Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
lompaska zlozenie maju fakt dobre, uz sme ich aj my doma skusali a osvedcili sa nam.
zuzisima, no tie nie su podla mna uplne top parky, aj co sa toho podielu masa tyka. pri tych gasparkoch napriklad to maso realne aj citis, tych 98% masa proste neoklames :)
kikca1988 pekny priklad, hned dole vidiet, kolko masa obsahuju. tieto sme este nemali doma, ale asi vyskusam kupit. u nas skor bratislavske idu.
lompaska a zlozenim su teda vpohode pre deti? U nas idu najviac spisske parky.
u nas ich jedia len deti, ale chutia aj nam, dospelym. prave kvoli tej velkosti, inak su chutovo v pohode.
Dadulamil To sú také jednohubky pre deti. Tých nemám problém zjesť aj 10 :-D
Tak v piatok mame v praci take ranajky, mavame to raz mesacne. Vzdy niekto nakupi veci a vsetci spolu ranajkujeme. Kedze to vyslo teraz na mna, urobim degustacne menu z parkov :) Tak sa najlepsie porovna chut.
Nám najviac chutia od Gašparíka, tie sa nám osvedčili. Podiel mäsa a celková chuť za mňa super. Je to taký must-have do chladničky, keď proste nevieš, čo na večeru, malá záchrana ;-)
emmi7 presne, aj mne sa to tak uz javi. Tak ja napriklad kupujem spisske parky, bratislavske sa mi uz celkom spriecili.