Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
a ja praveze take tie s mastnymi okami vobec nemozem, to by som nedokazala zjest. ked uz tak tieto kupujem, lebo viem, ze nic take v nich nenajdem www.gasparikmasovyroba.sk
ja by som si dal takú riadnu špekajdu na gril aktuálne :D mastnú, nech to má grády.
jaroslavica a ktoré máš také tie osvedčené? Nech vyskúšame možno aj niečo iné, čo sme doma zatiaľ nemali.
urcite su aj tie svetlejsie vynimky, ale fakt je viacej tych, ktore proste netreba ani kupovat...mne sa osvedcilo len zopar druhov, niektore som kupila iba raz a viem, ze aj naposledy.
zdravicko19 veru, také treba veľmi dlho hľadať, lebo už všade pchajú tie éčka.
párky bez éčok? také aj sú?
- a tak niva je sama o sebe riadny záhul :D nerobí dobre ani mne, a to ja s laktozou ako takou nemám absolútne žiadny problém. ale tak párky keď sú bez lepku a bez éčok, myslím, že si môže dopriať ktokoľvek.
mardziosa každý máme to svoje, tvoje sú párky, moje sú syry, najmä niva. Tiež mi nerobí veľmi dobre, ale tak z času na čas si ju doprajem.
Kazdy mame to svoje. Vsetko s mierou treba jest.
mne nech na párky nikto nesiaha! :D tie si nedám, nevzdám sa ich veru. a viem, že to veľa ľudí neschvaľuje, ale to je proste moje guilty pleasure :D