Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Radim pouzit pripravok Super Dophilus. Obsahuje 8 miliard probiotickych buniek v jednej kapsule, ktora je zlozena z 9 acidophilnych kmenov. Tento pripravok pochadza z kanady, kde je povazovany za liek, dokonca prvej volby. Na Slovensku ho dostat bezne v lekarnach.Davkovanie minimalne 10 dni 1-2 kapsule podla zavaznosti postihu. Tento probioticky komplex ma siroke uplatnenie pri lieceni zapalovych ochoreni posvy (napr. Candida Albicans) mocoveho mechura a hrubeho creva. Po skonceni 10 dnovej terapie doporucujem uzivat pripravok Adults Dophilus, ktory obsahuje 2 milirdy probiotickych buniek v 1 kapsule. Podavat dlhodobo. Pocas liecenia doporucujem obmedzit prisun mlieka a vyrobkov z mlieka a obmedzit prisun cukru. Vkladanie jogurtu do posvy by bolo to najhorsie co mozete pre seba spravit. Spodne pradlo tzv. tanga v case liecenia povazujem za nevhodne.
mozno sa ti to bude zdat smiesne ale skus si dat do posvy biely jogurt.Su to dobre kvasinky neublizis si tým a pocula som ze to pomaha
ahojte.....da sa zapal liecit aj bez lekar????teda neviem ci je to zapal ale pali toooo...........
zuzca a ten summamed sa dakupit aj v lekarni bez receptu?????
Ahojte vie mi nieko poradit ci je možné urobit výplach pošvy Tantum Rosa, aj ked som este panna?
Ahojte,chcem sa pripojit,tiež v poslednej dobe mam problem s vytokom a zapalom,už som brala aj candibene a tiež to nepomohlo.Mam po styku take svrbenie a manžel tiež.Bola som pri lekarke a nasadila mi Fluko Sandoz,jednu tabletu mne a druhu manželovi,chcela by som vedieť o tom lieku niečo viac.Vdaka
Tina, ja by som ti odporúčala Superacidophilus 6 miliárd z -odkaz odstránený- Kamarátkina dcérka ho užívala. Mala tiež podobné problémy ako ty a odporučil jej to jej lekár, lebo mal zlú kultiváciu a doteraz nevieme z čoho, je totiž ešte panna, má iba 13 rokov. Mala tam aj mykózu a neviem čo všetko ešte. Prípravok jej veľmi pomohol.Držím palce.
Ahoj Lexi, myslim si ze biely tvarohovity vytok s takymi hrckami su prave kvasinky. Skus si dat urobit u lekara kultivaciu a uvidis presne co to je.