Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Po precitani tychto piatich stran plnych chulostiveho trapenia by som si dovolila poprosit p/pi MUDr., Mgr., jednoducho odbornikov v tejto oblasti o pomoooooc! Ved nie je mozne, ked nieco trapi tolko zien, aby im nebolo pomoci. Ved svoje vzdelanie koncite volajakou prisahou, pravda?
A ak uz nic ine, zdoverte sa nam, ako to riesite Vy, ved ste tiez len ludia a tie "bacyly" to nevedia.
Vsetkym statocnym a uprimnym odbornikom srdecna vdaka!
baby ak mozem poradit. Mne lekar {moj ujo} odporucal robit si pravidelne 2x do tyzdna vyplachy posvy. Odporucal mi TANTUM ROSA. Mne to pomohlo aj pri prevencii pred mykozou. TIez si to robim po styku, plavarni a saune, tiez po kupani vo vani. A od vtedy nemam problem. Je to pripravok na intimnu hygienu pre zeny po porode, aby nemali zapal. Dostat to volne kupit v lekarni aj s nadstavcom na vyplachy. TIez sa to moze pouzivat ako aj bezne len na imtimnu hygienu. MNe to pomohlo. A tiez sa nebojte zmenit lekara. Ja som s mykozou a zaplami trpela dlhe roky a az zufalstvo ma donutilo prestat sa hambit a ist na vysetrenie k ujovi a nelutujem. :-)
Ahojky vsetci,citala som si vase prispevky a vela z vas ma v tomto vsetkom pravdu. Ja mam tiez ten isty problem. Stale sa mi vracaju zabaly. Chodim s tym uz dlho ku lekarke,ale stale mi da to iste, co sa tyka cipiek, tabletky a samozrejme aj masticky. Naposledy mi lekarka povedala ze to vsetko zavisi od organizmu. Proste kazdi organizmus sa brati proti niejakym zmenam inak. Mi to mame tak ze nas organizmus sa brani zapalom. Vravela mi ze to moze spôsobit niejaka zmena v nasom zivote,alebo stress,nervozita,alebo hociaka zmena a vsetko sa nam ukaze na zapale. Znie to velmi zvlastne,ale asi ma pravdu. Nie je to nic prijemmne,ked sa nam tieto zapal stale vracaju. Bola by som velmi rada ak by nieco vymysleli proti tomu,lebo to je prijemne v nasom zivote....
pomoze akupunktura aj homeopatia
mám 45 rokov, výpadky manzes a po akútnej pyelonefritíde stále problémy s bolesťami v oblasti močovej rúry a pošvy. Namám výtoky, len štipkanie, je to nepríjemné, po milovaní je to vždy horšie. Mám pocit, akoby som mala aj zmeny vo vagíne. Ak zatlačím, akoby mi išlo vypadnúť vnútro. Viete mi poradiť?
ahoj mam podobne problemy uz 4 roky a nic nepomahalo ale bola som u alergologicky a kedze mam imunitu v poriadku tak mi predpisala protikandidovu vakcinu v kvapkach ta ma vytvorit prirodzenu plesnovu floru v tele mne to pomohlo uz asi cca5 mes mam pokoj.dufam len ze v lete sa to nebude opakovat.a pomaha mi aj vytierat si posvu borax glycerinom da sa kupit v lekarni a mal by sa nim umyvat aj partner.a samozrejme pouzivat sprchove na intimnu hygienu. jogurt a pod. mne nepomohlo.
Ahoj všetci! Ale najprv Kety! Ureaplasma urealytikum som mala aj ja. Tiež ma liečili (imunologička) ťažkými antibiotikami - tuším Doxybene. Ureaplasma fakt zmizla, mám pokoj. Ak sa nevylieči, môžeš mať problémy v tehotenstve. Vlastne, vôbec nebudeš tehotná...
A čo sa týka candidy, tak ja ju mám cca. 10 rokov. Gynekológ ju nedokáže vyliečiť (krémiky, čipky, mastičky, bla-bla-bla), pretože, v mojom prípade súvisí s oslabeným imunitným systémom.
Možno, že niekomu zmizli, ale závisí to vo veľkej miere od organizmu.
Záver? Naučte sa s tým žiť. Bohužiaľ. Ak má niekto pre mňa nejaké riešenie, tak nech mi ho - prosím - pošle na mail. Vďaka.
ahojte,je to super stranka.Aj ja mam opakujuce sa zapaly posvy-mykozy,a tym aj spojené výtoky.Sustavne tie iste lieky.Už som kvôli tomu menila aj lekara ,ale vysledok ziaden.je my to trapne.co mam robit poradte,ahoj