Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Klasické spišské
olejina vidíš, výborný nápad, neviem, či si najbližší víkend niečo nespravíme. keďže to má na starosti muž, takže ja budem mať oddych konečne od varenia ?
ja by som to popravde jedla vkuse, velmi lubime taketo veci s muzom, ale tak povedzme si narovinu - neviem, ako by som vyzerala :D
teraz v tomto pocasi uz ostava len grilovat a nosit dnu. zvykli sme tak minuly rok, ak sme mali velku chut na spekacky, len muz dal maly gril na terasu a opiekli sa tam a pekne v teple sme ich pri telke jedli ?
jasne, ved to je jedno, tiez to tak robime, ked je chladno, kto by sedel v takom necase vonku na terase :D
vsak kazdy podla svojho gusta. my sme chceli pre zmenu nieco ine vyskusat, mame mat oslavu buduci vikend, vlastne ani neviem, ako ma byt, mozno bude uz aj snezit, ale tak to nie je problem to ugrilovat a nanosit potom dovnutra:) asi to tak spravime.
u nás grilujeme len mäso, v rôznych marinádach ho nechávame cez noc a je to fakt chutné. k tomu čerstvý chrumkavý chleba, mňam, hneď by som si dala ?
Áno, sú. No my sme viaceré už poskúšali za túto grilovaciu sezónu a tieto od Gašparíka nám chutili najviac.
Mimia to su original parky na grilovanie? Tie som veru este neskusal, ale najradsej mam tu zatocenu klobasku na spajdli, tusim primatorka sa to vola ci ako. Alebo potom jasne klasika spekacky a slanina.
mimia, tieto su fajn, mas tam proste cisto len maso, ziadne mastne oka, to ja osobne fakt ze nemusim.