Ahojte meriam 173cm vazim 41 kg,myslite ze som prilis chuda?Hrozi mi anorexia alebo nieco?
myslite ze mi hrozi anorexia?
mrkvicka nepis ked nevies:) anorexia nemusi byt len u podvahovych dievcat vyskytuje sa aj u tych kde nejde o podvahu vsetko je o mysleni nielen o cislach!!!
ale asi si hovorila o uz dost pokrocilej anorexii a to potom mas pravdu ale vseobecne ju mozu mat aj dievcata co nemaju 30 kg
kozliatko..nepis ked nevies. Anorexia je chorobne, dlhodobe odmietanie stravy. Je to diagnoza, ktora vznikne az ked je naplneny komplex symptomov, akym je aj podvaha, podvyziva,.....
no anorexia,spravne je to menatalna anorexia,mentalna cize v hlave,cize mozes byt aj obezna a anorexiu mozes mat
chcem sa spytat, anorekticka je ta co je extremne chuda nie? a ked niekto len mysli napriklad ako anorekticka.a je pri sebe.tak tomu sa ako hovori?
arwen, chcela som sa len spytat ci mas ppp a ked ano tak ci anorexiu, bulimiu a kolko mas rokov. dik.
uz sa mi viac krat potvrdilo, ze ak niekto chce schudnut, tak sa hlavne musi odputat od myslienky: MUSIM SCHUDNUT!..skuste si najst aj inu motivaciu, napriklad zdravie..precitajte si clanky o potrave, coho cloveku prilis skodi, ja osobne som vzdy milovala maso, po precitani clankov v -odkaz odstránený- uz od masa pomaly upustam..keby moja jedina motivacia bola schudnut, urcite by som sa masa nikdy nevzdala.. pre zdravie ale urobim cokolvek, lebo to je len jedno!!!
cate moss, velmi ti drzim palce...ale zas nezacni urcite hladovat..radsej si daj mesto klobasok kilo fajnych jablcok, celozrnny chlebik, chude maso, rybku...urcite nehladuj. Skus sa zacat tesit z kazdeho zdraveho jedla ktore spapas. Pripadne si kup napriklad nejaku zdravu kucharsku "knihu" a vytesuj sa z varenia...len nechci nic rychlo...ale predstav si seba samu, ze ked zacnes pomalicky chudnut aka kocica budes za pol roka a o rok ani nehovorim. Ked budes mat rada samu seba a ludi naookolo ver ze to zmeni cely tvoj zivot. Veru aj tie centra pre boj s nadvahou su fajn a spoznas vela novych ludi s ktorymi si budes mat co povedat a mozete si aj vzajomne pomoct. A ver tomu ze aj laska si ta najde. Len to chce krok dopredu a odhodlat sa na to, ze odteraz si iny clovek. Velmi ti drzim palce :-)
a k tej kadernicke a na kozmetiku mozes ist aj tlsta:)))
cate... no, bez pevnej vole je ti dietnicek na dve veci..:)) Ja som sa sama rozhodla, ze teraz jednoducho musim.. ked sa moja vaha zblaznila a ukazala 99.. som skoro odpadla:)) A za 2 mesiace som schudla 10 kg a teraz som ich pol roka naspat nepribrala.. lebo som si ich tazko vydrela:))Teraz zberam motivaciu na dalsich 10 kg:(( A takych ludi ako som ja, mas vo svojom okoli urcite dost, len musis hladat. A ze vyzeras ako quasimodova sestranica? To ja ked vstanem a mam to stastie, ze mam este aj herpes... no, bola by som stastna, keby sa aspon ten o mna obtrel:)) Ale co.. rano za par minut nahodim "brizolit", nech mozem vyjst medzi ludi bez toho, ze by predo mnou utekali, obleciem sa co najlepsie mozem.. a hlavne nenosim stany.. moje kila aj tak neschovam, tak sa nimi aspon pysim.. mam slabost na vystrihy.. ked ti chlap cumi do vystrihu, tak si nevsimne velke boky alebo zadok:))Zartujem... ved sama vies, ze v niecom vyzeras lepsie, ine si na seba ani doma radsej nedam... Ale hlavne sa sama musis mat rada a pacit sa sebe. Lebo ak sa nemas rada ty, preco by ta mali mat radi ini? Kazdy sa radsej pozrie na niekoho, kto je usmiaty ako na toho, co sa mraci. A uvidis, ked sa zacnes usmievat na ludi v svojom okoli, budu aj oni na teba milsi. Ja chodim vyskerena skoro stale.. mozno si o mne uz niektory myslia, ze som sisi.. ale ja som odjakziva take slniecko.. neviem byt nikdy dlho smutna... no a co, tak som tlsta.. hlavne je, ze som zdrava:)))
Ale nebudem sa lutovat. Schudnem aj keby som mala hladovat, niekedy mam take odhodlanie, skoda ze nevydrzi dlho :-) Ked budem stihla, nakupim si plno trendy handier za usetrene peniaze a zajdem ku kadernicke a na kozmetiku :-)) Dik baby.