Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Pre mna je dolezitejsie zlozenie, myslim tym podiel masa a inych prisad. Niektori tam teda davaju vselico. V mase preferenciu nemame, chutia nam asi vsetky parky. U vas ostatnych je co topka?
V poriadku, ja som len dal najavo svoju preferenciu, to sa na diskusnych forach predsa robi.
to by sme vsetci jedli potom to iste, keby si vyberame len jedla, co chutia ostatnym. ja mam rada napriklad, ked sa spravia pestre ranajky, z kazdeho tam je kostovka a pritom nie vsetko jeme kazdy, ale vyzera to super a poje sa v konecnom dosledku vsetko.
Však každému chutí niečo iné. Tiež si vyberám podľa toho, čo mám rada, nie podľa toho, čo jedia ostatní.
tak toto pocujem prvykrat, ze parky musia byt bravcove. akoze ved v pohode, ako kazdemu chuti, ale ja to tak striktne neberiem. bud mi nejake chutia alebo nie.
Parky maju byt proste bravcove. Mal som aj telacie, tie boli tiez ok, ale kuracina za mna nie.
tak to si asi velmi na kuracich nepochutla. a ake su podla neho parky? alebo teda ake parky by mali byt podla neho?
Stikiara ja som raz kúpila kuracie párky a u môjho chlapa som sa veru nestretla s pochopením :D Lebo vraj to ani nie sú párky z takého mäsa alebo tak nejak to povedal...
u nas ide kuracina, takze tu aj drzim v zasobe, ale niekedy to obmenim, len nie kazdy clen domacnosti je nadseny...