty máš asi anorexiu nevrosa - ak normálne ješ a si chudá ako palička. Ale ak nie tak je to ešte horšie. Vkaždom prípade by si mala pribrať aspoň na 52-55kg a bola by si fajn. Weeeeeela stastia a trpezlivosti........