PARKY....poradte

lompaska

ano sem tam je to super, ked clovek nestiha, resp. nema chut na varenie...ja osobne mam rada taketo lenive dni a som toho nazoru, ze su obcas fakt nevyhnutne :D

zancicka

dadulamil jasne, to je taka istota. my zase raz za cas odskusame aj uplne nezname alebo novinky. vo vsetkom radi experimentujeme. minule som si kupila aj hotove jedlo, aj ked teda velmi som toho neni zastanca. bola som prekvapena, ake bolo chutne. neda sa to sice porovnat s domacou stravou, ale bolo to fajn.

dadulamil

Ak mi niekto poradí fakt že niečo chutné a overené, tak nemám problém vyskúšať, ale väčšinou tiež naslepo nekupujem nič, čo nepoznám:)

liah33ra

kikca1988 u nas tiez kupujeme to, co nam chuti, aj mesiac vkuse, ale potom potrebujeme zmenu. Takze skusame aj nove. Ale vacsinou sa k overenemu vratime.

kikca1988

No u nas, ked sa nieco osvedci, tak ine nekupujem. Akoze potom je zase pauza, ale ked dcera zacne, tak ich vie jest aj tyzden vkuse. Potom zase vie byt bez parkov aj tri mesiace. Ale takto mi to vobec neprekaza, ked vidim, ze ma pestru stravu a nema problem mi jest aj zeleninu...

lompaska

zuzisima, no tie nie su podla mna uplne top parky, aj co sa toho podielu masa tyka. pri tych gasparkoch napriklad to maso realne aj citis, tych 98% masa proste neoklames :)

zuzisima

kikca1988 pekny priklad, hned dole vidiet, kolko masa obsahuju. tieto sme este nemali doma, ale asi vyskusam kupit. u nas skor bratislavske idu.