Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Tak nie kazdy ma uplne pri bydlisku kvalitnu masiaren, takze niekedy je clovek odkazany na nakup v supermarketoch. Uz len je dolezite sa v tych jednotlivych vyrobcoch trochu orientovat, aby nakup nesiel rovno do kosa.
v každom lepšom mäsiarstve podľa mňa. v supermarkete by som asi úplne nekupovala.
zdravicko19 to ani neviem, či som také niekedy jedla. Kde sa dajú také zohnať?
mal som raz teľacie a boli dosť dobré. a to väčšinou tento druh mäsa nezvyknem vyhľadávať. :)
Gasparik ma dobre parky s kvalitnym masom, to sa musi nechat. Ale teda vela druhov odskusanych nemam, neviem, kolko ich predavaju.
nie, nie su mastne. no hlavne teda parky, spekacky, ale aj cerstve maso u nich na predajni zvyknem kupovat..a uz celkom dlhu dobu sem chodievam.
jaroslavica u nás tiež také veľmi mastné nejedia moc, alebo to vypľúvajú. Tieto ich teda neobsahujú? Vyskúšam kúpiť tú značku. Čo od nich máš ešte odskúšané?
Aj také kadejaké plnené zvyknete kupovať?
špekačky my zvykneme grilovať, to zjem, inak veľmi takéto veci neobľubujem:) ale tak je pravda, že my zase tak často negrilujeme, občas v lete.
klaudusinka ja si myslím, že tie mastné kúsky niekedy tomu dodajú aj takú tú správnu chuť, šťavnatejšie to je potom.