PARKY....poradte

zancicka

robreert však konečne sa výrobcovia odhodlali robiť veci aj pre ľudí, ktorí majú nejaké zdravotné komplikácie, intolerancie. nie ako keď mal môj starký cukrovku, bola snáď len 1 čokoláda a 1 bonboniéra, čo mohol jesť.

robreert

Teraz už sú rôzne variácie, čo viem, tak sa robia aj bez lepku, 98% mäsa, bez éčok a neviem čoho ešte, takže za mňa ok.

liah33ra

zemlicka32 ako sa hovori, jedno nezdrave jedlo raz za cas ti neublizi, ale ani jedno zdrave jedlo raz az cas ta nespasi a nevylieci. Takze pokial je to s mierou a strava je rovnomerna, je vsetko ok.

zemlicka32

ved hej, niekto by bol zhrozeny alebo pohorseny, ale ked mas proste vyvazenu stravu, tak je to podla mna ok aj takto, ze si castejsie doprajes. ale tak kazdopadne si myslim, ze clovek sa toho preje a na chvilku zase potrebuje od toho konkretneho jedla pauzu :D tak je to asi so vsetkym.

paliinno

Iste obdobie to bola moja zavislost. Kazdy vecer som mal chut na parky. Dokonca som si kupil aj original stroj na hot dog

kikca1988

Akoze ja tiez nepoviem nie parkom sem-tam. Ale ak si uz dam, tak bez peciva, mna to dost zasyti aj same o sebe.

emmi7

robreert ja tak podobne, ale celkovo vtedy siaham po polotovaroch. Jednoducho ani nevládzem niekedy vymýšľať, nie ešte variť jedlo. Takže párky, ale aj iné jedlá, prípadne balené šaláty ma vždy vtedy zachraňujú.

robreert

Ano, keď nestíham, tak párky sú jasná voľba. Ale nie vždy mám doma zásoby, obchod mám ďalej ako by som chcel.

zancicka

hanuschka velka pravda, mne takto raz skolabovala kolegyna v praci. bolo toho na nu prilis vela, aj doma mala nejake problemy. vtedy som si povedala, ze nic nestoji nad zdravim a rodinou. u mna je vzdy na prvom mieste.

hanuschka

Zijeme v uponahlanej dobe. Treba spomalit, zastavit sa, uzivat si pritomnost, ludi to nakoniec dobehne napriklad aj v podobe stresu.