PARKY....poradte

zancicka

zuzinecka88 už som pozerala, teda popravde som náhodou natrafila v jednom obchode na to. to som ani len nedúfala, že zrovna tam by mohli mať ich výrobky. dokonca aj nejaké konzervy mali, ale tie som zatiaľ nekupovala. skúšali ste ich niekto?

mardziosa

petero88, to je fakt akože možno sa vybrať dá, ale tak chuťovo sa to jednoducho na tie naše nechytá ani zďaleka:)

Allie1

Gašparík - Petero88 v Tescu vôbec nenakupujeme, teda nie v tom v UK. Jedine Lidl, ale tie, čo majú oni tam, u nás nie sú.

zancicka

mardziosa a to si kde kúpila? ja som tieto konkrétne v obchode ešte nevidela, len také iné, čo sú klasické a aj so syrom .

Petero88

Žil som v UK a jediné párky čo sme kupvali boli frankfurtské v tescu, mali klasické alebo s chilli, potom ešte v Aldi mali podobné. Ale je tomu už pár rokov čo som tam žil.

Allie1

Áno, Poliaci majú skoro ako naše produkty, tie tam tiež kupujú, Ale už sa dá niečo aj slovenské kúpiť, buď v takých tých malých obchodoch u Turkov, kde im to odniekiaľ zo Slovenska dovážajú, alebo sú pootvárané aj slovenské obchodíky, ale je ich málo.