Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Samozrejme zalezi co predsa. Su potraviny, ktore by som tam vobec nedavala.
Dal by som zamraziť a je po probléme. Veľa ľudí nakupuje takto lacno, keď veciam končí spotreba a šupne do mraziaku. Keď aj po mesiaci vytiahneš, tak tomu nič nebude.
olejina no problem v tom bol, kedze by som to urcite nestihla spotrebovat. islo o trojbalenie. mozno ak by som 3 dni nic ine nejedla, tak to stihnem.
ved a to je problem? vsak to spotrebujes do dna a vybavene.
zlatikaa ved prave preto sa pytam, mne uz sa stalo, ze mi aj odporucili v potravinach baleny syr, ze je vyborny a neviem co, no a potom som zistila, ze mu konci expiracia. nastastie, ja si taketo veci pozeram, takze som jej ho pekne vratila, ze taky si moze zjest sama.
tak ono je zase fajn si davat trochu pozor na to, aby si nejedol len uplne somariny :-D
ennilia ja rad skusam nove veci, ale tiez len raz. Kedze som brutalny masozravec, podiel masa je pre mna alfou a omegou, a hlavne co najmenej kadejakych pridavnych blbosti, eciek atd...
..spolieham sa na to, co mam overene a na to, co vidim..cize v prvom rade podiel masa a musi sa mi produkt pacit aj naoko..a ak overene nemam, tak metoda pokus-omyl je tiez efektivna. nebude chutit raz, druhykrat uz nekupim..
zlatikaa kedysi mi vedeli v obchode pri nás poradiť, lebo ma poznali z videnia, ale odkedy tam zmenili predavačky, mám pocit, že ich už len svojou prítomnosťou otravujem. celé to tam išlo dolu vodou, pritom kedysi super obchod.
Myslim, ze v obchode ti povedia cokolvek, len aby to predali :) Takze to asi uplne smerodajne nie je. Mne ked niekto znamy poradi, tak sa drzim toho.