Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
tie vyzeraju naozaj dobre, pozeram, ze maju velky podiel masa. dakujem, pojdem ich najblizsie kupit, nech odskusame. dostat ich vpohode vsade?
najcastejsie detom doprajem asi tieto www.kosik.sk povedzme si narovinu, ono toho v obchodom velmi na vyber nie je, ked chces kupit nieco kvalitnejsie s vyssim podielom masa....
Allie1 tak toto zavidim, velka vyhoda mat taketo sukromne predajne, ktore si daju zalezat na kvalite a nejdu po kvantite ako supermarkety.
stikiara ktore parky tvojim detom najviach chutia? ja by som rada odskusala konecne nieco chutne...
Ano, najlepsie takto kupovat na predajni. Pekne vidis ponuku aj co vsetko ti zabalia.
Ja som nedávno objavila jednu predajňu, mäsiareň, kde sa predáva taká ich výroba, majú čerstvé výrobky, mäso, aj sa u nich dá objednať, ak niečo aktuálne nie je na predajni. Sama som zvedavá, dosť to chvália. Chystám sa od nich postupne všetko odskúšať. Snáď to bude naozaj dobré, ale tak býva tam vždy plnka, tak snáď áno...
ja som rozhodne za to, ze zasoby mat treba. ale tak pri detoch to jednoducho inak nejde, no :D
liah33ra parky zasadne len z masokombinatu. proste priamo z takejto predajne, ktore sa venuju iba masu.
Diarra6 u nás v chladničke sú skoro vždy nejaké tie zásoby balených potravín, ktoré majú dlhšiu expiráciu, aby som v prípade núdze vedela rýchlo niečo spraviť. už sa celkom teším na leto a grilovačky, to je také moje najobľúbenejšie, čerstvá zelenina zo záhradky a k tomu mäso. priznám sa, že ma ale lákajú aj tie párky, čo tu niekto dával, že sú vhodné na grilovanie....
Tak to je taka potravina, ktora by sa mala vseobecne spotrebovat rychlo :) Kupujem zasadne len ked si to domace osadenstvo vypyta, aby som mala istotu, ze to nemusim potom mrazit.
Stat pri pulte by mi vobec nevadilo, len skor trvanlivost niekedy potrebujem vacsiu ako jeden ci dva dni. Zalezi aj od toho, co to je, ale ak sa bavime napriklad o tych parkoch, tak tie kupujem najradsej balene. Lebo ako naschval, ked ich donesiem domov, zrovna vtedy nik nema na ne chut.
akoze balene ci z pultov? mne sa napriklad pri pulte stat absolutne nechce, tak volim tu lahsiu cestu.