Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Su dni, kedy maso nemusim vobec aj dva-tri tyzdne a potom mam zase obdobia, kedy by som aj vola zjedla :DD
ja taketo veci vobec nemusim, neviem, nejako mi nejdu na chut. ked som bola na prazdninach u babky, oni to velmi casto jedavali, a kedze ma nutila to kostovat, akosi sa mi to zhnusilo.
to som nemala asi tak sto rokov. :) ale tak popravde ani neviem, ci som si to zvykla niekedy kupovat. ale teda nasi take veci mavaju v spajzi bezne.
musim povedat, ze ten lunchmeat, co ste tu davali niekto, som uplnou nahodou minule kupila, a teda bol mnam. naozaj, lebo ja len tak nieco nezjem, toto bolo vyborne, len skoda, ze som nekupila viac, uz ho tam na dasi den nemali.
my si momentalne dost ideme na panenke, to by som akoze dokazala jest pravidelne, mnam :)
Kuracina je aj dosť suchšie mäso, u nás ho obľubujem iba ja. Z detstva mám zafixované, že nedeľa patrí kuraťu s ryžou a slepačej polievke. Dnes by som s tým doma veľmi nepochodila…
Ďakujem, ja už popravde kuracie veľmi málo kupujem, už mi ide v podstate hore krkom :D Asi sme sa ho prejedli, lebo to víkend čo víkend vždy len niečo z kuraciny sa u nás varilo...
Diarra6 ty si mi riadne chute narobila. no nic, asi si spravim vylet.
Agava akekolvek bravcove ci hovadzie maso ti napadne. Z telacieho asi len parky, ale tak to vseobecne ja ani nejedavam, neberie mi to nejak extra. Co sa tyka udenych vyrobkov, tak jasne, aj to tu najdes. Taka dobra slaninka ci klobaska nie je nikdy zla :D
Idem si to aj ja veru pozrieť, začala som sa viac orientovať na slovenské a kvalitné produkty.