Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
ennilia ja rad skusam nove veci, ale tiez len raz. Kedze som brutalny masozravec, podiel masa je pre mna alfou a omegou, a hlavne co najmenej kadejakych pridavnych blbosti, eciek atd...
..spolieham sa na to, co mam overene a na to, co vidim..cize v prvom rade podiel masa a musi sa mi produkt pacit aj naoko..a ak overene nemam, tak metoda pokus-omyl je tiez efektivna. nebude chutit raz, druhykrat uz nekupim..
zlatikaa kedysi mi vedeli v obchode pri nás poradiť, lebo ma poznali z videnia, ale odkedy tam zmenili predavačky, mám pocit, že ich už len svojou prítomnosťou otravujem. celé to tam išlo dolu vodou, pritom kedysi super obchod.
Myslim, ze v obchode ti povedia cokolvek, len aby to predali :) Takze to asi uplne smerodajne nie je. Mne ked niekto znamy poradi, tak sa drzim toho.
a kde sa informujes? lebo mne v obchode teda este asi nikdy poriadne nevedeli poradit.
ja nikdy takto maso nezvyknem v obchodoch brat, ak dopredu neviem, co vlastne kupujem :) mozno niekto rad experimentuje, ale toto sa ja neodvazim. vzdy si bud necham poradit alebo sa informujem, ale pokial mi 2 ludia povedia, ze toto nekupuj, tak do toho logicky nejdem.
..jasne, ja to beriem, ale len tak naslepo zase nieco kupovat, to nie..
tak vacsinou to je tak, ze tie kvalitnejsie veci su cenami inde, najma ak sa jedna o stravu. niekedy sa nestiham cudovat, co dokazu pytat za potraviny. zrovna som bola na nakupe, 50 eur som zaplatila v podstate za nic. vylozim nakup a nikde nic extra.
Tiez som toho nazoru, ze vacsinou za tie lepsie, kvalitnejsie a chutnejsie produkty si clovek proste musi troska priplatit.
tak vsetko slo hore...ale povedzme si - za kvalitu sa plati, teda aspon ja som ochotna dat kludne aj viac, ked viem, ze nam to bude chutit.