Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Hej sem-tam nejaky zatulany potkan alebo mys na vyrobnej linke :-D Ako realne s tymto ma strasievali stari rodicia, lebo oni robievali domace kadejake vyrobky a bohchran ked ma videli jest nieco kupovane..
check this youtube.com please
No podla mna celkovo su parky nie moc zdrava moznost, presne tak isto ako aj pastety apod. Tam pomelu vsetko vsetko.
Nie sú párky ako párky zase. A všade nepridávajú bordel, zvyšky, kože a čokoľvek, čo nájdu po ruke.
kvetka3 Niekedy je lepšie nevedieť, čo ješ :-D
Asi okrem jednoty som ich zahliadla takmer všade. Kaufland, Lidl a Tesco určite áno, v iných obchodoch ti neviem povedať:) Tieto tri máme najbližšie. Ale tak dá sa samozrejme spraviť aj online nákup, ak nemáš k dispozícii takéto väčšie obchodné reťazce.
- stracenka a kde ich kupuješ?
Tak to je dosť dobré, som si to porovnala s párkami, čo mám v chladničke balené a je to teda veľký rozdiel :D Mäso oveľa menej percent a aj éčka sa našli...Ups..
Tak jete niečo, čo ani vlastne nevieš, čo je? Zvláštny prístup. Ja pri takýchto potravín zakaždým čítam zloženie a nekúpim len tak prvé, čo zbadám.