PARKY....poradte

semario

Hej, podiel mäsa a takisto ja napríklad nemôžem lepok, tak aj preto len od Gašparíka kupujem, tam je garancia, že sú všetky párky bez lepku. Toto je za mňa fajn.

paliinno

nepovedal som, ze mi nechuti, praveze som cisty masozravec. Je mi jedno, ci by to bolo zdrave alebo nie, proste vzdy by som to maso jedol. To som tym myslel. Preto aj vyhladavam co najvacsi podiel masa vo vyrobkoch, ktore kupujem.

paliinno

zemlicka32 mne maso proste chuti, nejem ho z nejakeho zdraveho principu.
semario ja som teda este syr nemrazil, raz som skusil, nech neklamem, ale nerobilo to dobrotu, po rozmrazeni sa tak drolil.

semario

Dal by som zamraziť a je po probléme. Veľa ľudí nakupuje takto lacno, keď veciam končí spotreba a šupne do mraziaku. Keď aj po mesiaci vytiahneš, tak tomu nič nebude.

gimska

olejina no problem v tom bol, kedze by som to urcite nestihla spotrebovat. islo o trojbalenie. mozno ak by som 3 dni nic ine nejedla, tak to stihnem.

gimska

zlatikaa ved prave preto sa pytam, mne uz sa stalo, ze mi aj odporucili v potravinach baleny syr, ze je vyborny a neviem co, no a potom som zistila, ze mu konci expiracia. nastastie, ja si taketo veci pozeram, takze som jej ho pekne vratila, ze taky si moze zjest sama.