Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
suhlasim, to hned ucitis. mozno to niekomu neprekaza, neviem, nasi napriklad vsade pchaju muku, vegetu ani nehovorim, ja nie som uplne zastanca ani jedneho.
Keď si zvyknutá na určitú chuť a zrazu tam výrazne ubudne mäso a pribudne múka alebo iné, tak to podľa mňa už nie je ten istý výrobok. A pritom niekedy sa to zloženie mení tak nenápadne, že si to človek ani nevšimne, kým mu to nezačne chutiť inak. :/
tym by sa predsa totalne zmenila chut..muka nerobi dobrotu v nicom.
dzulili ty by si kupovala povedzme parky, ak by namiesto vysokeho podielu masa bolo po zmene v nich viac muky? Aj keby sa cena neupravila a boli by rovnako drahe?
tak nie vždy sú tie zmeny nevyhnutne zlé, pokiaľ mi to stále chutí, tak nemám prečo také produkty prestať kupovať samozrejme.
Ja nečítam len tie produkty, ktoré kupujem roky, inak všetko nové rozhodne pozriem zloženie. Ale zistila som, že aj pri tých starších by som mala sem tam kuknúť, či sa niečo nezmenilo, lebo pri týchto finančných situáciach v krajine sa poľahky môže stať, že budú nútení výrobcovia pristúpiť k iným surovinám.
ale nie pri kazdom produkte si to vyberies. teda ano, vyberies si sam, co kupujes, ale nie kazdy to cita realne a potom sa stazuju na chut :)
kmina keby chcem jest muku, kupim si pecivo a nie masovy vyrobok. vsak to ani chut take parky nemaju. Treba preto pozerat riadne zlozenie.
Matinka, ako napríklad múka však? To je úplný hnus, keď kúpiš také párky.
Problém, ktorý mám ja je, že ak zahryznem do takého toho tvrdého niečoho, tak som dojedla. Už nič nedokážem dať poriadne do úst. Preto radšej kupujem aj keď drahšie, ale kvalitné veci.