Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Ale asi je tam troska vacsia sanca, ze to tak bude ako pri tych, ktore predavaju za par centov, ked su v akcii na pultoch:)
jasné, že ani ceny sa držať vždy nedá. aj drahšie sme už skúšali a nebolo to bohviečo. čiže to, čo je drahé, nevyhnutne neznamená, že bude aj chuťovo dobré alebo kvalitne spracované.
semario to som tym vobec nemyslela, len ze je dobre sa pozriet aj na zlozenie a nie len na cenu.
ja si tiez myslim, ze v tom zase nie je nejaka veda, pri parkoch by som to uplne neriesila :D a to zlozenie masa mas aj vpredu vzdy uvedene si myslim. aj pri sunkach aj inych masovych vyrobkoch, nejak zvlast to tiez zase v obchode nestudujem.
ja neviem, preco to tak strasne vsetci riesia. ved sa pozriem proste na zlozenie a kupim take, kde je najviac masa. vybavena vec.
môžeš jesť všetko, pokiaľ to ješ s mierou. párky jeme od detstva a sme zdraví ako rybičky.
Keď si dám párky raz za dva mesiace, tak im asi nedávam až taký strašný príklad a neničím im zdravie ani budúcnosť.
lompaska asi by sme mali prihliadat na to, co kupujeme nielen detom. ved oni nas kopiruju. co vidia, ze chuti nam, minimalne okostuju. odmala je ich dobre ucit, na com zalezi naozaj.
treba rozhodne prihliadat na to, co detom kupujeme. jednak su vo vyvine a dalsia vec - tym, ako sa stravujeme my a co konzumujeme, z toho si samozrejme oni budu brat priklad do dospelosti.
Can you imagine, this place has 100,00getexperience.com , where they write a lot about interesting places in