Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

supka1

takze aj ja mam s tym problemy ze ma to svrby hlavne ked mam silnejsi vytok,volakde som citala ze to moze byt tym ze je ten vytok kysli a drazdi pokozku no ktovie..ale v poslednom case ma stale boli nalavo ako keby v podbrusku a mam furt nafuknute brucho..neviem ci to s tym suvisi..

dievca

Orgia: ja mam to iste a tiez neviem co to moze byt, vzdy ma boli a scervena mi a potom ma neznesitelny vytok a nemozem nosit nohavicky, myslim si ze to moze byt sposobene tym, ze partnery su nedostatocne umyty alebo prekonali nejaku chripku

fidelka

Pre Tinu 2! Daj si urobit testi na mykoplazmy ureaplazmy a chlamydie.Po vysledku nech ti nasadia liecbu!Ked ti gynakolog nevyhovuje zmen si ho!Mame len jedno zdravie takze nehazardujme.Ja som sa rozhodla,ze ked budem mat zdravotne problemy uz len k homeopatovi idem.Sice nie je to lacna vec,ale nema ziadne neziaduce ucinky a vylieci cele telo!

mafka

ahojte vsetci,akurat som si nasla tuto stranku a precitala par clankov, su celkom zujimave a dost poucne,aj ja mam par bloblemov, mam uz dost dlho priatela s ktorym sa velmi milujeme, ale je tu jeden hacik,srasne sa bojim sexu, (estse som panna)neviem preco, bud preto ze som namala dobre skusenosti u gynekologycky,alebo preto ze som mala doma problemy,a aj oco s dedom ma obtazovali.... velmi sa xem s mojim pratelom milovat ale stale sa zlaknem a odtiahnem, a moj dalsi problem je ten ze ma zacalo boliet v bodbrusi, citala som uz nejake vci ohladom tyx vselijakyx oxoreni ale ani jden si neviem priradit, ja mam sem tam vytoky, ale boleti pri moceni nemam,len ma strasne boli v podbrusi, uz sa xystam aj na gyndu ale nie kazdy lekar je dobry alebo lekarka a za dalsie sa strasne bojim, neviem ci som sisi alebo co, budem rada ak mi niekto poradi ak mal niekto podobny problem a by mi poradil aj nejakeho dobreho gynekologa,dakujem

Tina2

Ahojte, ked citam Vas ktore ste menili aj lekara a vysledok ziaden, neda mi to a musim napisat nasledovne: Tuto kolonku som tu zalozila ja, pred 4 mesiacmi som zmenila lekara za pomoci www stranky: www.antikoncepcia.info a z tejto stranky Vas automaticky presmeruje na: www.onaona.sk. Tu sa da v sekcii poradna komunikovat s dvoma lekarmi, ja som komunikovala s panom doktorom: Peter Ilavsky.
Na otazky odpisuje priamo na tu stranku, chvilku to trva. Ja mam sice problemy stale, ale aspon som zazila aj iny pristup ako liecbu stale tym istym co vobec nezabera. Podstupila som nejake a vysetrenia a nejake ma este len cakaju, je to dlhodoby proces, no ja dufam, ze raz budeme vsetky uplne fit. Ten pan doktor je velmi zlaty, popisala som mu vsetky moje problemy a on mi odporucil navstivit tuto novu gynekologicku, ku ktorej teraz chodim. Skuste mu napisat ci by Vam nemohol poradit niekoho kto sa venuje o cosi viac zenam s takymito problemami vo Vasom okoli. Ma toho vela ale postupne sa hadam dostane "rad" aj na Vas. Drzim palceky a vela trpezlivosti!