Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
S týmto konkrétne nemám, nejedla som to ešte, ale tak viem, že Gašparík má kvalitné produkty, takže by som sa toho vôbec nebála.
Ja som to nikdy neskusila, doteraz ma to nelakalo,aj ked vsetci v mojom okoli to vychvalovali, ale ako som to zbadala na tej fotke, mozno by som to skusila. Jedli ste tento konkretny niekto?
Ja som lunchmeaty volakedy jedavala casto, teraz si to doprajem ozaj len raz za cas. Predtym som moc nepozerala na to, co to obsahuje, neunuvala som sa velmi citanim zlozenia :D Teraz si fakt dam zalezat a pozeram sa len po takych, ktore neobsahuju tie kadejake glutamany, ecka, konzervanty a podobne.
Diarra6 jeeeej toto som aj ja videla vcera v Tescu, aj ich mas odskusane? Mna celkom lakal ten lunchmeat.
zuzinecka88 už som pozerala, teda popravde som náhodou natrafila v jednom obchode na to. to som ani len nedúfala, že zrovna tam by mohli mať ich výrobky. dokonca aj nejaké konzervy mali, ale tie som zatiaľ nekupovala. skúšali ste ich niekto?
petero88, to je fakt akože možno sa vybrať dá, ale tak chuťovo sa to jednoducho na tie naše nechytá ani zďaleka:)
Gašparík - Petero88 v Tescu vôbec nenakupujeme, teda nie v tom v UK. Jedine Lidl, ale tie, čo majú oni tam, u nás nie sú.
Pozri predajne, tam najdes toho ovela viac v ponuke ako v supermarketoch...A hlavne teda cerstve maso..
mardziosa a to si kde kúpila? ja som tieto konkrétne v obchode ešte nevidela, len také iné, čo sú klasické a aj so syrom .