Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
neeee,nemusia a ja mám tiež 39kg ale merám len 152,no žiadne boky nemám,len brucho fuuuuuj, misa1555 kolko máš rokov?
ahojte...ANOREKTICKA ta musi byt sama kost??lebo ja mam 157cm 39kg a mam aj boky..vazne mi strcia trosku boky z riflii...ale aj nejem vela....pravezze malo...no ale moja otazka ci anorekticky musia byt sama kost?
ahojte chcem sa opytat,ze ked drzim dietu ale takuto ze rano-jogurt,desiata chleb,obed zemiaky s mesom,olovrant jofurt alebo ovocie..no a potom nic..a ked budem takto jest aspon tyzden co urcite schudnem,pretoze ja rychlo viem schudnut,ale keby som popri tom aj cvicila,moze sa mi metabolizmus spomalit?a schudnem aj na prsiach??a este otazka,myslite ze bude potom ten jojo efekt??
Presviedcanie nema zmysel....ked clovek pociti tu slobodu rozhodnut sa vtedy je schopony ist tym spravnym smerom.Prajem ti Pusate aby v tvojom zivote nastal tento bod slobody aj vsetkym dievcatam co sa trapia.....
Mylím, že pusate je sama presvedčená, že to čo robí je dobré a nechce to meniť. Vyhovuje jej 500 cal denne a chce byť chudá až kým neumrie. Je ťažké ju presviedčať o opaku, keď sama nechce a je presvedčená o svojej pravde. Musí prísť na to sama. Možno sa jej to podarí... a dúfam, že nie tým najhorším spôsobom, aj keď ten je asi najúčinnejší...
Keby som tomu neverila tak to sem nepisem.Verim ,ze je to cesta k oslobodeniu.Uz rozumiem co ta nahnevalo.Ale takych ludí nemozme odcudzovat.Vies to je akoby tu pisal alkoholik a raz sa mu darí tak napise ake to je super a potom sa prizna ,ze zase pije.V kazdom tom jednotlivom stave stale potrebuje pomoc.Alebo je to alkoholik co prave pije ,ale ostatním pise ake je to dobre nepit....To je skryte volanie o pomoc.Kazda dievcina trpiaca anorexiou a bulimiou ide svojou cestou akazdu ovplyvnuje to co prave chce aby ju ovplyvnovalo.To znamena ,ze ak chce s tym prestat hladí pozitivne a nebude si vsimat a sledovat Pusate.A potom su take co nechcu prestat a bude ich to ovplyvnovat negativne a neprispeje to k dobremu.Myslim ,ze je to zlozite.Ale ako pisem Boh da cestu tam kde uz zlyhal kazdy plan:))).
pravda123 lebo mna stve, ze svojimi nazormi tu na fore zase stazuje zivot inym anorektickam or bulimickam, kt. chcu s tym skoncit. Nech nie je sebecka ! Ked sa jej taky zivot paci, tak OK, nech si je denne 500 kalorii ci kolko, ale nech tu neprezentuje take nazory. Okrem toho si myslis, ze tie veci, co si jej pisal(a) ohladom Boha jej pomozu ?? ja myslim, ze nie ...
Plamienka si nahnevana,ale o tom to nieje.Je to psychika aj je to pochopitelne ako sa Pusate sprava je to v norme jej diagnozy.Nemozes sa hnevat na chorych ludí.To ako by si chcela prefackat niekoho s depresiu:))))....To by mu asi nepomohlo.Odsudenie a posudzovanie nikoho nezachrani.
pusate kolko mas rokov ?? Myslis, ze by sa ti hodilo, keby ta niekto riadne prefackal za tie tvoje sprostosti, ktore tu trepes !!! Sorry, ale si riadne blba !! Kolko ludi je smrtelne chorych, ktori by dali neviem co, aby mohli zit a byt zdravi a ty SI zdrava (okrem tvojej mentalnej poruchy chudnutia) a trepes take hluposti, ze nebudes dlho zit, ale chces byt chuda a bla bla.. ked to citam je mi z teba nazvracanie aj zo vsetkych takych ludi ako si ty. DOKONALA postava nie je VSETKO !! Okrem toho nechcem ani vidiet, ako musia vyzerat anorektici alebo bulimici, fuj, vsade zvraskavena koza, blede tvare, oslabnute telo, kruhy pod ocami .. to je tvoja predstava krasy ???? myslim, ze by si sa mala zamysliet nad sebou resp. tu nepis take sprostosti ! Niektori anorektici al. bulimici chcu mozno aj s tym prestat, ale ty ich svojimi nazormi mozno tahas zase do "uzavreteho" kruhu nejedenia, prejedenia sa a nasledneho vyzvracania !! Ked si HLUPA, tak si rob so svojim zivotom co chces, ale nemusis tu prezentovat pred druhymi ludmi tie primitivne nazory !!