Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Ved nie vsetky su zle, len ked sa pozriem na zlozenie niektorych vyrobkov a vidim na poprednych miestach ecka, asi to nebude velmi velka kvalita. Aj keby islo o dobre ecka, radsej by som jedol maso ako tie.
Tak nie všetky éčka sú vyslovene zlé. Dusitany, glutamany a veci podobné, to je navyše, to je fakt.
Diarra6 zacali sa ludia viac sledovat, starat o to co jedia. A zacali zistovat v akom stave niektore vyrobky aj su. Ze to co doteraz mali v oblube ma zle zlozenie a vlastne jedia same Ecka.
Vies co a ja mam zase pocit, ze cim dalej, tym viac sa ludia staraju o to, co jedia. Kedysi bolo kazdemu viacmenej jedno, co da do ust. Teraz si vsetci strazia kalorie, sleduju kaloricke tabulky a podobne. Je to rozsirenejsie ako predtym.
Asi ano. Ale povedzme si narovinu - kolko ludi v obchode to aj realne cita? Neviem, ci vidavam vobec v supermarketoch ludi, ktori by boli zahladeni a cital, co dany produkt obsahuje.
Obalu nie, skôr podľa zloženia na obale :D
hej ved aj my sme kvoli tomu kupili :D aj ked sa hovori, ze netreba sudit knihu podla obalu, ale tak tu sa to osvedcilo si myslim :D
Skus parky Gasparky. Vtipny nazov, ale chutovo su super. Aj ked mozu posobit tak kadejako detsky, obal ma zaujal, tak som skusila kupit a dobre su.
Mozno na pohlad ani nie, ale staci si ich raz kupit a hned budes vediet, ci si ich este niekedy kupis znovu :D
- tak ale to asi na prvý pohľad v obchode nedokážeš rozoznať.