Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
fakt zalezi aj od znacky, lebo kazda ma tu svoju recepturu uplne inu a tym padom sa to odzrkadli aj na tom vareni.
Niekedy sa zadari kupit taku kvalitku, ci uz teda su take blatove, alebo mne sa napriklad podarilo kupit take, co hned pukali. To mi tiez prislo take bleee...
Také som jedla už tiež, boli hrubé a blatové :D Je dosť pravdepodobné, že to boli tie isté :D Haha
áno, tak by sa to malo s každými robiť, ale mala som aj také, ktoré nevydržali ani toľko v tej vode a rozpadli sa veľmi rýchlo. samozrejme, že odvtedy som ich už nekúpila:)
aj ja tak robievam, alebo teda niekedy nechám zovrieť vodu, bachnem ich tam a nejakú minútku povarím, ale viac ani netreba.
a preto sa ziadne parky maju vylucne len zohriat v horucej vode, nakolko je to uz v podstate hotovy vyrobok, staci fakt len prihriat, ani raz sa mi nestalo, ze by sa mi rozvarili...
mne hrozne nechutia take tie, co ich clovek chvilu vari a hned su z nich mega parky rozvarene, podobne klobasam...
mne tiež párky nevadia, ale nezjem úplne hocijaké. mala som už rôzne a niektoré sa fakt jesť absolútne nedajú.
agava asi nie si fanusik parkov celkovo, ci sa mylim?
No to u mňa už musia byť ozaj dobré párky, aby som si ich dala na večeru napríklad:)