Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
moje deti vôbec nejedia salámu, neviem prečo, jednoducho im vôbec nechutí. skúšala som kupovať rôzne druhy. zato šunky by jedli na kilá. hlavne takú kuraciu z pŕs, kde je veľký podiel mäsa. inak na večeru ešte často striedam krupicovú kašu a puding.
ako casto konzumujete sunky a salamy? moje deti to velmi lubia, ale tak snazim sa im striedat aj to, co im davam na veceru, nech nejedia stale to iste...
tymi vyprazanymi vecami ste mi pripomenuli moju maminu, tak ked robi rezne, konecna. polovicu pocas vyprazania zje, takze nam toho vela neostane. ale zas ich nerobieva kazdy den, tak je to vpohode.
To zase ani ja. Vyprážané teda u nás ide tak raz za tri mesiace, aj to len rezne a potom ich zase dlho nemusím vidieť :D
Ja mam nastastie tu vyhodu, ze mne vela akoby nezdravych veci nechuti, jednymi z nich su vyprazane jedla. Ale tak sladkosti nikdy neodmietnem, a velakrat jem aj v case, kedy by som uz nemusela.
Presne tak. Tiez jem vsetko a neprehanam to uplne so zdravou stravou, aj ked sa snazim nejest uplne somariny v jednom kuse :) Dolezity je aj pohyb samozrejme.
kazdy nech si kupuje co mu chuti, na co ma financne moznosti. niekedy sa prilis riesi zdrave stravovanie a pritom staci len v normalnej miere jest, proste vsetko s rozumom ?
Ved to, z toho zdravsieho zivotneho stylu by si mohli brat priklad. Ale tak kazdy sa bude aj tak stravovat ako vie a chce, lenze ide hlavne o to, ze sa velakrat clovek musi prisposobit obchodu a tomu, co ma najskor po ruke. :/
Zial, odkukava sa najma to negativne, aspon co som si vsimla. Ked si vezmem vsetko, nie iba teda potravinarsky priemysel. V tv a na internete su same navody.
Veľakrát mám pocit, že sa odkukáva práveže od tých zahraničných :D Aj výroba aj kadečo iné. Ale tak to nie je len gastro priemysel, ale tak všeobecne.