PARKY....poradte

ccdumpsworld

Automatic Shop / Fresh Update / Legit Seller / Trust Shop / Cc Dumps Shop 2025.

✔️ VISIT GO TO SHOP ONLINE :

ccdumpsworld.net

✔️ REGISTER TO BUY CC DUMPS :

ccdumpsworld.net

stikiara

hej, presne, je to len o tom, co komu sadne. ja mam rada asi akekolvek parky, aj kuracie semtam, ale musim mat chut, inak radsej siahnem po klasike. no ale zas nie kazdemu ta chut vyhovuje. super je, ze dnes mas fakt vyber od kuraciny cez bravcove az po hovadzie ci telacie, tak si kazdy najde to svoje.

zemlicka32

no kazdy tu kuracinu nemusi, to je fakt :D to uz je na take individualne. ale nastastie si vies potraviny vyberat a nerobia len z jedneho druhu masa :D

semario

Oplatí sa všímať si aj, či je to varená alebo údená šunka a z akého mäsa. Kuracia má iný šmak než bravčová, niekomu to sedí viac, inému menej. Ja som si našiel pár overených značiek a tých sa držím.

robreert

Tak pohľad veľa napovie, ale nie je to úplne spoľahlivé... Ja už sa snažím pozerať hlavne na zloženie, keď má šunka aspoň 90% mäsa a minimum „éčok“ a vody, väčšinou je chuťovo aj kvalitou super. Tie lacnejšie často vyzerajú pekne ružovo, ale väčšinou obsahujú veľa vody a škrobu a potom sa aj pri krájaní úplne rozpadá.

lompaska

ja si myslim, ze to aj vidis, ked sa na to pozries. ale uz v podstate nic, co nemam overene a co nepoznam, tak nekupujem. velakrat som sa sklamala v masa celkovo, aj ked na pohlad vyzeralo fajn.

sinka

ja sa dobrovolne priznavam, tiez som bola taka a kupovala som salamu a sunku podla toho, co sa mi pacilo na pohlad. no casom som zistila, podla coho je lepsie sa riadit :-)