Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Tak to je taka potravina, ktora by sa mala vseobecne spotrebovat rychlo :) Kupujem zasadne len ked si to domace osadenstvo vypyta, aby som mala istotu, ze to nemusim potom mrazit.
Stat pri pulte by mi vobec nevadilo, len skor trvanlivost niekedy potrebujem vacsiu ako jeden ci dva dni. Zalezi aj od toho, co to je, ale ak sa bavime napriklad o tych parkoch, tak tie kupujem najradsej balene. Lebo ako naschval, ked ich donesiem domov, zrovna vtedy nik nema na ne chut.
akoze balene ci z pultov? mne sa napriklad pri pulte stat absolutne nechce, tak volim tu lahsiu cestu.
Nie uplne vsetko sa takto da kupit od domacich, napriklad take parky, tie kupujem len v potravinach. Vy ich kde kupujete?
kazdy by chcel vsetko priniest na striebornom podnose. mne sa napriklad za kvalitou oplati aj vycestovat.
Jasne, tak by to bolo uplne idealne, ale tak kazdy takuto moznost bohuzial nema, iba ak by precestoval velku dialku za takym niecim. Ale takto ak mas niekoho nablizku, tak je to fakt velke plus:)
ennilia ja sa snazim podporovat hlavne tu domacu vyrobu. Idealne ak poznam ludi, co sa venuju vyrobe a predavaju svoje vyrobky priamo z dvora.
...spravne..overene predajne, najidealnejsie domaca vyroba...
no znova sa budem opakovat.. jednoducho treba nakupovat tam, kde sa toto nestane, proste ti predaju len kvalitny produkt, aj keby to mali byt trebars len parky..
semario to niektore veci su uplne umeliny, ked ich jes. popridavane vselico, nieco sa aj da podla chuti lahko identifikovat. ine rozmyslam, ze co to je take divne, vtedy pozriem zlozenie. minule som kupila take divne parky, neviem od koho, ale nechala som ich o kusok dlhsie vo vode a boli z toho take velke tucne rozky tvarovo, skoro som odpadla. keby nemali ten obal asi mam proste uvarenu vodu s masom, ak sa to vobec masom da nazvat....