Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
zancicka a v ktorom, prosim ta, ja som ich este nenasla. chcela by som ich na ranajky na vikend kupit.
...a takisto aj nie, co je uplne najdrahsie, nemusi byt zas celkom kvalitne..
Tak hovori sa, ze na kvalite netreba setrit, ani na kvalitnych produktoch teda, ale niekedy vies aj kvalitne kupit lacnejsie.
ja rada nakupujem v akcii, veľakrát veci kupujem len ak sú v akcii. hlavne oblečenie, ale aj stravu sa tak snažím. ako sa hovorí ušetrené sa rovná zarobené ?
kazdy clovek rad zaplati menej ako bezne :D tiez velakrat vystihnem peknu zlavu, tak sa z toho vytesujem. ale tak nic sa nedeje aj ak nie, zase to nestoji tolko, ze by penazenka zaplakala.
zrovna dnes som ich videla v jednom supermarkete, mali ich dokonca v akcii.
takmer v kazdom obchode ich najdes bezne. :)
tie vyzeraju naozaj dobre, pozeram, ze maju velky podiel masa. dakujem, pojdem ich najblizsie kupit, nech odskusame. dostat ich vpohode vsade?
najcastejsie detom doprajem asi tieto www.kosik.sk povedzme si narovinu, ono toho v obchodom velmi na vyber nie je, ked chces kupit nieco kvalitnejsie s vyssim podielom masa....
Allie1 tak toto zavidim, velka vyhoda mat taketo sukromne predajne, ktore si daju zalezat na kvalite a nejdu po kvantite ako supermarkety.
stikiara ktore parky tvojim detom najviach chutia? ja by som rada odskusala konecne nieco chutne...