PARKY....poradte

stikiara

kazdy druh masa asi ani nie je dobre dlho drzat a je jedno, ci je v mraziaku alebo nie:) ale tak to zavisi aj od jeho kvality samozrejme.

Diarra6

Ja mam najradsej, ked maso hned potom ako ho kupim, tak aj pripravim. Jasne, ze sa to neda vzdy, ale takto je to za mna najlepsie riesenie, nakolko ho neznasam rozmrazovat den dopredu napriklad:)

palinocka

airkia ja mam vzdy v mraziaku minimalne kuracinu, to sa da rychlo urobit, ked je treba a nemam nic ine pripravene.

emmi7

Ja si zas naopak kúpim radšej kvalitné mäso vo väčšom množstve a dám si ho do mrazničky pekne naporciované, vždy tam mám zásoby pre prípad, že nestíham ísť pred víkendom na väčší nákup. Ale teda najradšej kupujem priamo v mäsiarstvách, aj keď ich zrovna nemám najbližšie.

olejina

ked uz kupujem maso, tak nech je kvalitne. nerobim nejake velke zasoby masa casto, ale ked uz kupim, tak nech to nie je hocico, co prve najdem.

palinocka

ja zas kvoli muzovi kupujem maso, akoze nie som vegetarian alebo tak, len mi nejako extra nechyba, nemusim ho jest denne. je len par jedal, kde si ho naozaj viem vychutnat, a na ktore mam raz za cas chut.

palinocka

ja taketo veci vobec nemusim, neviem, nejako mi nejdu na chut. ked som bola na prazdninach u babky, oni to velmi casto jedavali, a kedze ma nutila to kostovat, akosi sa mi to zhnusilo.