PARKY....poradte

liah33ra

Hej sem-tam nejaky zatulany potkan alebo mys na vyrobnej linke :-D Ako realne s tymto ma strasievali stari rodicia, lebo oni robievali domace kadejake vyrobky a bohchran ked ma videli jest nieco kupovane..

45sara45

No podla mna celkovo su parky nie moc zdrava moznost, presne tak isto ako aj pastety apod. Tam pomelu vsetko vsetko.

stracenka

Asi okrem jednoty som ich zahliadla takmer všade. Kaufland, Lidl a Tesco určite áno, v iných obchodoch ti neviem povedať:) Tieto tri máme najbližšie. Ale tak dá sa samozrejme spraviť aj online nákup, ak nemáš k dispozícii takéto väčšie obchodné reťazce.

kvetka3

Tak to je dosť dobré, som si to porovnala s párkami, čo mám v chladničke balené a je to teda veľký rozdiel :D Mäso oveľa menej percent a aj éčka sa našli...Ups..

stracenka

Tiež čítam zloženie takmer pri všetkom, čo kupujem. Tieto párky za mňa super, nič zlé neobsahujú, dokonca ani glutaman sodný, čo som si teda všimla, že veľa párkov obsahuje.

zuzula28

Tak jete niečo, čo ani vlastne nevieš, čo je? Zvláštny prístup. Ja pri takýchto potravín zakaždým čítam zloženie a nekúpim len tak prvé, čo zbadám.