Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
Tak aj do tych nasich sa sem tam prida muka a ine lacne neskodne veci, zas si nebudeme hovorit ze nie a ze len tie zahranicne su zle....
Narážal som na to Anglicko a anglické párky. Viem, čo sa do našich slovenských párkov zvykne pridávať.
dosť pochybujem, že by výrobcovia pridávali niečo, čo by bolo kvalitnejšie a mali súčasne vyšší zisk.
Ale asi nie kvalitnejšie, či?
zemlicka32 všade pridávajú nejakú surovinu, ktorá je lacná, hádam neškodná a pritom im dokáže ušetriť náklady a urobiť zisk. To je tak so všetkými potravinami mám pocit, ale tie v anglicku sú také nejaké iné celkovo.
povedzme si narovinu - velmi vela vyrobcov pridava muku do parkov, ale je to tak nepodstatna surovina, len to znizi kvalitu tych parkov, ale chapem, ked niekomu ide skor o tu kvantitu....
Oni tam majú také múkové tie párky, neporovnateľné oproti našim, no deťom to nevysvetlíme, jednoducho im nechutia a hotovo.
Tak ja som zila nejaky cas v Anglicku a tam to takisto bolo s parkami velmi narocne :D Neviem, ci som si ich tam dvakrat dokopy kupila.
K nám keď príde v lete neter, tak je trochu problém so stravou celkovo. Keďže žije v zahraničí, je naučená, že všetko chutí inak. Párky sú jednou z vecí, ktoré nevieme vôbec zohnať, aj keby ich kúpime v rovnakom obchode, ako ich kupujú oni. U nás proste chutia inak.
Ja som tiez rada, dcerka parky lubi, ale byvalo jej z nich vselijako, bezlepkove jej vobec nevadia.