PARKY....poradte

gimska

tak vacsinou to je tak, ze tie kvalitnejsie veci su cenami inde, najma ak sa jedna o stravu. niekedy sa nestiham cudovat, co dokazu pytat za potraviny. zrovna som bola na nakupe, 50 eur som zaplatila v podstate za nic. vylozim nakup a nikde nic extra.

zlatikaa

Tiez som toho nazoru, ze vacsinou za tie lepsie, kvalitnejsie a chutnejsie produkty si clovek proste musi troska priplatit.

zemlicka32

tak vsetko slo hore...ale povedzme si - za kvalitu sa plati, teda aspon ja som ochotna dat kludne aj viac, ked viem, ze nam to bude chutit.

zancicka

keby len párky, ale ja som si minule objednávala také menu, čo vždy kupujem, keď niekam cestujem a dvihli to o 2 eurá. potom som si všimla, že tam dali iného výrobcu sendvičov, reku to bude tým, ale nie, aj ten pôvodný išiel hore.

ennilia

aj vam sa zda alebo to len ja mam taky pocit, ze niektore parky su extremne drahe, ze fakt ani nevedia, co by za to v obchode pytali? par kusov som kupila a skoro ma vystrelo pri pokladni.....

zemlicka32

nie, maju rozne, aj tieto sme uz mali doma napriklad a super. lepsie ako original. teda neviem, ci su len jedny tie klasicke alebo aj nejaka dalsia odnoz, ale tieto nam chutia velmi.

semario

Hanuschka, hej, Gašpárky :D U nás tiež frčia. Ale teda kupujem len toľko, koľko viem, že sa zje. Preto máme väčšinou rovnakú večeru všetci :D