Už roky mám problémy s chrbticou. Poraďte mi, prosím, nejaké dobré cviky na chrbticu. Ďakujem. A.
Bolesti chrbtice
ani nepolavili? necitis nejake zlepsenie, ked si zacvicis? ja to mam uplne fajn, ze sa mi ulavi zakazdym po cvicenie, ale tak prestanem na nejaky cas cvicit a je to tu zas.
ano, ja cvicim stale, pravidelne, ale tak tych bolesti sa uplne na 100% zbavit neda.
ano, ja cvicim stale, pravidelne, ale tak tych bolesti sa uplne na 100% zbavit neda.
- myslím si, že to cvičenie by mal každý brať do úvahy tak nejako automaticky. či je zdravý, či je chorý. je to proste taká akoby prevencia jednoznačne.
marge1987 a nemala si aj nejake cvicenie predpisane od lekara na tu chrbticu okrem tohto? ako dlho si to musela uzivat?
Sorry to hear about your spine issues. Consider consulting with a professional physiotherapist for personalized exercises. Additionally, creating instructional exercise videos with CapCut templates could be beneficial , More Details ; itscapcutapk.com
Andyska, tak aj Revitanerv mi poradili v lekarni a je na prirodnej baze. Je ucinny, dobre zabera.
no dobre, to samozrejme chápem, ale z lekárne? tam prvé, čo mi núkajú, je zakaždým nejaké analgetikum a dovi, tým to proste hasne, nestarajú sa, či je to prírodné, či nie. hlavne, že sa to predá.
nemusia to byť vyslovene lieky, a to ani vlastne nie je pre tvoj organizmus dobré. ja vlastne pri všetkom, čo užívam, dbám na to, aby to bolo z čo najväčšej časti na prírodnej báze.
zdeni a zvnútra - tým myslíš akože brať nejaké lieky na to určené alebo? je na to vôbec dačo okrem liekov proti bolesti?