Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Raz za čas, keď je chuť na hotdog alebo raňajky na chalupe, tak aj tie horšie párky vedia padnúť dobre. Tam sa to rozhodne poje :D Len v takom prípade potom netreba žit v ilúzii, že jeme mäso, keď je ho tam reálne len 13 % :D
Keď už ich niekto kupuje pravidelne, tak by som si fakt radšej pozrela, čo vlastne jeme. Lebo nie všetky párky sú rovnaké, niektoré majú 90% mäsa a iné ledva 40%, zvyšok je voda, škrob a kadečo iné. A hlavne nie sú párky ako párky, chuťovo to tiež cítiť.
Budem sa opakovať, ale keď také veci neješ dvakrát denne, tak je to absolútne OK. Aj raz za týždeň ak sa na to zloženie nepozrieš, tak to proste prežiješ bez väčšej ujmy :D
Tak niekoho zaujme už len tá cena, keď vidia niečo lacné, tak to proste vezmú a hotovo. Tiež som bol predtým taký, že som neriešil nejaké zloženie vzadu na obale, ale čím som starší, tým viac sa zaujímam všeobecne o to, čo jem/pijem.
No hlavne ten podiel mäsa...Veď to musíš aj cítiť, že kvalitovo sa asi vysoko v rebríčku neumiestnia...A ďalej - tie ostatné veci, ktoré sú tam popridávané...
A co je na nich take zle? Tiez sme ich mali minule a boli chutovo dobre. Ci akoze ten podiel masa je tam taky hrozne nizky?
Už len preto, že sú kuracie, tak by som ich nekúpila. Mechanicky separované mäso? 13% kuracieho mäsa? Akože ja osobne si až tak nepotrpím na zdravej strave, nie som eko/bio, ale toto nie.
Uff, tak toto by som nechcel, ani keby to zadarmo rozdávali. Aj si čítaš, čo to obsahuje predtým, než to kúpiš? Či ti je jedno.
V Trenčíne som už bol aj ja. Pecková, vynovená predajňa, tisíc druhov výrobkov, normálne máš problém si vybrať.