Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
u nas najviac idu spekacky, tie vsetky parky, klobasky a podobne veci mi pridu hrozne mastne, take tazke na zaludok, ze ich ani nejeme. parkrat sa uz stalo, ze nam z takych bolo riadne spatne.
nevidím v tom taký problém ako ty. je to proste už tepelne opracovaný produkt, takže ako ho niekto chce mať opečený a nie uvarený, myslím, že je to ok.
tak asi zakazane to nie je, ale nieco mi nasepkava, ze ked su to raz parky urcene na opekanie, tak ich asi varit nebudem a naopak:)
zvyknete take parky, ktore varite aj opekat? ci na to su ine druhy?
Mimia tak toto uz som zistil, ze to nebolo uplne najlepsie rozhodnutie. Nabuduce, ked pride na mna rada, tak si to trochu inak premyslim, a spravim to viac vyvazene, nech sa naje kazdy...
Ano, SKORO zo vsetkeho. Ale teda viem, aki su ludia, ze kazdy neje, co ja prinesiem, tak urcite by som to neriesila len jednym druhom pokrmu, ale tak, aby bolo z coho vyberat, aby si tam proste kazdy nasiel to svoje.
ja si myslim, ze skoro zo vsetkeho sa da spravit take degustacne menu, ale ano, idealne je, aby si tam kazdy nieco nasiel, teda nezamerat sa len na parky, ale urobit aj variantu pre bezmasovych ?
pokial to das do mraziaka cerstve, tak to odtial aj cerstve vytiahnes.
Tak to mi nepríde úplne ideálna voľba na takúto udalosť :D My si na nich vieme pochutiť, ale tak to je asi troška rozdiel doma a takto v práci medzi ľuďmi.