myslite ze mi hrozi anorexia?

pravda123

Tvoja mysel je poviazana.....Ked zomries nezalezi na tom aka bude tvoja postav.....zhnije v zemi.Len pravda ta oslobodí.A to je ,ze ked vyznas v modlitbe Bohu svoje hriechy a odovzdas mu svoj zivot bude ti moct pomoct.Potrebujes pomoct...clovek ti uz nedokaze pomoct.Boh ta miluje a zalezi mu ne Tebe .Tvoj zivot ma cenu a si vzacna v jeho ociach.Tam kde koncime my tam zacina jeho sila.Este moze byt tvoj zivot krasny .A pridu zle myslienky,ale on ti pomoze v tom.Miluje ta!!!!!

pusate

ja som už robila kadečo aj som už viac krát pribrala ale bolo mi ešte horšie tak som zas schudla a tak je to pre mňa lepšie,viem, že už dlho žiť nebudem,ale ani nechcem a preto chcem svoje posledné roky života využiť tým,že aspoň pomôžem druhým.a potom umriem s lepším pocitom na duši a budem odpočívať v pokoji.ja sa smrti nebránim a nechcem aby ma zachraňovali.a cghcem umreť chudá.

zazie2112

ved rozmyslaj, sama jedavas 500 kalorii denne a komu chces radit?a ak si sa so "svojim osudom"zmierila si si vedoma ze si sa odsudila na peklo?tvoje telo to neutiahne, nebude fungovat, nestaci ti,ze si si zastavila rast?mas iba 16 tak so sebou nieco rob a zamysli sa predovsetkym nad sebou

pusate

ja som sa so svojím osudom zmierila,a som s tým už spokojná,ale nechcem aby tak dopadli aj iní,lebo moždo by to neprijali...chcem pomáhať druhým ale sebe nie,chápeš?

pusate

a komu inému,ahojka,ak nie tebe a má pravdu,z toho vyplíva že si anorektička a ak nechceš byť chorá, tak jedávaj pravidelne a nevyhadzuj jedlo...a na chudnutie radšej zabudni aby si nedopadla zle ako ja-nenarastená,nevyvynutá,bez žlčníka a to všetko kôli anorexii.

ewanescance21

Moja, sa akoze zbesnela??? Ved ty mas podvahu dobrych 15kg!!!!!!! Ked ja som tolko vazila a to bolo v decembri, tak som bola taka chuda az mi je s toho zle. Sama kost a koza!!!!!!!! Preboha, prve co urob ked si toto precotas tak to ze vYSTARTUJES ZA DOKTOROM!!!!! Tu neni nieco v poriadky!!!!