Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Milé dievčatá.Je nutné v týchto prípadoch si dať urobiť vyšetrenie na chlamýdie.Hlavne ak meníte často partnera.U niekoho príznaky ani nie sú, ale liečia sa potom obaja.Neliečenie môže viesť až k neplodnosti !!!!!!! Takmer 50% populácie to má, ale málo kto sa lieči,aj preto- že príznaky sú skryté.Slabšie bolesti v podbrušku ,vracajúce sa pálenie a u mužov takmer bez príznakov, takže to veselo roznášajú!!!!!!!!!!!!!!!
Baby,ale ked si to chcete vyliecit naozaj,tak musite liecit aj vasich sexualnych partnerov,lebo vy sa vyliecite a potom to dostanete naspat koli chlapovi,vacsinou by mali chlapi brat entizol a mali by ste ist do lekarne a kupit si nieco na prevenciu
cafte..ja niekedy pocitujem svrbenie posvy a mam biely vytok a tak.A nechcem ist ku gynekologovi lebo mam len 14....jak sa mozem vyliecit doma????poradte mi dik :)
prosim vas ktore s tychto veci je bez predpisu na tu vaginalnu kandidozu: Diflucan - 1 alebo 2 dávky v priebehu mesiaca
Ketoconazol - podáva sa 5 dní
Monostat alebo Terconazol - vaginálne čípky
Prosim pomozte mi nemam cas ist k lekarovi ak by bolo mozne ktore z tychto veci su bez predpisu
prosim vas ktore s tychto veci je bez predpisu na tu vaginalnu kandidozu: Diflucan - 1 alebo 2 dávky v priebehu mesiaca
Ketoconazol - podáva sa 5 dní
Monostat alebo Terconazol - vaginálne čípky
milá tina2 mám podobný problém ako ty tiež sa niekedy nemôžem milovať lebo ma to strašne páli a štípe pri vchode do vagíny. niekedy milovanie ani nedokončíme a niekedy v pohode. som sa už naužívala toľko čípkov na čas sa to upraví a potom zas. moja "super" gynekologička mi povedala že som taký typ a že ak ma výtok moc otravuje, že mi teda niečo predpíše. dobré, čo? rozmýšlam že ju vymením veď toto nie je prístup. čudujem sa že ešte stále nebolo vyvivnuté dobré liečivo na výtoky. alebo som asi málo informovaná.ahoj
CAftee.Ja uz asi 5 den pocitujem svrbenie posvy...ale ako myslim tak okolo otvoru...a neviem co to ma byt.Ci daka infekcia alebo prechladnutie....prosim poradte my...lebo som neskuseny clovek a neviem co si mam mysliet.Dakujem vam za odpovede :)
Jatyon prosim Ta da sa podla Teba riadit tymi ocistnymi kurami ktore tu uverejnil Mondo 21.8.2005.
Dakujem.
mozno suvisi a mozno nie, mozu to sposobovat aj potraviny, ktore jes, v kazdom pripade navstiv gynekologa s tym vytokom a ked on vyluci pricinu bolesti z hladiska gynekologickeho, chod k lekarovi, mna dost bolievalo brucho a bolo to z nevhodnej stravy "bieleho peciva"