Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Tak ono to nikdy nebude považované za zdravé jedlo, to je jasné. Ale tiež nejeme doma stále iba zdravo:) Svet sa nezrúti, keď si to raz za čas človek dopraje.
To asi hneď zistíš aj na pohľad, či je to kvalitnejší párok alebo nie. Aj podľa štruktúry, konzistencie sa to dá rozoznať.
No a to nie je ale nikde zarucene ci je to pravdive alebo nie..Jedine ze by si to poslala na nejaky rozbor na potravinovu kontrolu, ale tak kto by to chcel zacvakat a kvoli comu xD Ako parky sa u nas tiez nejako extremne neriesili, hlavne aby boli jemne a neboli v nich nejake nezomlete kusky lebo uz aj s takymi som sa stretla :X
Párky neriešim. Mám ich tak raz do mesiaca, fastfood tak raz za polroka.
To ak je oficiálna predajňa s mäsovými výrobkami, tak by to tak asi malo fungovať:) Človek potrebuje vedieť, čo sa tam reálne dáva. A na druhej strane zase všetko, čo je napísané vzadu na etikete, by malo byť aj pravdivé.
To bude mozno podobne ako ked sa robi zabijacka a robia sa klobasky a jaternicky, ci? :-D
Len neviem si celkom predstaviť vyrábať také párky doma. Kopec roboty a bordelu. Radšej ich kúpiť.
Čo všetko sa vyrába tak, že by pri tom človek byť nechcel. Ale záleží aj na tom, ako a kde sa potraviny spracúvajú. Samozrejme som skôr za domácu výrobu a keď viem, aké suroviny sa používajú a celkovo či je to overené a dôveryhodné. Každý je, čo chce. Aj fastfood je občas užitočný a nezatracujem ho úplne.
Hej sem-tam nejaky zatulany potkan alebo mys na vyrobnej linke :-D Ako realne s tymto ma strasievali stari rodicia, lebo oni robievali domace kadejake vyrobky a bohchran ked ma videli jest nieco kupovane..
check this youtube.com please