Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Ja som spravil degustacne menu v praci vramci porady, a teda kolegovia velmi neboli nadseni, ze mali v ponuke len parky. Nejako sa to nestretlo s pochopenim, takze nabuduce musim vymysliet aj nejake ine moznosti, nech si kazdy najde to svoje a naje sa ?
Párky by mi inak nenapadlo mraziť :D Ale tak to bude asi aj tým, že zakaždým kúpim také množstvo, ktoré aj hneď spotrebujeme.
hanuschka toto sa mi teda ešte nikdy nestalo, že by mi mäsom napáchli ostatné veci v mraziaku. skôr taký ten mrazený nádych niečo chytí, ale inak nič. ja si mrazím aj jedlo, ktoré nezjeme, ale nesmie obsahovať smotanu, to sa mi nepozdavalo....
Nikdy nedavam maso spolu do jedneho sufla s niecim inym. Zakazdym to napachne.
ja mam zas v americkej chladnicke vo vrchnom supliku bylinky, ovocie a v lete nanuky. a v tom velkom spodnom to mam rozdele tak ze masove vyrobky vlavo a vpravo zeleninove veci.
vsetko by som asi zamrazit nedala. parky a maso vseobecne v pohode, to davam. ale samozrejme zvlast, vrchny suplik od mraziaku mam na maso, stredny na zeleninu a spodny na pecivo. a vzdy vsetko chuti ako cerstve po rozmrazeni.
keď tie potraviny rozmraziš, chutia vám? mne niektoré prídu veľmi také mokré, alebo aj napáchnuté tou mrazničkou. akože mäso vpohode, ale take ako pečivo alebo produkty, ktoré sa už ďalej neupravujú, mi veľmi nechutia.
My nemame nejake oblubene produkty, velakrat skusam a striedam. A u nas to vydrzi dlho, nakolko vsetko supnem hned do mraziaku :) Podla mna najlepsi mozny sposob skladovania potravin. Davam tam vsetko - maso, pecivo, zeleninu. Velakrat aj to, co navarim a nezje sa.
aky chlebik kupujete? ja mam pocit, ze nech som akykolvek kupila, vsetky mi splesniveli rychlostou blesku. skusala som vselico, no po 2 dnoch to bolo vzdy uz s nabehom na plesen ?
tak to veru u nas samotna nehrozi, ja sama som prekvapena, ale u nas frci aktualne chlebik :D ale tak som rada, lebo predtym len suche cestoviny, to bolo u nas na dennom poriadku, a z toho sa len tazko najes. ale tak niektorym detom to staci, no.