Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
mne hrozne nechutia take tie, co ich clovek chvilu vari a hned su z nich mega parky rozvarene, podobne klobasam...
mne tiež párky nevadia, ale nezjem úplne hocijaké. mala som už rôzne a niektoré sa fakt jesť absolútne nedajú.
agava asi nie si fanusik parkov celkovo, ci sa mylim?
No to u mňa už musia byť ozaj dobré párky, aby som si ich dala na večeru napríklad:)
Ono to bolo lahko citatelne a popravde, chutovo boli velmi fajn. Mne sa prave pacilo to, ze to detailne rozpisali.
No vsak a prave take produkty ani nepozeram, pokial to pre mna nie je jednoznacne a lahko citatelne, tak to ani nekupujem.
agava dnes sa snazia kamuflovat takto vselico, aby sa v tom clovek ani nevyznal velmi.
Tak to mi nepríde ako kvalitný párok :D Ideálne je, keď je to napísané normálne - jeden druh mäsa, koľko percent a hotovo. Čo tam viac potrebujem?
Uz si to doslova nepamatam, ale bolo neviem ako separovane, potom dalsie bolo upravovane....Proste rozne sposoby, musim ich ist este kupit, lebo boli dobre, tak to potom odfotim.
Palinocka co znamena, ze maso bolo rozpisane na 5 casti?