Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Ja neviem, ci su v UK vobec nejake dobre parky........ Zila som tam a akoze ono to nevyzeralo ani na pohlad uplne lakavo :-D Neodvazila som sa kupit to. Celkovo su asi zvyknuti ich inak vyrabat ako my tu. A radsej som si dopriala parky z polskych obchodov ako tie ich. Aspon som nasla celkom stravitelnu alternativu, no :)
My sa im snažíme nájsť veci, ktoré by zjedli, ale darmo, proste u nás všetko chutí inak. Ani čokoláda, ktorú predávajú u nás aj u nich, tá istá značka, nie je rovnaká.
To by som asi nerobila aj keby mam na to neviem aku chut, treba fakt prijimat z kazdeho okruhu vsetko.
zlatikaa kazdy mame svoje oblubene jedla, ktore jeme casto, niekedy az dookola, ja tiez mavam take obdobia, ze ked mi nieco zachuti, jem to velmi dlho vkuse kazdy den.
Tak niekedy im proste treba dopriat to, co chcu. Chapem, ze stale jest dookola to iste nie je dobre ani pre tie deti a vlastne pre nikoho, strava ma byt pestra, ale tak obcas....
jasné, toto by jedli najradšej všetky deti :D
klaudusinka musím ich pozrieť v obchode, snáď nájdem do leta nejaké, ktoré by neter a synovec z UK zjedli. Posledné leto sme boli dosť zúfalí. Nič im poriadne nechutilo, najčastejšie mali mäso s ryžou, prípadne suché cestoviny.
- gašpárky sú super, také detské páročky úplne :D teda asi ich jedia aj dospelí, ale aj podľa dizajnu mi prídu také pre deti :)
stikiara neuveris, ale vcera som zrovna isla po praci do jednoty, reku sa prejdem, a zbadala som ich tam. uz aj putovali somnou domov. som velmi zvedava, ake budu.
kaufland, tesco, jednota, proste kde ti len napadne. vo vela obchodoch som ich uz videla.