Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
Ja si myslim ze pri 158cm a 15rokoch je idealna vaha okolo 50 kg. Urcite nie menej :)
titinka: ja mam 170 a 50kg a taktiez sa citim chuda a chcem pribrat nastastie sa mi to v poslednom case dari uz som pribrala 1kg takze sa tesim a aj ja si myslim ze 41 je velmi malo a mala by veela papat..
AHOJTE,pisala som tu o tom s tymy tabletkami chcem sa spytat presnejsie..MOZEM PRIBRAT Z TABLETIEK -ENTIZOL,PANGROL A HELICID ..nasli mi v tele zapal,sposobeny helicobakterom,zle travenie a problem s pakreasom..a bojim sa ze priberiem nevie niekto ci z tych tabletiek priberiem?
AHIJTE...NEVIEM JE PRAVDA ZE Z TABLETIEK SA PRIBERA?Z TABLETKACH NA ZALUDOK...JE PRAVDA ZE Z NICH MOZEM PRIBRAT??
jarka: nemyslím si, že by si zhadzovala. váha je kolísavá. ráno máš menej ako večer. tiež keď si po veľkej potrebe, máš menšiu váhu a tiež to závisí aj od toho, čo si zjedla.
ahojte...nehodi sa to sem,len prosim ked viete,reagujte,chcem vediet,ze aky mam metabolizmus ci pomaly alebo rychli..No vlasne ja viem skoro zhodit ale potom viem naspet skoro pribrat...cize ked mam 2dni 54kg potom na druhy den mozem mat hned aj 55,56kg...ale lahko zhodin...lenze ked si dam nejaky keks tak sa citim ina,mohutnejsia a pribratejsia..a neviem aky to je metabolizmus..:-(dakujem pekny zvysok dna :-)
nemusia,ale ty dúfam niesi anorektička,na to si ešte moc mladá.ja som už stará capa,ale niesom anorektička,aspon myslím,mám 18 rokov.
JA MAM 13 A TY??NO ALE ANOREKTICKY NEMUSIA BYT SAMA KOST??