Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
mircok za mňa je všetko s mierou to najlepšie, netreba to preháňať ani s príliš nezdravými vecami a stravovať sa len vo fastfoodoch, ale zas ani extrémne sa zamerať na len zdravú stravu.
- ale veď takéto stravovanie je úplne v poriadku a správne, nevidím na tom nič zlé...a ďalšia vec- keď si človek bude také veci odopierať, skôr či neskôr aj tak podľahne a nevydrží :D
Ja jem tak 50:50. Ak si aj dám niečo nezdravé, tak sa to snažím vyvážiť napríklad zeleninou, ovocím. To určite treba. A netreba to preháňať zase s tými zdravými potravinami.
mardziosa tak kusok po kusku to ma urcite vplyv, ale ze by si ho zbadala hned, to asi nie. taketo nieco chce dlhodobu zmenu.
aj keď len pri zopár potravinách zmeníš ten zaužívaný návyk, tak to musí mať veľký vplyv... ale tak samozrejme je každého vec, čo a v akom množstve konzumuje, ja sa nestarám... to, čo je doma, to ma zaujíma, iné nie.
klaudusinka ano, ale pride mi to smutne, ze nie kazdy si moze dovolit kvalitne jedlo kupovat.
- no to máš tak - pri každom jedle si vieš zvoliť tú kvalitnejšiu verziu...
Parky tiez za mna ano, nemam s nimi problem, ale ked uz, tak bez dusitanov a ecok, pokial je to mozne... Viem, ze vela ludi si na toto nepotrpi a co pocuvam, tak ani pri detoch sa to velakrat velmi neriesi...
zlatikaa ale ved to je fajn, aspon mas rychlo vyriesenu veceru a nemusis dlho stat pri sporaku.
Toto je jedno z tych veci, ktore musi byt u nas vzdy. Lebo ked si niekto zmysli, tak to proste musi na veceru byt a hotovo:)