myslite ze mi hrozi anorexia?

wazalka

Pusate a ako dlho nemas menzes? Lebo ja som ho nemala vyse roka, a ked som pribrala asi 5 kil, prisiel v celej parade (silny jak hovado...:-))

ForEver?

pusate: a vobec, zalezi ti na tom teraz? nehovoris to len tak- pozrite sa na mna, ako mi je hrozne, ked uz ani menstruaciu nemam?
dobre porozmyslaj, ako narabas so svojim telom- jedinou a najdolezitejsou, najdokonalejsou schrankou, aku mas.
a zamysli sa nad tym, ako ti bude, ked raz pride doba, ked budes stastna a vyrovnana(pride, ak ju nechas prist) a jedine, co ti bude chybat k dokonalemu naplneniu bude babatko? dieta, pre ktore si ty prisla na tento svet? potom, nech bude vsetko akokolvek dobre, vsetko to strati pre teba zmysel.

pusate

evka
bud rada,že si aspoň mohla otehotnieť,že niesi neplodná,ked pribereš tak môžeš znova otehotnieť a aj porodiť zdravé dieťa....ale ja by som dieťa nemala ani,keby som 50kíl pribrala,pretože ja nemám ani len krámy...

evka28

Ahojte,nebola som tu velmi dlho,ale ako pozeram moja tema sa pekne rozrastala.Lezala som vyse mesiaca v nemocnici(bola som tehotna a je jasne,ze pri tom kolko som vazila som o babatko prisla),potom som priblizne dalsi mesiac brala silne antidepresiva,ale teraz je to uz trosku lepsie,pribrala som 5kg ale aj tak sa necitim velmi dobre.

ssia

aaaaaalenaaaaa: mozno nemas anorexiu, to je podla toho ako sa stravujes, ale rozhodne si velmi chuda. mala by si mat aspon o take 4-5 kil viac.

pusate

to závisí od toho,ako sa stravuješ.ak normálne ješ,tak ti nehrozí,ale ak sa obmedzuješ tak to môže byť z toho,napr.ja som to tiež nikdy nedostala kôli anorexii a to mám už 16rokov...

aaaaaalenaaaaa

ahojte mam coskoro 14rokov a mam 40kg ...meriam 159cm ...myslite ze som velmi chuda a ze mi hrozi anorexia?este jedna otazka..neviem ci to je koli tomu,ale mne stale meska menstruacia..stale:((je to od toho?alebo ja neviem...ja som este nemala ten s.. takze nehrozi nic take nebojte sa..ale stale mi meskaju:((uf ...:(diki ahojte