Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Presne tak, ja tiež dávam veľký pozor, čo dávam deťom. Nie všetko lacné musí byť zlé. Sú produkty, ktoré sú cenovo dostupné a pritom v poriadku zložením. Na druhej strane, aj drahšie veci môžu mať dosť cukru, soli alebo ďalších pridaných vecí.
Myslím, že ide hlavne o informovanosť, aby rodič vedel, čo kupuje, a aby štát nastavil pravidlá, ktoré neumožnia predávať úplný bordel ako vhodný pre deti. Nie je to o tom, že rodič by nechcel dať dieťaťu zdravé veci, ale niekedy je to ťažké rozpoznať podľa obalu alebo reklamy.
Akosi som sa stratila...Akože čo je lacné, tak automaticky znamená nezdravé a so zlým zložením?
Kazda matka sa snazi dat svojmu dietatu to najlepsie. Ale co ak jednoducho to nie je v jej financnych moznostia? Preco by mala byt odkaza pri nakupe stravy svojmu dietatu na zle zlozenie produktu?
detske telo znesie? ja teda davam riadny pozor, co davam dietatu. nemyslim si, ze rodicom su ich deti lahostajne a kupia im akykolvek bordel, len aby boli nasytene. ale tak kazdy sme nejaky.
A pritom najmä detské produkty by mali byť štátom viac kontrolované. A nie práve naopak, že však detské telo znesie...
Ved ano, ale to je tak s kazdym druhym produktom. Vsade to pchaju, najhorsie, ze aj detom. Na desiatu do skoly uplne v pohode, je im jedno, potom nevedia, co s nimi.
Ved nie vsetky su zle, len ked sa pozriem na zlozenie niektorych vyrobkov a vidim na poprednych miestach ecka, asi to nebude velmi velka kvalita. Aj keby islo o dobre ecka, radsej by som jedol maso ako tie.
Tak nie všetky éčka sú vyslovene zlé. Dusitany, glutamany a veci podobné, to je navyše, to je fakt.
Diarra6 zacali sa ludia viac sledovat, starat o to co jedia. A zacali zistovat v akom stave niektore vyrobky aj su. Ze to co doteraz mali v oblube ma zle zlozenie a vlastne jedia same Ecka.
Vies co a ja mam zase pocit, ze cim dalej, tym viac sa ludia staraju o to, co jedia. Kedysi bolo kazdemu viacmenej jedno, co da do ust. Teraz si vsetci strazia kalorie, sleduju kaloricke tabulky a podobne. Je to rozsirenejsie ako predtym.