Už roky mám problémy s chrbticou. Poraďte mi, prosím, nejaké dobré cviky na chrbticu. Ďakujem. A.
Bolesti chrbtice
Revitanerv pomaha na bolesti aj mne, nie je to ziadna chemia, je cisto na prirodnej baze a je to vyzivovy doplnok, takze je vhodny pre kazdeho, dokonca aj pre onkologickych pacientov. zial, ziadne ponozky vam chrbat do poriadku nedaju :) keby to bolo take jednoduche, tak nikto nema problemy ci bolesti.
Lompaska, áno doplnky stravy su veľmi dôležité, ale niekedy nestačia a tu namiesto chemie nastupuju hi tech prostriedky...napriklad ponožky alebo vložky do topanok...
Viac info : superimunita@gmail.com
treba posilnit organizmus doplnkami stravy. ono sa to niekomu moze zdat malo, ale niekedy skutocne vela netreba, aby sa clovek citil lepsie. mne revitanerv pomohol od roznych bolesti, ponozky teda este ziadne:)
Na to pomôžu velmi rýchlo špeciálne vložky do topanok a Hi Tech ponožky!
Kto má zaujem o bližšie i formacie poslite mi spravu na 0951 644 214
Pomoc he fakt jednoduchá a veľmi účinná ?
Vieš čo, chrbát ma bolel dosť, v podstate celá chrbtica, potom neskôr to prechádzalo až do hlavy, stále to pociťujem, tak verím, že príde nejaké to zlepšenie. Samozrejme mám aj nejaké tie cviky na toto, tak pevne dúfam, že to bude ok.
A kvoli comu ho ty vlastne beries? :)
Vlastne som sa chcel spýtať na oboje :D Ale ďakujem za odpoveď. Kúpil som ho v lekárni a aj som sa tam na to pýtal, malo by to byť okej, vysadil som atb teraz, tak začínam užívať od dnes.
Počkaj, tak berieš analgetiká či antibiotiká? :D Lebo medzi nimi je zásadný rozdiel :D
Tak super, paráda. Toto som napríklad nevedel dohľadať nikde.
Akože neberiem často lieky od bolesti, momentálne len tie antibiotiká, tak som nevedel, lebo pri niektorých výživových doplnkoch sú rôzne kontraindikácie.
Môže a dokonca je to žiaduce:) Tým vlastne len podporíš také to prirodzené urýchlenie liečby a telo sa pomocou týchto vitamínov zotaví rýchlejšie.