Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
Dakujem za odpoved. Tak tie mliecne vyrobky som vynechala dala som si miesto nich nejaké ovocie, lebo mám pocit, že tú ryžu, orechy a semienka by moj zaludok momentálne už nezniesol.
maruska, pod do nasej temy, mam na teba otazku :-)
pre Používateľ
nelluska873 / mas zjest denne 1600 kcal, tak si to zrataj. Okrem toho mliecne vyrobky treba jest striedmo, lebo zahlienuju organizmus, ked chces jest tak malo, tak to jedz radsej celozrnnu ryzu a orechy+ semienka.
Tu je vysvelenie, preco treba jest pomenej mlecnych vyrobko: www.akv.sk
maoam podla mna ona len chce, aby sme ju v tom podporili, myli sa dievca
tak vramci jedneho jedla (napr. vecera) by to bolo aj ok, ale za cely den je to katastrofalne a zalostne malo, ale tak to vies aj sama
Ahojte pred 7 rokmi som mala anorexiu. Momentálne sa cítim v pohode, ale každí mi tvrdí, že sa k tomu vraciam kvôli tomu ako jedávam. Na raňajky si dám nízkotučný jogurt, na obed jednu uhorku a na večeru kefír. Čo si o tom myslíte? Ja si myslím, že je to normálne toľko jesť. Ďakujem za odpoved
hrozi ale ty juuz mas
postupne ma napadaju dalsie veci, ako citam ine temy s touto tematikou...
3 mesiace v kuse som kazdy 2hy den chodila do posilovne, mala osobneho trenera, takze som tam nechodila a necvicila horedole barz co :) bol oboznameny s tym, ze chcem "pribrat na svalovej hmote" .. pila som yontove napoje a tiez napoje miesane s mliekom Megamas 2000 :)
stitna zlaza - brali mi krv, vraj je to v poriadku...
ach jaj..
pangamin a ni nic podobne brat nemienim, pretoze ja CHUT do jedla mam.. stale mi skvrka v bruchu a chuti mi jest.. nemam nechut! takze pangamin a B12 prosim neradte.. tym som uz presla v puberte pred 10timi rokmi :) a.. NIC, ani gram :)
a milujem pizzu.. 1x do tyzdna MUSI byt :)