PARKY....poradte

zuzisima

tak to si asi velmi na kuracich nepochutla. a ake su podla neho parky? alebo teda ake parky by mali byt podla neho?

agava

Stikiara ja som raz kúpila kuracie párky a u môjho chlapa som sa veru nestretla s pochopením :D Lebo vraj to ani nie sú párky z takého mäsa alebo tak nejak to povedal...

palinocka

u nas ide kuracina, takze tu aj drzim v zasobe, ale niekedy to obmenim, len nie kazdy clen domacnosti je nadseny...

agava

Bola som aj cez víkend na mäso napríklad a už som ho aj spotrebovala, ja to nikdy nemám nejako dlho na mraziaku. Ani párky nie, to mi príde také, že by sa to malo čo najskôr minúť.

zuzisima

Diarra6 ja ho vzdy zabudnem vybrat s mraznicky, takze aj ja pripravujem vzdy cerstve maso, kedze nemam na vyber a musim ho ist do obchodu kupit.
stikiara kazda potravina ma obmedzenu dobu skladovania v mraziaku, nie len pri mase je to takto. pri spracovanych potravinach, zvyskoch jedal atd. je to len par mesiacov, pri ovoci a zelenine cca 12 mesiacov, no a takisto aj maso maximlane rok by malo byt zamrznute.

stikiara

kazdy druh masa asi ani nie je dobre dlho drzat a je jedno, ci je v mraziaku alebo nie:) ale tak to zavisi aj od jeho kvality samozrejme.

Diarra6

Ja mam najradsej, ked maso hned potom ako ho kupim, tak aj pripravim. Jasne, ze sa to neda vzdy, ale takto je to za mna najlepsie riesenie, nakolko ho neznasam rozmrazovat den dopredu napriklad:)

palinocka

airkia ja mam vzdy v mraziaku minimalne kuracinu, to sa da rychlo urobit, ked je treba a nemam nic ine pripravene.