PARKY....poradte

daninka25

matinka vidíš, toto som aj zabudla, že takto podaktorí robia, a potom je veľké haló, ak je nejaké pokazené, nakazené salmonelou alebo tak.

matinka

to je mozne, ale este vzdy sa najdu taki, ktori si stoja za svojou poctivou robotou a nepotrebuju prebalovat polske maso napriklad. robi sa to, zatvaraju sa pred tym oci, ale ja si vyberam, co kupujem.

MiChalinka

este je dost dolezite, kde sa nachadzaju, ak su na nejakom dobrom mieste, tak si vedia ziskat aj inych zakaznikov, ako len takych stalych. Ale vsetko je to najma o pristupe a kvalite tovaru.

kmina

Malé mäsiarstvá sa nepotrebujú tváriť, majú stálych zákazníkov, čo sú im verní, a to im stačí, uživia sa. A samozrejme nemusia klamať ani nič meniť, čo sa výroby týka. Rýchlo by o nich prišli.

Lentilka4

alanitka problem je skor v tom, ze sa niektore firmy tvaria, ako kvalitne a poctivo robia, ale skutocnost je uplne niekde inde.

MiChalinka

vacsinou takto prudko dochucuju veci, ked treba nieco zakamuflovat, ci uz zlu kvalitu, alebo aj zlozenie. nemam to rada.

matinka

no do masa urcite nie. vsak maso je fakt najlepsie len decentne dochucovat, nic navyse tam netreba. a do parkov to pridavat, to mi pride uz uplny nezmysel... len aby viac bolo...