Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

tina2

Chcela by som sa opytat "skusenej", to vysetrenie na chlamydie, koho je treba o to poziadat? Som objednana na imunologiu kvoli stale sa opakujucim zapalom, je nejaka sanca, ze by mi to urobili aj tam, alebo je treba poziadat gynekologa? Co to som si o tom precitala no jedine co mi z toho vychadza je, ze to moze mat v podstate kazdy pretoze priznaky byt mozu ale aj nemusia.... Dakujem!

zuzca

ja som mala pod. problem dobre 2-3 roky,problemy s mocenim,palenie vsetki tieto neprijemne priznaky,samozrejme ako vacsine vysledky mi vychadzali na jednotku s hviezdickou dokonca aj chlamydie negativne.Dokino skusil na mne vsetki mozne aj nemozne lieky a masticky.A ako som sa problemu zbavila? Raz som dostala jednu neprijemnu chripku,po dvoch mesiacoch kaslania som navstivila doktorku ktora mi dala dve krabicky 500mg summamedu a odvtedy moje problemy uplne zmyzli.Cize aj ked moje testy na chlamydie boli negat. tak verim ze som ich mala.Odvtedy si vzdy na chripku pytam summamed bez slova mi ho predpise,a ziadne vytoky absolutne nic,uplne zdravi clovek zo mna,ktory sa maximalne tesi zo sex. zivota.KONECNE.Riadny rozdiel teraz a predtym. A ked raz za uhorsky rok pocitim slabsie palenie pri vchode do posvy tak kupim morsku sol,vykupem sa o prejde to.A po sexe na zachod...

adella

Mile damy a dievcata!Skuste poziadat lekara,aby Vam predpisal SPORANOX...priznaky vymiznu do 5 dni a opakujte liecbu aspon 2-3 krat po sebe.Vynechajte aspon 1-2 mesiace vsetko sladke z jedal a cukrenie vobec.Candidy sa nikdy nezbavite,pokial nevylucite cukor!
Je samozrejme,ze aj partner si da urobit kultivaciu,lebo muzi priznaky nemaju a su nositelmi tychto bakterii...Vela stastia a trpezlivosti!Este jeden rychly recept:pokial doma nic nemate,treba si okolie natriet jogurtom-bielym,ten nici huby a plesne..

lienka7

Milá Alenka. Skús ísť na tému vaginálna kandidóza. Sú tam rady od Zuzany a trocha na starších stránkach aj od Pištu. Ja s kvasinkami bojujem viac ako 10 rokov a ani jedno tehotenstvo mi to nejak nepomohlo napraviť. CCa pred 3 týždňami som zmenila všetko,čo sa týka môjho organizmus (stravovanie, hygiena, imunita....). Naozaj, vyzerá to tak, že svitá na lepšie časy, ale treba to dodržiavať dlhodobejšie....
Držím palce a neboj, bude nám už konečne dobre....Pekný deň.

lienka7

Veľmi dobré poznám tie príznaky, ktoré opisuješ...ja som tým trpela 10 rokov a poviem Ti poradila mi tu jedná múddra hlavička a cca prešli 2-3týždne a zdá sa, že svitá na lepšie časy. Neviem, či ťa to ešte zaujíma....

miska

ked tvoj partner ma kurvu tak ti to donesie domov. vykasli sa na neho aj ja som to mala urobit,ked som to zistila.cau

alena999

Ahojte,palenie a svrbenie v oblasti vchodu do posvy su mi zname asi 3 roky a mam pocit,ze je to cim dalej tym horsie.Zmenila som lekarku,ktora ma vacsinou ani neprezrela a odisla som k lekarovi,ktory sa aspon snazi.Absolvovala som vysetrenie na chlamydie a vsetko je v poriadku.Aj z vytoku zistili,ze vsetko je O.K. V poslednom polroku je palenie take bolestive,ze milovanie sme s partnerom obmedzili na minimum.Pri malej potrebe to tak stipe,ze mam pocit,akoby to bolo porezane.Vy ktore to zazivate viete,co su to za muky!!!Poradte niekto,ked ste sa dostali dalej ako len k dobrym vysledkom.Vela sil!