Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

Dada S.

Na kvasinky a kandidu je vynikajúci prípravok Superacidophilus 6 miliárd. Je to mimoriadne dobré probiotikum. Na začiatku je treba užívať 3x1 tabl., neskôr dlhodobo 1x1 ráno pol hodinu pred jedlom. Po vymiznutí problémov stačí preventívne 1 tabl. z času načas. Mám už niekoľko rokov pokoj. Predtým každý mesiac opakovane mykóza. Nájdeš ho na nete -odkaz odstránený-

lubka

ahojte,potrebujem pomoc.kto mi poradi.mam uz 3 roky vytoky a stale sa to vracia.som uz zufala a chce sa mi s toho plakat.moj partner problemy nepocituje.doktorka ma uz upozornila,ze za chvilu mi to nebude musiet poistovna doplacat.poradte mi nejaky volne predajny liek.

Hela

Veľmi dobrým domácim liekom na ženské problémy je odvar z myšieho chvosta,/to je rastlinka/. Používať ho treba aj ako čaj, aj na umývanie a výplachy pošvy.

.....

skusala som tantum rosa ako tu viecere zeny pisali vytok sa zmiernil palenie ustupilo ale len na par dni teraz to mam opat naspat uzivam znova tantum rosa ale neviem co mam robit ked sa mi to opat vrati.predtym som uzivala candibene vytok sa zmiernila palenie ustalo ale vytok stale pretrvaval aj ked menej.som zufala::(

majda

mám tiež problémy s kvasinkami opakované zápaly pošvy candidoza aj zápaly močových ciest.Dosť často beriem antibiotiká a preliečujem sa striedavo raz u gynekológa a u urológa.Pri kultiváciach mi stále vychádza rovnaký problém ktorý sa volá Beta -hemol.Dookola sa to opakuje.V sex.živote to na radosti nepridá.Manžel mi už zo srandy povedal že som na náhradné diely. Nemá niekto skúsenosť s takou baktériou.

daph

Mam s tym tiez dost neprijemnu skusenost ale zaroven musim povedat, ze uz vyse roka mam pokoj. Ako na to? Okrem PRIPRAVKOV NA INTIMNU HYGIENU pouzivajte aj SAMOSTATNY UTERAK na tieto partie a aj ked to nie je nic moc, POUZIVAJTE VLOZKY NAMIESTO TAMPONOV (sama som to odskusala a funguje) a este jedna chulostiva vec: ORALNY SEX DOVOLTE PARTNEROVI LEN KED MA ZUBY V PORIADKU A PREDTYM SI ICH OBAJA UMYTE. Bakterie z ustnej dutiny nepatria inde. Samozrejme bez preliecenia zazraky necakajte. A este odporucam preventivne cipky GYNTIMA.

Evulka

Ja som mala tiez taketo podobne problemy. Pred siestimi rokmi som mala dost zle vysledky a vobec som sa necitila ok. Nastastie teraz mam od toho vsetkeho pokoj. Zmenila som aj gynekologa lebo tabletky, ktore mi predpisoval zabrali iba na cas. V lekarni mi jedna znama poradila pouzivat stale gel na intimnu hygienu a taktiez uzivat laktobacili /obsahuje to napriklad pangamin/ lebo organizmus musis precistit. Vyborny je gel z tea three oil, napr. Dr. Muller alebo ine. Zaberaju fantasticky. Rozhodne ale netreba zabudnut na ten vitamin B aby sa obnovila trochu imunita organizmu a ziskala si odolnost. A tiez by som povedala partnerovi nech ide na vysetrenie. Aj on moze mat nejaky problem a ani o tom nemusi vediet. Toto vsjo. Mne toto vsetko pomohlo.