Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
tak to je teda pekny hnus. dalsi dovod, preco nekupovat maso v supermarketoch.
Jasné, to si nepočula? Jedno obdobie to bolo veľké haló, že konkrétny supermarket prebaľoval mäsové výrobky do nových obalov s čerstvejším dátumom. Len aby neboli stratový a predali všetko.
prebaľujú akože pri starom sa tvária, že je čerstvé?
alanitka balene maso veru je isty risk, hlavne po tych vsetkych klebetach, na ktorych je mozno niecom pravdy, ze maso niektore supermarkety prebaluju. kam chodis nakupovat?
renculaa etikety citam vzdy pri vsetkom, ale maso balene nekupujem, takze tam mi to velmi nepomoze:) resp.nie je co citat.
mircok je to nielen dobra vizitka pre obchod, ale mas aj mas istotu, ze tie produkty su cerstve. Ja sa takto rada zastavim aj na odporucanie v niektorych predajniach, ked idem cestou domov a viem, ze je nejaka dobra.
To je pravda, cim viac zakaznikov chodi, tym lepsie, to je prve dobre znamenie.
matinka na pultoch to zas vidiet a hlavne aj citit, ked prides do predajne, ci je to ok. dobre je, chodit niekde, kde sa premrvi vela ludi, vtedy vies, ze sa tam tie produkty tocia a nemaju ich vystavene tyzdne, kym sa predaju. ja v takych prevadzkach najradsej nakupujem. chodis niekam konkretne, ci si to len ako priklad uviedla?
na cerstvom mase z pultov ale asi etikety nenajdes, no nie? tam je to uz fakt len 50:50. skusis, uvidis.
Ja sa tiež snažím aspoň čítať etikety, keď už kupujem v supermarkete. Nie vždy sa dá ísť priamo k overenému predajcovi. Keď ale nájdem niečo, s čím mám dobrú skúsenosť, tak sa toho väčšinou držím a zbytočne neexperimentujem. Hlavne nech je mäso čerstvé a chuťovo dobré, to je pre mňa najdôležitejšie.