Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
caute babenky,som velmi rada ze nemam sama takyto problem.ale ako citam mam ho asi najdlsie. moje trapenie s roznymi kvasinkami je uz vyse roka mozno aj viac. mam 1 partnera uz vyse 3rokov.aj momentalne teraz mam tu hnusnu chorobu ktorej sa neviem zbavit.moj gynekolog si myslim ze robi vsetko preto aby mi pomohol, ale stale sa to vracia.dala som do toho uz nespocetne vela penazi na vseliake masticky, tabletky,cipky no bolo toho naozaj dost.uz sa zacal liecit aj moj partner,kt.uziva uz mesiac nejake antibiotika a co je dolezite mesiac sme nemali styk a aj tak to mam.tak tomu uz vobec nechapem.posledne mesiace aj ked som neni chora tak ma milovanie boli, teda ked do mna vnika.ja som z toho uz niekedy uplne psychicky na dne. v noci sa budim na bolesti co ma to tak hrozne svrbi.som z toho zufala.raz asi 3mesiace som mala vysadenu antikoncepciu,vtedy to bolo lepsie ale nie o moc.aj antikoncepciu mam uz 3krat menenu,ta ma tiez momentalne dost stoji lebo platim vyse tisic korun.dala by som vsetko za to aby som mohla zit normalny plnohodnotny zivot bez toho aby ma stale nieco svrbelo a bolelo.
Vie tu vobec niekto nieco o tych STREPTOKOKOCH? Citala som tu ze mnohe maju tieto problemy a patrim medzi ne aj ja - mam streptokoka agalactiae. Najde sa tu prosim nejaky odbornik ktory sa v tom vyzna a poradi (nielen mne)?
Vsetkym babam, ktore trpia kvasinkovymi zapalmi posvy: najcastejsia pricina je kvasinkova infencia rozsirena v celom tele (creva, krv...)ktora vznika nespravnym stravovanim, liecbou antibiotikami... Je potrebne dodrziavat min. 3 mesiace protikvasinkovu dietu a uzivat napr. Lactobacilus, pangamin bifi... cokolvek co obsahuje zive kultury... Tieto kvasinky sposobuju mnozstvo problemov ako unava, bolesti klbov, crevne tazkosti, tazkosti po zenskej stranke ako zapaly a infekcie, problemy s dutinami, mastne vlasy, akne...
Chcem vam len poradit aby ste pri opakovanom zapale doporucili svojmu priatelovi nyvstevu odb.lekara,lebo aj on moze dostat od vas zapal a navzajom si ho prenasate aj ked vy ste uz vyliecena.Tym sa to moze opakovat dookola a vy netusite preco
ahojte.ja mam tiez problemy a su to uz chronicke zapaly vajecnikov.doktorka mi opakovane predpisovala klion d,ale vzdy sa to vratilo!po 15 rokoch som zmenila doktorku,ktora mi predpisala antibiotika a cipky.teraz je to lepsie,ale uplne vyliecenie este necitim a uz ma omrzeli tie vysetrenia!ak by ste vedeli recept z ludovej lekarne,napiste!ahojte
Prečítala som si všetky príspevky k tejto téme a môžem povedať, že som tiež niektoré vyskúšala, keď som mala problémy. Ale nech sa liečite akoukoľvek metódou, nesmiete zabúdať na partnera !!! Je nevyhnutné, aby sa do liečenia zapojil aj on, aj keď bude stokrát tvrdiť, že on žiadne problémy nemá. A pre "odvážnejšie" doporučujem, aby si prečítali niečo o urinoterapii od Cingroša, resp. MUDr.
Prečítala som si všetky príspevky k tejto téme a môžem povedať, že som tiež niektoré vyskúšala, keď som mala problémy. Ale nech sa liečite akoukoľvek metódou, nesmiete zabúdať na partnera !!! Je nevyhnutné, aby sa do liečenia zapojil aj on, aj keď bude stokrát tvrdiť, že on žiadne problémy nemá. A pre "odvážnejšie" doporučujem, aby si prečítali niečo o urinoterapii od Cingroša, resp. MUDr.