Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

ivka2

ahoj zuzska, to čo si písala, to dôverne poznám až na ten koniec, sumammed nezabral a ani ciprinol, klacid, som z toho zúfalá

Viviana

Ahojte dievcata,len do nedavna som si myslela ze len ja nieco take mam.Ale cim dalej tym viac zistujem,ze to ma kazda druha zena.Mne napriklad velmi pomohli tablety do posvy GYNOFLOR,obsahuju spravne bakterie pre obnovu "vnutornej"flory.Samozrejme umyvat sa len specialnym mydlom a pouzivat vlozky na kazdy den.A podla mna vzdy sa take nieco objavuje ked je oslabena imunita alebo prezivam nejaky stres.Vela zdravia a uz ziadna dysharmonia!

lexi

ahojte, chcem sa opytat, ci mi nahodou niekto nevie poradit. Mam problem a bojim sa ist k lekarovi. Vela vas tu pise o kvasinkach...atd..ale ja si myslim ze u mna to bude nieco ine. Dost casto mavam taky vytok a niekedy zo mna vychadzaju take mensie kusky bielej az zelenkastej farby. Niekedy to aj trosku zapacha a ja neviem co s tym. Napustim si do vane vodu a snazim sa to nejako povyplachovat a zbavit sa toho. Pomozete mi prosim niekto? Dakujem

zuzana

BOze baby, pri kvasinkovych ochoreniach treba nasasit protikvasinkou dietu, a vyplachy treba robit take, ktoré podporuju prirodzenu mikloflori v pošve (tantum rosa) a mydla na umyvanie, ktore taktiez podporujú prirodzene pH. TAktiez treba nasadit lieky na podporu imutiny a podporu cinnosti obyliciek... vsetko najdete v rubrike vaginalna kandidoza... (su tam rozpisane lieky, dieta, odpozucania)

dada

Dievčatá, skúste Superacidophilus 6 miliárd z -odkaz odstránený- Ja som si ho objednala a vyzerá to, že konečne bude pokoj s mykózou. Dodržujem aj diétu bez cukru a bielej múky + ostatné rady ,čo som tu našla.Toto fórum mi veľmi pomohlo.

zuzca

ako to tu tak citam tak rozne vyplachy sa tu stavaju narodnym sportom a vacsina z vas tu kandiduje na prvu ligu.Toto kebyze si precita moj kundodoki tak by mu vypadali aj tie tri vlasi co ma na tej hlave.Ale nie on je strasne zlaty.
Mala som pod.problemy palenie atd,uz som nevedela ani poriadne na zachode sa vymocit,avsak ziadny vytok,doki skusal na mne vselijake cipky az to nakoniec nechal lebo nimi sa len narusa prirodz. flora podobne ako vyplachmi.Bola som aj v BB na PCR metode na milovane chlamydie sakra a negativne vysli.Toto trvalo tak dva roky nechutnych problemov a negat.vysledkov,rozchod s priatelom atd. Potom mi predpisala vseob. dokina na kasel dve krabicky sumamedu a momentalne moje problemy akoby zazrakom presli.Takze aj po neget. chlamydiach verim ze som ich mala len odber bol zle urobeny.
Priklanam sa k nazoru tych par co tu spomenu chlamydie,ziadne vyplachy,po sexe vymocit,a nech vam to prejde.Ja ked si na tie dva roky spomeniem tak mi zimomriavky naskocia,sice si za to mozem sama,ale co uz,nie som rodena jebtiska.

kony

ahojte, skúste prípravok Tantum rosa, krorý dostanete v lekárni, je treba si kúpiť k tomu aplikátor, tým prípravkom sa vyplachuje pošva, účinkuje na rôzne zápaly a výtoky, najprv podľa závažnosti používať 5x do týždňa, potom 3x a potom stačí raz dlhodobo, svrbenie, výtoky, pálenie vymiznú

zuzana

baby co sa tyka zapalov a hlavne pliesni, tak sme to rozobrali s lienkou7 v rubrike vaginalna kandidoza.. su tam rady,diety a podobne.. len si treba najst aj starsie rubriky...