Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Uz si to doslova nepamatam, ale bolo neviem ako separovane, potom dalsie bolo upravovane....Proste rozne sposoby, musim ich ist este kupit, lebo boli dobre, tak to potom odfotim.
Palinocka co znamena, ze maso bolo rozpisane na 5 casti?
Ahojte všetci, sledujem túto debatu a musím povedať, že máte pravdu v oboch táboroch. Ako človek, ktorý sa venuje joge a zdravému pohybu, sa často stretávam s názorom, že párky do zdravého jedálnička nepatria. Ale ja hovorím – všetko je o miere a hlavne o kvalite.
Súhlasím, že kľúčové je zloženie. Ak si už chcem dopriať, pozerám na dve veci:
Obsah mäsa: Hľadám tie, čo majú aspoň 90 % a viac.
Čistota zloženia: Čím menej konzervantov a zbytočných éčok, tým lepšie to telo spracuje.
Osobne preferujem kvalitné teľacie od lokálnych mäsiarov, kde presne viem, čo do toho dali. A ako píše Diarra6, jeden 'cheat meal' za týždeň nám psychicky niekedy pomôže viac, než nás fyzicky zaťaží. Dôležité je užiť si to bez výčitiek!
Keď už telu doprajem takúto 'bombu', snažím sa mu to na druhý deň vrátiť ľahším jedlom a dobrým pohybom, aby sa trávenie a metabolizmus znova naštartovali. Ak by ste chceli po takýchto sýtych raňajkách trochu rozhýbať črevá a cítiť sa ľahšie, pripravil som k tomu aj jedno video: youtu.be
Dobrú chuť k tým víkendovým raňajkám, nech už si vyberiete akékoľvek! :)
Ja som akurat na vikend kupovala parky, take mne nezname, a teda tam to maso bolo rozpisane riadne, asi na nejakych 5 casti v percentach.
uplne do detailu do poslednej veci v zlozeni to ani ja nesledujem. ale tak pri parkach je zaklad to, kolko maju masa a to zase nie je take tazke zistit, aj kolko ecok obsahuju. to su zakladne udaje. vzdy sa da vybrat to, co je mensie zlo. hovorim, ako keby o volby islo :D
netreba sa asi nad tým nejak pozastavovať, keby mám riešiť každú jednu potravinu neustále, tak asi by som nejedla dokopy nič.:)
Ano, jeden den v tyzdni je absolutne OK, to si telo ani nevsimne.
Jemine, ja mám takých jedál neúrekom :D A teda môžem s čistým svedomím povedať, že nie len jeden deň v týždni si doprajem to, čo mám rada a čo mi chutí a som s tým absolútne v pohode :D:D Žijem a nemám zdravotné ťažkosti :-) Práve naopak :D
uznavam, parky nie su uplne najzdravsie jedlo, ale myslim si, ze kazdy ma nieco take, co si vie proste raz za cas dopriat :)
Akoze ja si musim zaklopat, ale uz nejaky cas sa mi dari stravovat zdravo. Jeden den v tyzdni mam cheat day, to si dam uplne v pohode aj parky:) A maximalne si ich vychutnavam :D