Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
mal som raz teľacie a boli dosť dobré. a to väčšinou tento druh mäsa nezvyknem vyhľadávať. :)
Gasparik ma dobre parky s kvalitnym masom, to sa musi nechat. Ale teda vela druhov odskusanych nemam, neviem, kolko ich predavaju.
nie, nie su mastne. no hlavne teda parky, spekacky, ale aj cerstve maso u nich na predajni zvyknem kupovat..a uz celkom dlhu dobu sem chodievam.
jaroslavica u nás tiež také veľmi mastné nejedia moc, alebo to vypľúvajú. Tieto ich teda neobsahujú? Vyskúšam kúpiť tú značku. Čo od nich máš ešte odskúšané?
Aj také kadejaké plnené zvyknete kupovať?
špekačky my zvykneme grilovať, to zjem, inak veľmi takéto veci neobľubujem:) ale tak je pravda, že my zase tak často negrilujeme, občas v lete.
klaudusinka ja si myslím, že tie mastné kúsky niekedy tomu dodajú aj takú tú správnu chuť, šťavnatejšie to je potom.
- podla mna negrilujes tak casto, aby si si nemohla dat raz za cas aj take s mastnymi castami :) mne to nevadi
a ja praveze take tie s mastnymi okami vobec nemozem, to by som nedokazala zjest. ked uz tak tieto kupujem, lebo viem, ze nic take v nich nenajdem www.gasparikmasovyroba.sk
ja by som si dal takú riadnu špekajdu na gril aktuálne :D mastnú, nech to má grády.