Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Ahojte,taka som rada,že som našla túto stranku, kde sa mozeme podelit o svoje problemy,pretoze zo svojho okolia nepoznam nijake dievca,ktore by mal tak casto mikozy ako ja a ktoré by bolo tak casto u gynekologa ako ja..Trva to uz dobre tri roky.Ved to poznate,dostanete cipky, mast, pripadne nejaku tabletku a tym to skoncilo.. a po pár tyzdnoch sa vsetko vrati..som z toho taka zufala, ze si to neviete predstavit. Odmietam sa aj milovat so svojim priatelom, ktory ma zatial pochopenie,ale neviem dokedy. Nepozna niekto dobreho doktora, ktory je naozaj mily,zlaty a ochotny Vam pomoct, a nie len Vam predpisovat cipky? prosim
Ahoj
Ja mám podobné problémy už zopár rokov, neústavne sa opakujúce zápaly a mykozy ma ničia, nič mi nezaberie, alebo aj keď áno, tak len na krátky čas. Je mi už aj blbé chodiť s tým k lekárovi, lebo mi aj tak nevie pomôcť a skoro vždy mi dá to isté Candibene. Aj keď som mu povedala, že mi to už nezaberá a vôbec sa po nich necítim lepšie, aj tak mi ich dal. Už som kvôli tomu raz menila aj lekára, ale nie je to o nič lepšie. Ak poznáte niečo účinné dajte vedieť. Budem rada.
Mne pohohlo vysadit antikoncepciu(uzivala so peroralne) ,uzivala som ju od pôrodu a problemy mi zacali počas tehotenstva takze u mna to bolo spôsobené hormonmi.Odkedy neuzivam antikoncepciu(je to uz tri roky) som nemala ziaden problem.Ale pomahal mi na to tu uz spominany čaj s myšieho chvosta ,v žiadnom pripade si nerobte vyplachy pošvy pretože by mali byt pod dohladom lekara,aby ste si tým nezničili vasu prirodzenu vaginálnu floru .Na hygienu pri prevencii odporučam sprchove gely na intimnu hygienu ,ale fakt neumyvat vnutro pošvy len z vonku zlahka umyt,a pri akutnych stavoch je dobré ak si prstom vyberiete z pošvy co najviac vytoku a potom si dovnutra dat biely jogurt alebo tvaroh,je to zdlhave ale pomoze.Nepouživajte ziadne obycajne mydlo radsej sa umyte čistom vodou a nekupte sa len sprcha ,Cim menej vody a mydla sa vam dostane do pošvy tym pre vas lepsie.
akupunktúra:
1,zápaly-väčšinou je príčinou "vlhko-horko"-stačí preliečiť dráhu pečene,ktorá horko odstráni
2,svrbenie-vlhko-horko je v dolných orgánoch a vyvoláva svrbenie-liečenie: treba odstrániť aj vlhko aj horko,vlhko cez dráhu sleziny,horko ako hore
3,výtoky-pretože je viac príčin-treba odstrániť vždy konkrétnu príčinu
neviem ,či som vám pomôhol-akupunktúru v lekárni nekúpite
Ahojte, prosíííím veľmi prosím potrebujem pomoc ohľadom jedného zápalu.Minule som sa s priateľom milovala a hneď po styku mi srašne veľmi napuchla vagina. Veľmi to bolo nepríjemne. Keď som bola u gyn. povedal, že mám zápal a dal mi čipky, ale po 2týždňoch sa to vrátilo späť. Vždy po sexe mám strach či mi zase nenapuchne. Veľmi som z toho nešťastná. Pomôžte niekto.
Gynekolog mi po vysetreniach zistil, ze mam UREAPLASMA UREALYTICUM. Nasadil mi liecbu antibiotikami Doxybene. Nevie mi niekto povedat nieco viac o tejto "bakterii", co ju vyvolava, v com je nebezpecna? Alebo budem vdacna, ak mi poradi niekto, kde sa dozviem viac. Dakujem!
ahojte som rada ze som nasla tuto stranku pretoze aj mna velmi trapi infekcia posvy, ale docitala som sa tu vela noveho rtak to vyskusam.dakujem vam a pekny vecer
ja som mala podobne problemy.Zacala som si len tak prstom nanasat lubrikacky gel do posvy, s obsaho thee tree oil je liecivy, desinfekcny,(stoji 109sk) a mozes ho len tak pouz.aj pri sexe.
Dalej mi doktor predpisal clotrimazolum krem a tabletky, a nech ti tam najskor da tampon navlhceny v nejakom oleji, aj mne to dali na 1 den si ho tam musis nechat,vystipe ti to tam riadne, ale pomoze to.vela stastia
.... su ciastocne potencovane ....
to by sa Hahnemann v hrobe obracal ....