PARKY....poradte

paliinno

ennilia ja rad skusam nove veci, ale tiez len raz. Kedze som brutalny masozravec, podiel masa je pre mna alfou a omegou, a hlavne co najmenej kadejakych pridavnych blbosti, eciek atd...

ennilia

..spolieham sa na to, co mam overene a na to, co vidim..cize v prvom rade podiel masa a musi sa mi produkt pacit aj naoko..a ak overene nemam, tak metoda pokus-omyl je tiez efektivna. nebude chutit raz, druhykrat uz nekupim..

zancicka

zlatikaa kedysi mi vedeli v obchode pri nás poradiť, lebo ma poznali z videnia, ale odkedy tam zmenili predavačky, mám pocit, že ich už len svojou prítomnosťou otravujem. celé to tam išlo dolu vodou, pritom kedysi super obchod.

zlatikaa

Myslim, ze v obchode ti povedia cokolvek, len aby to predali :) Takze to asi uplne smerodajne nie je. Mne ked niekto znamy poradi, tak sa drzim toho.

zemlicka32

ja nikdy takto maso nezvyknem v obchodoch brat, ak dopredu neviem, co vlastne kupujem :) mozno niekto rad experimentuje, ale toto sa ja neodvazim. vzdy si bud necham poradit alebo sa informujem, ale pokial mi 2 ludia povedia, ze toto nekupuj, tak do toho logicky nejdem.

gimska

tak vacsinou to je tak, ze tie kvalitnejsie veci su cenami inde, najma ak sa jedna o stravu. niekedy sa nestiham cudovat, co dokazu pytat za potraviny. zrovna som bola na nakupe, 50 eur som zaplatila v podstate za nic. vylozim nakup a nikde nic extra.

zlatikaa

Tiez som toho nazoru, ze vacsinou za tie lepsie, kvalitnejsie a chutnejsie produkty si clovek proste musi troska priplatit.

zemlicka32

tak vsetko slo hore...ale povedzme si - za kvalitu sa plati, teda aspon ja som ochotna dat kludne aj viac, ked viem, ze nam to bude chutit.