PARKY....poradte

liah33ra

ennilia ja sa snazim podporovat hlavne tu domacu vyrobu. Idealne ak poznam ludi, co sa venuju vyrobe a predavaju svoje vyrobky priamo z dvora.

stikiara

no znova sa budem opakovat.. jednoducho treba nakupovat tam, kde sa toto nestane, proste ti predaju len kvalitny produkt, aj keby to mali byt trebars len parky..

gimska

semario to niektore veci su uplne umeliny, ked ich jes. popridavane vselico, nieco sa aj da podla chuti lahko identifikovat. ine rozmyslam, ze co to je take divne, vtedy pozriem zlozenie. minule som kupila take divne parky, neviem od koho, ale nechala som ich o kusok dlhsie vo vode a boli z toho take velke tucne rozky tvarovo, skoro som odpadla. keby nemali ten obal asi mam proste uvarenu vodu s masom, ak sa to vobec masom da nazvat....

semario

Tak nejde len o intoleranciu ako takú, ale to cítiš, keď je v potravine niečo navyše aj chuťovo. Vadí mi to tam proste, je to niečo navyše.

christa366

No pokiaľ má niekto alergie, tak to si fakt musí všetko strážiť. Moja mamina ich má kopec, a teda veľmi musí sledovať, čo zje, inak by skončila v nemocnici.

paliinno

semario to ta asi prinutilo, aby si si pozeral zlozenie kazdeho produktu, co jes. Ja som si vsimol aj pri niektorych masovych veciach, ako casto pridavaju muku a podobne.