Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
ano, su veci, kde muku treba, ale niektore produkty by sa mohli ozaj zaobist aj bez nich, ak sa to da :D
Mám len intoleranciu, takže v istej miere ho môžem, ale dobrovoľne ho teda nevyhľadávam.
stikiara ja som si to predtym nikdy neuvedomil, ze to tak je, az ked som raz davno nahodou pozrel zlozenie. Skoro som odpadol , co vsetko vedia dat do produktov.
no smutne na tom je to, ze je to velmi casta surovina na zvysenie kvantity.
ja tiež môžem múku, aj ju používam, ale väčšinou na pečenie a ešte ak sa rozhodnem vyprážať, čo je tak raz do roka. to je jediné, kde rada vidím múku. rozhodne ju nechcem vidieť v produktoch v zložení.
Maso obalujem v muke doma bezne, ale tak toto je fakt uplne iny pripad. Nejedla by som take uz.
..ja som s lepkom v pohode, ale teda v parkoch absolutne nie :D..
semario tak to asi co sa stravy tyka nemas velmi jednoduche, ak mas alergiu na lepok. Ci mas len intoleranciu? Znesie tvoje telo nejake minimalne mnozstvo?
Hej, podiel mäsa a takisto ja napríklad nemôžem lepok, tak aj preto len od Gašparíka kupujem, tam je garancia, že sú všetky párky bez lepku. Toto je za mňa fajn.
nepovedal som, ze mi nechuti, praveze som cisty masozravec. Je mi jedno, ci by to bolo zdrave alebo nie, proste vzdy by som to maso jedol. To som tym myslel. Preto aj vyhladavam co najvacsi podiel masa vo vyrobkoch, ktore kupujem.