Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Zial, odkukava sa najma to negativne, aspon co som si vsimla. Ked si vezmem vsetko, nie iba teda potravinarsky priemysel. V tv a na internete su same navody.
Veľakrát mám pocit, že sa odkukáva práveže od tých zahraničných :D Aj výroba aj kadečo iné. Ale tak to nie je len gastro priemysel, ale tak všeobecne.
Tak aj do tych nasich sa sem tam prida muka a ine lacne neskodne veci, zas si nebudeme hovorit ze nie a ze len tie zahranicne su zle....
Narážal som na to Anglicko a anglické párky. Viem, čo sa do našich slovenských párkov zvykne pridávať.
dosť pochybujem, že by výrobcovia pridávali niečo, čo by bolo kvalitnejšie a mali súčasne vyšší zisk.
Ale asi nie kvalitnejšie, či?
zemlicka32 všade pridávajú nejakú surovinu, ktorá je lacná, hádam neškodná a pritom im dokáže ušetriť náklady a urobiť zisk. To je tak so všetkými potravinami mám pocit, ale tie v anglicku sú také nejaké iné celkovo.
povedzme si narovinu - velmi vela vyrobcov pridava muku do parkov, ale je to tak nepodstatna surovina, len to znizi kvalitu tych parkov, ale chapem, ked niekomu ide skor o tu kvantitu....
Oni tam majú také múkové tie párky, neporovnateľné oproti našim, no deťom to nevysvetlíme, jednoducho im nechutia a hotovo.
Tak ja som zila nejaky cas v Anglicku a tam to takisto bolo s parkami velmi narocne :D Neviem, ci som si ich tam dvakrat dokopy kupila.